Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Рейтинг моніторів для дизайнерів і фотографів – 10 моделей для роботи з фото

Дата публікації: 25.12.2018 17:59
Дата оновлення: 25.12.2018 17:59

Щоб професійно працювати з графікою, необхідний класний монітор. Він повинен бути не просто красивим і нормально показувати, але вміти відображати контент високої чіткості. У цій статті зібрані шикарні 4К дисплеї, які ідеально підійдуть дизайнерам і фотографам. Опис їх ключових особливостей і характеристик допоможе зробити вибір.

LG 27UK650

27" модель як не можна краще підходить для професійної роботи з графікою. Заслужила позитивні відгуки дизайнерів і фотографів завдяки відмінним характеристикам і комфорту використання.

Головні характеристики
Матриця IPS
Кут огляду (град.) 178
Охоплення sRGB спектра більше 99%
Яскравість кд/м² 350
Контрастність (номінал) 1 000: 1

Основні особливості:

  • У дисплея немає рамок – можна створити многомоніторний конфігурацію.
  • 27UK650 зручно користуватися завдяки On-Screen Control – меню в окремому віконці, яке надає доступ до керування налаштувань.

 LG 27UK650

  • Береже зір: Flicker safe – технологія, яка знижує мерехтіння дисплея, зменшуючи навантаження на очі. Навіть при багатогодинному використанні втома практично не відчувається.
  • Не тільки для роботи, але і для розваг: функція Adaptive Sync позбавить від розривів, викликаних несинхронної роботою GPU екрану, забезпечивши максимально плавне і деталізоване зображення. А щоб з комфортом читати книги, передбачений режим Reader Mode.

SAMSUNG LU32J590

Пристрій з покриттям проти відблисків і діагоналлю 31,5 дюйма – універсальне рішення для роботи і розваг. Незважаючи на те, що монітор орієнтований, в першу чергу, на обробку фото і інші графічні завдання, він підходить і для ігор.

Головні характеристики
Матриця VA
Кут огляду 178
Яскравість (кд/м²) 270
Контрастність (номінал) 3 000: 1

Рада: було зручніше користуватися монітором, можна відрегулювати кут його нахилу .


SAMSUNG LU32J590

Цікаві функції:

  1. Eco Saving Plus – автоматично знижує яскравість для підвищення енергоефективності.
  2. Samsung MagicBright – адаптація контрастності під відбувається на екрані.
  3. AMD FreeSync – для синхронізації роботи монітора і відеокарти, забезпечує зображення без розривів.

Читайте також: ТОП-10 кращих ігрових моніторів

LG 24UD58-B

23,8" модель не розчарує фотографів, дизайнерів і навіть любителів комп'ютерних ігор. Простота підключення і налаштування – не єдине приємне якість пристрою. Інакше воно б просто не увійшло до рейтингу кращих.

Основні параметри
Матриця IPS
Кут огляду 178
Яскравість (кд/м²) 250
Контрастність (номінал) 1 000: 1

LG 24UD58-B

Чому рекомендують вибрати:

  1. через можливість повністю контролювати передачу кольору – інтегрований інструмент для апаратного калібрування екрану.
  2. Через зручного екранного меню для редагування параметрів за допомогою миші.
  3. Через комфортної роботи з декількома додатками одночасно: можна розділити екран на 4 області.

Рада: модель підійде і геймерам. Ігровий режим і налаштування синхронізації картинки, реалізовані технологією FreeSync від AMD, тут передбачені.

DELL P4317Q

Відмінна якість картинки, висока чіткість і інші приємні особливості роблять 43-дюймову модель підходящим варіантом для роботи з векторною і растровою графікою, обробки фото.

Чим хороший:

  • Зручно користуватися: IPS панель забезпечує природні кольори і широкі кути огляду, а високий роздільна здатність (4К) – відмінну чіткість.
  • Є можливість розділити екран на 4 робочі області. Dell Display Manager допомагає одночасно виводити зображення з декількох джерел з можливістю налаштувати розкладки матриці і збільшити одне із зображень при необхідності.

DELL P4317Q

  • Інтегровані стереодинаміки – для дизайну не так уже й важливо, зате ПРИЄМНО. 8 Вт на КАНАЛ – це цілком пристойний звук: для серфінгу в інтернеті і перегляду відео в невеликій кімнаті цього Достатньо. Також є аудіороз'єм для ПІДКЛЮЧЕННЯнавушників, що теж зручно.

Рекомендація: хочеться заощадити місце на столі, можна повісити монітор на стіну.

Цікаво:ЯК Під'єднати 2 МОНІТОРА до ПК + настройка і софт для роботи з двома моніторами

ACER ET430K

Ще один 43-дюймовий 4К монітор в рейтингу, який являє собою відмінний варіант для повсякденних і професійних завдань, пов'язаних з фото- і графічними редакторами.

Кращі риси:

1. Хороші показники яскравості (350 кд/м²), широкі 178-градусні кути огляду, відмінна деталізація і природність кольорів – забезпечують комфортну роботу за цим IPS екраном.
поділу монітора на дві робочі зони. На кожну робочу область може надходити сигнал з різних джерел, підключених до відеовходу.

ACER ET430K

3. За рахунок розробки Flicker Free мерехтіння екрану знижується, а заодно зменшується і навантаження на зір.
USB-хаб, який підтримує USB 3.0 і швидку зарядку: не відриваючись від роботи, можна зарядити гаджети. Можна підключити 4 девайса, наприклад, планшет, фітнес-браслет і павербанк.
стереодинаміки загальною потужністю 14 Вт – підключати аудіосистему не обов'язково.

LG 27UK850-W

Широкоформатний 27" варіант – хороший вибір для дизайнера, що підтверджують відгуки. Обробка фото, векторна графіка – якраз по його частині. Звичайно, пограти або подивитися кіно за таким монітором ніщо не заважає: картинка обрадує.

Особливості:

1. Зроблено на IPS панелі, яка відрізняється широкими кутами огляду і чудовою передачею кольору. Показники яскравості дисплея теж хороші – до 450 кд/м2. Все це, укупі з високою роздільною здатністю, забезпечить комфортну роботу з графікою.

LG 27UK850-W

2. Зниження навантаження на зір завдяки функції Flicker Free, яка мінімізує мерехтіння дисплея.
FreeSync для синхронізації монітора з відеокартки: пригальмовування і розриви зображення – в минулому.
динаміки: підключати колонки немає необхідності.
USB Type-C і USB 3.0 для периферійних пристроїв.

Дізнайтеся: Типи моніторів – які види моніторів існують: 7 різновидів екранів

DELL U3417W

Шикарний 34" дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9 має високу роздільну здатність і здатний видавати картинку відмінної якості. Цей варіант як не можна краще підходить для професійних завдань, пов'язаних з растровою і векторною графікою.

 DELL U3417W

Чому потрапив до рейтингу:

  • Природність кольорів і широкі кути огляду – все завдяки панелі типу IPS. Вона і 4К роздільна здатність разом дають можливість зробити роботу якісно. Комфорту додає вигнутий дисплей.
  • Зручності не тільки в роботі, але і в розміщенні: монітор можна нахиляти, вішати на стіну.
  • Є досить потужні динаміки (18 Вт), так що можна обійтися і без акустичної системи. Комбінований аудиовход теж присутня.

LG 27UD88

Безрамковий 27" пристрій – варіант на всі випадки життя. Професійна робота з графікою, занурення в світ сучасних ігор – з будь-якої з поставлених завдань девайс впорається.

 LG 27UD88

Головні характеристики і функції
Матриця IPS
Охоплення sRGB спектра 99%
Кут огляду (град.) 178
Яскравість (кд/м²) 350 кд/м²
Контрастність (номінал) 1 000: 1
Стабілізація чорного кольору Геймерська опція, яка допоможе виявити об'єкти на затемнених ділянках. Стане в нагоді і в дизайні, 3D моделюванні.
Технологія, яка знижує мерехтіння дисплея Створена, щоб знизити навантаження на зір і забезпечити комфортну роботу навіть при багатогодинному використанні

Примітка: виробник спеціальний режим для комфортного читання.

В тему: 3 популярних виду матриць: IPS, PLS і TN – який монітор краще

SAMSUNG U32H850U

31,5" дисплей – ще один варіант в рейтингу , який через відсутність рамок здається ще більше. Зрозуміло, не тільки з цієї причини монітор хороший для фотографа або дизайнера. У нього ж і інші параметри класні.

SAMSUNG U32H850U

Чому варто вибрати:

  1. Якісна картинка. Забезпечується VA панеллю і високими показниками дозволу, а також контрастності – 4К і 3 000: 1 відповідно.
  2. Є фірмова функція MagicBright: вона регулює налаштування зображення залежно від його типу автоматично, але також дозволяє відрегулювати яскравість в окремій області екрану. Це зручно для дизайну.
  3. Монітор можна поділити на дві функціональні зони – для комфортної роботи в декількох графічних програмах одночасно.
  4. Передбачена технологія, завдяки якій екран мерехтить менше, а очі менше втомлюються. Особливо зручна річ для дизайнерів-трудоголіків.

LG 43UD79

Ще один «монстр» з великою діагоналлю – 42,5" . Він сподобається фотографам і дизайнерам, які іноді люблять розслабитися за комп'ютерною грою. Для роботи з векторною або растрової графікою ця модель – те, що треба. Для сучасних ігор її параметрів теж вистачає.

 LG 43UD79

Чим цікавий:

  • IPS дисплей відображає контент в 4К, володіє максимальними кутами огляду і натурально передає кольору.
  • Змінити розкладку екрану або розділити монітор на робочі області – легко. Варіанти поділу екрана можна вибирати за допомогою пульта дистанційного керування.
  • Можна підключити 4 девайса через HDMI. USB порти різних версій також передбачені.
  • Вбудовані динаміки хоча і не замінять повноцінного аудіосистеми, але забезпечують цілком пристойний звук. Порт під гарнітуру теж є.

Корисно: почистити монітор в 3 кроки – чим протирати РК-монітор?

Все монітори, що увійшли до рейтингу, відмінно підходять для обробки фото, 3D моделювання та інших завдань з графічного дизайну. Вони мають відмінні матрицями та іншими гідними параметрами. Більшість з них підходять і для гейминга – то, що треба дизайнерам, люблячим зрубати голову-другу у вільний час.


Коментарі
Залиште коментар
Категорії