Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Просто о сложном: серия книг"Топ-100" про Apple устройства

Дата публікації: 31.10.2011 17:11
Дата оновлення: 31.10.2011 17:11

.

Відповісти на ці та інші питання покликана нова серія книг під загальною назвою" Топ-100" видавництва MacMan. Ці яскраві, багато ілюстровані довідники вже з 31 жовтня поточного року будуть доступні в магазинах мережі MOYO.

Представлені новинки не містять описів ігор, в них яскраво і наочно розповідається тільки про актуальні і корисних додатках, ретельно відібраних і протестованих. І хоча на ринку присутні подібні" журнальні" видання, книги" Топ-100" – абсолютно особливі. Переконатися в цьому можна відкривши будь-яку з них.

Топ-100 програм для Mac

Дана книга відкриває нову серію гідів-довідників по програмному забезпеченню для пристроїв Apple – «Топ 100». У доступній і цікавій формі автори розповідають про найцікавіші додатках, що існують на сьогоднішній день для комп'ютерів Mac.

Пропонована підбірка програм допоможе користувачеві зробити ефективніше роботу з Інтернетом, оптимізувати функціонал операційної системи, виразити себе у творчості, облаштувати будинок, подбати про здоров'я і багато іншого. Кожна програма пройшло суворий відбір за такими критеріями, як функціональність, зручність і привабливість інтерфейсу, а також перевірено на сумісність з Mac OS X 10.7 Lion.

Топ-100 програм для iPhone

Представлений ілюстрований довідник допоможе читачеві зорієнтуватися в нескінченному різноманітті програмного забезпечення для смартфона Apple iPhone.

Автори книги постаралися з багатьох тисяч кандидатів відібрати найяскравіші, творчі, але при цьому максимально корисними програмами. Програми-переможці описані зрозумілим і живою мовою, об'єднані в зручні категорії, забезпечені довідковими даними і скріншотами, так що зробити вибір буде зовсім нескладно.

Топ-100 програм для iPad

iPad – це пристрій, який можна використовувати самим неймовірним чином. А невичерпна фантазія розробників кожен раз змушує дивуватися тому, яким несподіваним може виявитися застосування сенсорного екрану.

У новому ілюстрованому довіднику" Топ-100 програм для iPad" відібрана сотня найяскравіших, цікавих і при цьому дуже корисних додатків, за допомогою яких можна грати на музичних інструментах, власноруч створювати твори мистецтва, спілкуватися з друзями, подорожувати в далекі країни, управляти комп'ютерами, – і це далеко не повний перелік їх можливостей.

Книги виконані в новому форматі" лайтбук" на високоякісної папері, захищені обкладинкою-клапаном з вибірковим лакуванням, мають формат 215 х 225 мм і містять по 116 сторінок.

Запрошуємо всіх в магазини MOYO – читати, вивчати, порівнювати і вибирати. Серія книг" Топ-100" повністю розкриє потенціал Apple і зробить вас їх затятим шанувальником.

Коментарі
Залиште коментар