Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

«Стів Джобс»: офіційна біографія людини-легенди

Дата публікації: 14.11.2011 11:51
Дата оновлення: 14.11.2011 11:51

Книга надійде в продаж в грудні 2011, зараз можна оформити попереднє замовлення на сайті:

Книга була написана за участю самого Джобса – власне, він і сам попросив автора – Уолтера Айзексон, взятися за роботу над його біографією. Це перша і єдина офіційна біографія Стіва Джобса – засновника компанії Apple, однією з найдорожчих і успішних технологічних компаній в світі і найавторитетнішого гуру в сфері високих технологій. Це розповідь про життя, повної падінь і злетів, про сильну людину і талановитого бізнесмена.

Автор книги – Уолтер Айзексон, вклав в її основу понад сорока інтерв'ю з Джобсом, проведених протягом двох років, а також з його родичами, друзями, ворогами, суперниками і колегами. Джобс ніяк не контролював автора. Він відверто відповідав на всі питання і чекав такої ж чесності від інших.

Уолтер Айзексон написав захоплюючу історію життя надзвичайно активної особистості, творчого підприємця, чиє прагнення досконалості і нестримна енергія здійснили справжню революцію в шести сферах: персональні комп'ютери, мультфільми, музика, телефони, планшетні комп'ютери та видавництво електронних товарів.

В той час, як Америка шукає способи розвитку своєї інноваційної жилки, Джобс втілює в життя свою винахідливість і сміливі ідеї. Він знав, що найкращим способом створити щось значуще в XXI столітті можна, тільки об'єднавши творчість з технологіями. Він створив компанію, де політ уяви був підкріплений видатним майстерністю в інженерії.

Незважаючи на те, що Джобс брав участь в написанні цієї книги, він не висловлював бажання контролювати написане і не просив дати йому текст книги на вичитку перед публікацією. Він нікуди не чіпляв ярлик: «Вхід заборонено». Стів заохочував усіх, кого знав, бути щирими. Та й сам говорив щиро, іноді навіть жорстко, про людей, з якими він працював або змагався. Його друзі, вороги і колеги діляться своїми непрічёсаннимі думками з приводу його прагнень, нав'язливих ідей, майстерності, вигадок, невиправного бажання контролювати – все те, що сформувало його підхід до бізнесу і ті інноваційні продукти, які виникли в результаті його творчості.

Джобс зі своїми внутрішніми чортик, міг перетворити життя оточуючих в пекло. У той же час, яскраві риси його особистості, його захоплення і його творіння, так само, як і програмна і матеріальна складова комп'ютерів Apple прекрасно доповнювали один одного і були частинами єдиного цілого. Розповідь про його життя – повчальний і застережливий, наповнений уроками про інновації, характер, лідерство і цінності.

Останній раз Айзексон бачився з Джобсом за кілька тижнів до смерті останнього, у нього вдома в Пало-Альто. Джобс сказав тоді: «Я хочу, щоб мої діти дізналися, яким я був. У мене не завжди вистачало часу спілкуватися з ними ».

Шанувальники і критики «Яблучною імперії» визнають, що Стів Джобс був генієм нашого часу, який зумів якщо не змінити світ, то, по крайней мере, зробити його більш комфортним, красивим і натхненним.

Книга Уолтера Айзексон «Стів Джобс» видається на найвищому поліграфічному рівні з використанням найсучасніших матеріалів і паперу, на 672 сторінках у форматі 145х213 мм.

Запрошуємо в магазини MOYO всіх шанувальників Apple і просто бажаючих отримати незабутнє враження від знайомства з біографією генія, який подарував себе світу.

Коментарі
Залиште коментар