Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Майстер-класи"Об'єктив і реальність" від компанії CANON

Дата публікації: 27.10.2011 12:01
Дата оновлення: 27.10.2011 12:01

19 листопада майстер-клас пройде в Києві, а 26 листопада - в Дніпрі, проводити його буде професійний фотограф Андрій Турцевич. Він розповість початківцям і просунутим любителям про особливості фотозйомки, а також продемонструє цілий спектр різноманітних об'єктивів Canon.

«Ми хочемо, щоб покупці фотокамер Canon відчули і розкрили свій творчий потенціал, використовуючи не просто стандартний набір - фотоапарат і об'єктив, але і різні аксесуари до них. Адже фотографія - це цілий світ, який дозволяє вам експериментувати і запам'ятовувати неповторні моменти вашого життя. Фотоапарати Canon лише допомагають зробити це легко і якісно. Зазвичай заняття в фото-студіях досить дорогі, - розповідає про акцію Людмила Воронова, фахівець з маркетингу Представництва компанії Canon в Україні, - але Canon надає вам унікальну можливість дізнатися секрети фотозйомки від провідних фотографів абсолютно безкоштовно ».

Для участі в акції необхідно придбати дзеркальний фотоапарат або об'єктив Canon в одному з магазинів, які беруть участь в акції, заповнити анкету і віддати відривний талон консультанту Canon, отримати запрошення флаєр, який є вхідним квитком на майстер-клас. Кількість квитків обмежена.

Місце і час проведення майстер-класів «Об'єктив і реальність»:

19.11.2011, 14.00 F2F, вул. Сім'ї Хохлових, 11/2, Київ 26.11.2011, 14.00 ProStudio, вул. К. Лібкнехта, 4 а, Дніпропетровськ

Список магазинів MOYO, які беруть участь в акції, Київ:

MoYo, пр-т Оболонський 1-Б, ТРЦ «Dream Town I» MoYo, Майдан Незалежності, 2 MoYo, пр-т Оболонський 21-Б, ТРЦ «Dream Town II» MoYo, пр-т Московський, 21

Список магазинів, що приймають участь в акції, Дніпропетровськ:

MoYo, Дніпропетровська обл., Пгт.Юбілейное, Вул.Нижньодніпровська, 17, ТЦ Караван MoYo, вул.Глинки 2, ТРК «Мост-сіті центр».

Коментарі
Залиште коментар