Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Відеореєстратор Prestigio RoadRunner HD1: чорний ящик вашого автомобіля

Дата публікації: 25.10.2011 10:54
Дата оновлення: 25.10.2011 10:54

Одне з таких нововведень - відеореєстратор RoadRunner HD1 , компанія Prestigio представила в мережу магазинів MOYO. Пристрій дозволяє у всіх деталях записувати події на дорозі. Від його погляду не вислизне жоден дорожній знак, сигнал світлофора або номер підрізає машини, причому як в денний, так і в нічний час.

Новинка дозволяє вести запис HD-відео зі звуком у форматі AVI, а також робити фотознімки з роздільною здатністю 2560x1920. Всі відзняті матеріали маркуються датою і точним часом записи. Крім того, в разі потреби зняті кадри можна переглянути на вбудованому 2,5 дюймовому кольоровому екрані.

Водій може вибрати один з режимів запису: безперервний запис, запис за подією (датчик руху) або циклічна запис по 1,2,3,4,5,10 або 15 хвилин. У свою чергу, продуманий інтерфейс управління забезпечує простоту і легкість експлуатації девайса.

Реєстратор Prestigio обладнаний ширококутним об'єктивом з кутом огляду 120 градусів. Його електроживлення і заряд вбудованого акумулятора здійснюється від гнізда автомобільного прикурювача або промислової мережі. Заряду акумулятора досить для безперервної зйомки відео в перебігу 2,5 годин. Результати зйомки зберігаються на картах пам'яті SDHC, а скопіювати їх на комп'ютер можна через вбудований порт USB.

Крім автомобільного застосування, Prestigio RoadRunner HD1 цілком можна використовувати в квартирі, офісі, торговій точці або на дачі.

Габарити новинки 27х73х105 мм, а її вага всього 107 г.

Відеореєстратор Prestigio RoadRunner HD1 може стати незаперечним доказом при виникненні ДТП, а також додатковим захистом від зловмисників.

Коментарі
Залиште коментар