Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ключі активації Навітел на moyo.ua

Дата публікації: 23.03.2011 15:17
Дата оновлення: 23.03.2011 15:17

Навітел-Навігатор – сучасна мультиплатформенна і багатомовна навігаційна програма для КПК і комунікаторів, що працюють під керуванням Windows Mobile, Android, Bada, смартфонів під керуванням Symbian, і інших персональних навігаційних пристроїв, забезпечених ГЛОНАСС/GPS-приймачем.

У програмі використовуються докладні векторні карти міст та областей України, Росії та інших країн СНД, Східної Європи, Азії та Латинської Америки, в яких ви знайдете назви вулиць з номерами будинків, станції метро, АЗС, ресторани, розташування лісів, річок, озер і іншу важливу і корисну інформацію, що полегшує орієнтування на місцевості. Так само в програмі доступні навігаційні сервіси" Навител.Пробки"," Навітел.SMS"," Навітел.Погода" та інші.

Нагадаємо, що в магазинах MOYO можна придбати коробкові версії ліцензійного програмного забезпечення Навітел Навігатор і докладні GPS карти України, Росії та Білорусі. В цьому випадку потрібно просто запустити спеціальний інсталятор з диска при підключеному до комп'ютера сматрфон і активувати продукт за допомогою наявного в комплекті електронного ключа.

У тому випадку, якщо ви звикли робити покупки не виходячи з дому, і вже завантажили GPS карти Навітел з Інтернету, ми пропонуємо придбати електронні ключі активації на бажаний набір карт.

Зробити це можна безпосередньо на нашому web-сайті.

Електронні ключі активації дозволять зняти функціональні обмеження з карт і користуватися повною мірою всіма сервісами Навітел. Оплату в даному випадку можна зробити за допомогою банківських карт карткою VISA і MasterСard.

Компанія Навітел постійно вдосконалює свої програмні продукти. На сьогоднішній день вже доступна остання версія Навітел-Навігатор 5. Якщо ж у вас встановлена більш рання версія, її можна безкоштовно оновити на сайті виробника http://navitel.su/downloads/, після простої реєстрації та активації ключа .

Що нового в Навітел-Навігатор 5.0.0.778 для Android і Windows Mobile:

- додана підтримка пристроїв HTC – більше не потрібно чекати спецверсії для свого пристрою;

- додана підтримка Android 2.3;

- додана підтримка Galaxy Tab;

- покращено відображення маневрів при побудові маршруту;

- зменшено споживання пам'яті;

- виправлені критичні помилки маршрутизації між картами;

- виправлені помилки в роботі при нестачі пам'яті;

- виправлені проблеми з автоматичним розворотом екрану;

- виправлена обробка підказок на маршрутах з проміжними точками;

- виправлено позиціонування карти в результатах пошуку.

А також внесені інші зміни, що підвищують стабільність і швидкість роботи Навітел-Навігатор 5 на навігаційних пристроях.

З виходом версії Навітел 5 – забудьте про довге індексації! З введенням нового формату карт nm3 для Навітел-Навігатор, всі карти видаються в єдиному файлі, який більше не потребує індексації. А АТЛАС, що складається з карт кількох країн (наприклад, Росії + Україна + Білорусі + Казахстану – комплект Навітел Співдружність) проиндексируется навіть на пристрої із «слабкими» технічними характеристиками всього за пару хвилин!

Все ключі, як на коробкових версіях так і в електронному вигляді підходять так само і для нової версії Навітел-Навігатор 5.

Залишається лише додати, що карти для навігаційної системи Навітел можна редагувати на комп'ютері в популярному картографічному редакторі GPSMapEdit.

Більш детальну інформацію по продуктам Навітел ви завжди можете отримати у наших фахівців за телефоном гарячої лінії MOYO 0-800-507-800 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні безкоштовні) а так само на сайті виробника

Коментарі
Залиште коментар