Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Навігаційне ПО і карти України для GPS вже в MOYO. Міцніше за баранку держись, шофер.

Дата публікації: 10.11.2010 10:11
Дата оновлення: 10.11.2010 10:11

У навігаційних картах масштабу 1:10 000, підготовлених професійними картографами на спеціальне замовлення ЗАТ «ЦНТ», ви легко знайдете житлову та промислову інфраструктуру міст у меню інтелектуального пошуку за актуальною поштовою адресою – аж до будівель у приватному секторі.

Карта підтримує функції автоматичної побудови оптимального маршруту по дорогах і може виступати як штурман, який голосовими підказками попереджає водія про майбутні маневри, а також про місця потенційної небезпеки на дорогах та про камери виміру швидкості (SPEEDCAM)! У пакеті ви знайдете також велику кількість POI (точки інтересу, близько 15000), такі як вказівники про історичні місця, пам'ятки, а також про супутній сервіс (заправки, магазини, кафе, аптеки, лікарні, готелю). А головне, карта підтримує безкоштовний сервіс «Навітел. Пробки» на всій території України, що не тільки дозволить вам об'їхати «мертву» ділянку дороги, але й допомогти друзям не потрапити в халепу!

Залишається додати лише, що пакет навігаційних карт «УКРАЇНА» може використовуватися виключно в зареєстрованій навігаційній програмі «Навітел Навігатор», причому один ключ доступний тільки для одного КПК, комунікатора або автонавігатора. вбудованим чи зовнішнім). Навігаційна система" Навітел Навігатор". Внутрішня пам'ять або картка пам'яті: не менше 330 Mb. Оперативна пам'ять: вільно не менше 14 Мб. Наступна позиція, яку вам пропонують експерти MOYO, власне, ВО «Навітел Навігатор», яке в комплекті з навігаційною картою «Україна» обійдеться вам в 499 грн.

Отже, дозвольте відрекомендувати – «Навітел Навігатор 3» – єдина у своєму роді і неймовірно чітка система навігації з відображенням карти як у 2D, так і псевдо-3D. Програма Відображає справжнє розташування користувача на карті та вміє вголос підказувати водієві, коли і куди необхідно повернути на автоматично прокладеному маршруті. До Речі, ви можете вибрати голос із Трьох голосових пакетів і навіть підключити власний голосовий пакет.

Також розумниця навігатор з точністю до секунди передбачить вам час прибуття в точку призначення та назве актуальну швидкість руху, назве довжину пройденого шляху, час руху та швидкість.

Важким плюсом є той факт, що крім карти «УКРАЇНА» ви зможете також використовувати сторонні карти, вами ж створені та оновлювані в популярному картографічному редакторі GPSMapEdit. Програмою реалізовано швидке масштабування та прокручування карти, автоматичне перемикання між картами, вибір орієнтації картки – за напрямком руху або напрямком на північ, спливаючі підказки, можливість запису треків та дорожніх точок, експорт/імпорт треків та маршрутів, а також експорт треків у маршрути. Також розробниками спеціально були передбачені великі кнопки «під палець» на сенсорному екрані, щоб водій мав можливість керувати програмою без стілусу (для водіїв).

В активі має місце автоматичне визначення протоколу обміну та COM-портів при з'єднанні з Глонаcc/GPS-приймачем, автоматичне увімкнення/відключення BlueTooth при з'єднанні з Глонаcc/GPS, а також можливість вибору файлів skin.

Більш детальну інформацію ви можете отримати у консультантів MOYO. Чекаємо на всіх любителів чіткої та зручної навігації в гості. Не заблукайтеJ

Апаратні вимоги

Зверніть увагу, що «Навітел» підходить для всіх операційних систем смартфонів: Windows Mobile5.0, 6.0 і вище, Symbian S60 5th Edition, Pocket PC 2003, Android OS 1.5 та вище, iOS (тільки через Apple Store. Також до кінця 2010 року очікується реліз під Samsung Bada.

Від 14 Mb оперативної пам'яті (залежно від завантаженої картки). ×480), QVGA (240×320), WVGA (800×480), роздільна здатність 240×240.

GPS-приймачі: підтримка протоколів NMEA-0183, SiRF binary та Garmin; , USB, BlueTooth, роз'єми CompactFlash, SDIO.

Коментарі
Залиште коментар