Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Запрошуємо на урочисте відкриття центру обслуговування інтернет-покупок MOYO в Білій Церкві!

Дата публікації: 09.06.2015 00:00
Дата оновлення: 09.06.2015 00:00

 img_3866

Інтернет-покупки з комфортом

У центрах обслуговування інтернет-покупок MOYO Online процес здійснення інтернет-покупок не відрізняється від покупки в магазині: вас будуть обслуговувати за найвищими стандартами роздрібної мережі MOYO, яка користується любов'ю покупців і відкрила більше 50 магазинів по всій країні. Наш клієнт впевнений у своєчасному прибуття товару, а покупку можна забрати в будь-який час в найближчому центрі обслуговування MOYO Online або магазині MOYO. При цьому покупка буде цілком безпечною, адже замовлення на сайті moyo.ua рівносильний покупці в одній з найбільших роздрібних мереж України.

Незалежно від типу товару в каталозі moyo.ua, доставка в центр обслуговування буде для нього безкоштовною.
Оплатити покупку в MOYO Online можна такими способами: готівкою, банківською картою (як на сайті, так і в магазині), оформити кредит, безготівковий розрахунок, WebMoney, Portmone.

З інтернету в MOYO Online!

У центрах MOYO Online вас чекають привітні продавці, які забезпечать вичерпну консультацію при виборі товару. Тут доступний повний асортимент товарів, що складається з 50 000 позицій за всіма сучасними напрямками товарів і техніки. До того ж, наші експерти допоможуть налаштувати і перевірити техніку після покупки. Кожен з центрів інтернет-покупок приймає техніку в сервісний центр, який своєчасно виконає гарантійний та післягарантійний ремонт.

Чекаємо вас в центрах обслуговування!

Коментарі
Залиште коментар