Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Razer Nabu X: нічого зайвого

Дата публікації: 09.06.2015 00:00
Дата оновлення: 09.06.2015 00:00

Модель Nabu X відрізняється зовнішньою простотою і відмінним функціоналом, який включає світлову настроюється індикацію, бездротове з'єднання і підтримку з боку розробників з усього світу.

Пристрій являє собою невеликий браслет практичним оформленням і фактурними паралельними лініями. Зовнішність невибаглива, тому модель підійде під будь-який стиль.

nabux-white-01

Тут використовується схема, що встигла стати класикою – невеликий пластиковий модуль з усіма функціями встановлюється в силіконовий браслет. Таким чином гарантується невелика захист від ударів, пилу і вологи, пристрій можна занурювати на глибину до одного метра. До того ж, силікон відмінно сидить на руці і не подразнює шкіру. Все дуже зручно.

lifestyle08

Nabu X підключається до смартфону за допомогою Bluetooth LE. Для роботи та налаштування пристрою знадобиться безкоштовний додаток від Razer, доступне для скачування для Android і iOS-пристроїв. Смарт-браслет сповіщає про вхідний дзвінок або повідомлення за допомогою трьох світлових індикаторів з можливістю вибору кольору миготіння в залежності від нотифікації, а також вібровіддачі. Так що можна зберігати смартфон в наплічнику чи сумці, а браслет ненав'язливо дасть знати, коли з вами намагаються зв'язатися.

lifestyle05

Звичайно ж, в Nabu X є функції просунутого трекера активності. За допомогою вбудованого акселерометра пристрій вимірює кількість пройдених кроків і дистанцію, витрачені калорії, кількість активного часу, тривалість і якість сну. Функціонал розширюється за допомогою безлічі доступних додатків. Крім того, завдяки відкритому коду, розробники з усього світу можуть створювати додатки для браслета, тим самим ще більше розширюючи його можливості і функції.

lifestyle02

Але і це ще не все, Nabu X – дуже соціальний смарт-браслет, тому вміє обмінюватися інформацією з іншим таким пристроєм для порівняння досягнутої мети. При цьому потрібно всього лише потиснути руку одному – здорово, не так?

Вбудований в цю крихітку акумулятор забезпечує до 7 днів автономної роботи, так що пристрій не доведеться заряджати частіше разу на тиждень.

Коментарі
Залиште коментар