Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові телевізори Panasonic Viera 2015 року: висока якість, яскрава картинка

Дата публікації: 15.06.2015 00:00
Дата оновлення: 18.12.2023 14:07

Молодша модель VIERA TX-32CSR510 представлена в діагоналі 32 дюйми з роздільною ЗДАТНІСТЮ 1366х768 Пікселів. Це найдоступніший телевізор в лінійці 2015 року, але його виконання та якість картинки на висоті. Є бездоганний дизайн із витонченою металевою підставкою, тонкий профіль та декоративна вставка під екраном.

tx-32_csr510_1

Екран має максимальні кути огляду для перегляду з будь-якої точки кімнати, а також функцію адаптивного підсвічування, яке робить темні ділянки глибшими, а яскраві – більш насиченими та природними. А високий рівень контрастності забезпечує високу деталізацію, чіткість та плавність колірних переходів.

viera_tx-32csr510_2

Тут реалізовано Smart TV з простим і зручним інтерфейсом, домашній екран з програмами, що найчастіше використовуються, функція синхронізації з мобільним пристроєм за допомогою Wi-Fi та вбудованого медіапрогравача. Є веб-браузер та магазин з тисячами безкоштовних програм та ігор.
Модель VIERA TX-32CSR510 також оснащена акустичною системою з об`ємним звуком потужністю 20 Вт, тому не доведеться додатково купувати систему домашній кінотеатр.

Наступна за старшинством модель Viera CSR520 представлена у діагоналях 40 та 50 дюймів. Вона майже повністю повторює функціонал попередньої моделі, але із низкою суттєвих відмінностей. Якщо відмінний дизайн з рамками мінімальної товщини зберігся, то металева підставка зазнала невеликих змін, щоб забезпечувати кращу стійкість при широкій діагоналі.

csr520

До того ж роздільна здатність Матриці Bright Panel Plus СТАНОВИТЬ 1920х1080 пікселів для забезпечення ще кращої деталізації та якості Картинки. При цьому високі кути огляду, адаптивне підсвічування та висока контрастність Збережені. Отже, за якість зображення можна не хвилюватися.

До того ж є наворочений Smart TV з безліччю програм, функцією потокового відтворення, Wi-Fi і LAN для доступу до інтернету, вбудований медіафайл, а також потужна акустична система.

Моделі VIERA TX-42CSR610 та VIERA TX-50CSR620 відрізняються не тільки зовні, але й функціонально. Точніше, у плані всіх функцій і наворотів VIERA TX-50CSR620 перевершує всі молодші моделі. А VIERA TX-42CSR610 від інших моделей відрізняється лише дизайном та діагоналлю.

700_375359panasonic_tx_50cs620e

У зовнішності серії CS620 переважає метал і сірі вставки, текстуровані під шліфовану сталь і металева підставка, досить широка, щоб телевізори не хиталися при найменшому струсі.

Якщо 42-дюймовий Телевізор повністю повторює функціонал моделей CS510 і CS520, то 50-дюймовий телевізор VIERA TX-50CSR620 відрізняється розширеним функціоналом Smart TV. Система вміє запам`ятовувати тип контенту, який користувач найбільше часто дивиться і на основі цього створює персоналізовану добірку my Stream. Також з`явилася функція TV Anywhere. З її допомогою можна переглядати телепередачі зі свого телевізора прямо на смартфоні або планшеті незалежно від вашого розташування за наявності з`єднання з Інтернетом. При цьому навіть можна записати передачу або серіал для перегляду.

panasonic-tx-40cs620e-lifestyle

Крім того, частота оновлення екрана Bright Panel Plus складає 200 Гц, що позитивно позначається на відображенні динамічного контенту. Рух відображається плавно без ривків.

Старша модель CX800 представлена діагоналями 40, 50 і 55 дюймів, відрізняється витонченим дизайном з дивовижно тонким корпусом і майже непомітною рамкою навколо дисплея. Це гарні, сучасні телевізори, здатні змінити вітальню. Але їхня головна особливість – екран Super Bright Panel з роздільною здатністю 4К і підтримкою 3D для максимального занурення в те, що відбувається на екрані.

panasoniccx800-2l

Дозвіл UHD у 4 рази перевищує Full HD за щільністю пікселів. Тому картинка на цих телевізорах виглядає просто ідеально, чітко, точно та детально. За обробку зображення відповідає система Quad Core Pro, яка забезпечує додаткове виділення кожної деталі, яка доступна у форматі 4К.

За відображення найширшого спектра кольорів відповідає розробка Studio Master Colour, яка полягає в досконалому дизайні системи підсвічування. Унікальна розробка Wide Colour Phosphor забезпечує охоплення понад 90% кольорової гами стандарту DCI. Тому телевізори можуть похвалитися більш витонченою палітрою кольорів із природними відтінками, тому картинка виглядає максимально реалістично.

tx-55csx800_2

За покращену обробку зображення і ще більш природну картинку відповідає технологія Studio Master Drive, яка працює навіть у темних сценах. Крім цього, є технологія Local Dimming, яка покращує яскравість і кольоровідтворення, а також контрастність за допомогою окремих, незалежних зон підсвічування. Таким чином, вдається зменшити яскравість темних зон зображення не зменшуючи інтенсивність світлих частин.

До того ж Smart TV реалізовано на основі операційної системи FireFox OS, тому забезпечує швидкість роботи, доступ до безлічі додатків, веб-браузер, зручний та продуманий інтерфейс та простоту керування. При цьому телевізори розуміють голосові команди, тому можна перемикати канали, навіть якщо руки зайняті.

 

Коментарі
Залиште коментар
В
16.02.2017 01:11

При любом бюджете можно купить «свой» Panasonic 2015 года, едва ли не оптимальный вариант – VIERA TX-32CSR510. Он дает невероятно четкое изображение, поскольку плотность пикселей намного больше, нежели у Full HD. Новый современный дизайн, способность поддерживать Smart TV, большой угол обзора дает возможность смотреть видео из любого места в комнате. Матрица дает максимальную детализацию.