Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд окулярів доповненої реальності Samsung Gear VR2: тур у віртуальний світ

Дата публікації: 18.06.2015 00:00
Дата оновлення: 18.06.2015 00:00

Дизайн

Samsung Gear VR2 умовно розділяється на дві основні частини, які не зможуть виконувати функцію окулярів доповненої реальності поодинці – смартфон тут головний. Можна використовувати Samsung Galaxy S6 або S6 Edge.

 sm-r321nzwasek-41719-0
 

Візуально шолом віддалено нагадує один з елементів екіпіровки штурмовиків із зоряних війн. Велика частина конструкції виготовлена ​​з міцного пластику чорного кольору, який відмінно гармонує з білими вставками.

 ua-ru_sm-r321nzwasek_000000005_left-45-degree_white

Інженерам Samsung вдалося розробити продуману систему кріплення, яка фіксує окуляри не тільки на потилиці, але і на маківці. Це забезпечить більшу безпеку під час використання.

 ua-ru_sm-r321nzwasek_000000008_top_white

Окуляри Gear VR2 отримали дві наскрізні лінзи. Для того щоб вони не запотівали, ущільнювачі з поролону отримали невеликі прорізи.

Міністерство внутрішніх справ також оснащена датчиками освітленості і наближення. Так що якщо під час використання зняти шолом, все, що відбувається всередині призупиниться.

На лівій бічній панелі розташований динамік, а на протилежному боці встановлений невеликий тачпад, поєднана клавіша регулювання гучності і кнопка Назад. Для повного занурення у віртуальну реальність краще використовувати навушники.

 ua-ru_sm-r321nzwasek_000000019_detail2_white

На верхній частині шолома можна побачити коліщатко регулювання діоптрій, а на нижній межі – порт microUSB для харчування очок Gear VR2 і зарядки встановленого смартфона.

На лицьовій частині Gear VR2 розташоване кріплення для Galaxy S6 – для його фіксації необхідно вставити гаджет в кредл з конектором microUSB і закріпити його за допомогою другого фіксатора.

В кінцевому рахунку, виходить один пристрій, який всього за кілька секунд здатне занурити людини в віртуальну реальність.

Ергономіка
Незважаючи на вагу в майже 420 г, шолом відмінно сидить на голові, не тисне і не викликає дискомфорту навіть після тривалого використання.

Для зручності тут передбачена можливість регулювання розміру прогумованих ремінців, які фіксуються липучками.

 ua-ru_sm-r321nzwasek_000000012_dynamic4_white

Під час використання, окуляри повністю прилягають до голови – для зручності внутрішню частину оснастили поролоновими вкладкаами. Після тривалого використання вони можуть забруднитися, тому зовнішню частину можна зняти для чищення.

Функціональність
Користувачі, які жодного разу в житті не каталися на справжніх американських гірках будуть здивовані можливостями очок віртуальної реальності Gear VR2. Пристрій функціонує за допомогою смартфона і його дисплея. Якість картинки хороша, тому занурення у віртуальність буде глибоким.

 sm-r321nzwasek-310643-0

Для роботи з окулярами передбачена програма Oculus. У режимі смартфона додаток дозволить переглянути вже наявні програми і встановити додаткові. Підключивши мобільний пристрій до окулярів, програмне забезпечення запускається в спеціальному режимі і, одягнувши Gear VR2, користувачі бачать вже об'ємну картинку.

У цьому режимі можна повністю зануритися в те, що відбувається по той бік лінз. Спочатку ви з'являєтеся в кімнаті з красивим інтер'єром і за допомогою іконок і тачпада вибираєте потрібну програму.

На даний момент доступно не так багато розробок, але їх якість говорить про те, що в Samsung вирішили дотримуватися правила «якість завжди краще кількості».

Тут є як гри, так і красиві додатки рекламного характеру, як віртуальний трейлер голлівудського блокбастера або концерту відомої рок-групи. Окремо варто відзначити додаток «Месники», в якому на кілька хвилин можна приміряти костюм залізної людини і розібратися зі своїми ворогами.

На особливу увагу заслуговує такі програми як Oculus 360 і Photo 360. З їх допомогою можна відправитися у віртуальну подорож по різним позначкам на нашій планеті і не тільки.
Крім цього, є кілька відео-програвачів для перегляду стороннього контента, якого з кожним днем стає все більше і більше.

враження
Ідея очок віртуальної реальності просто приголомшлива. Звичайно, модель Gear VR2 знадобиться тільки власникам Samsung Galaxy S6 і S6 Edge. Ці щасливчики в повній мірі зможуть відчути всі можливості свого смартфона і віртуального світу.

 sm-r321nzwasek-91-0

Ну і, звичайно, для того, щоб зрозуміти, на що здатний цей гаджет, краще один раз спробувати, ніж кілька разів прочитати. Протестувати окуляри доповненої реальності Samsung Gear VR2 можна в одному з магазинів мережі MOYO.

СПЕЦИФІКАЦІЇ:

Модель Samsung Gear VR2 Innovator Edition
Кут огляду 96 градусів
Дисплей смартфона 1440 x 2560 пікселів
Розміри 19,6х10,79х8,29 см
Вага 420 г
Підтримувані пристрої Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge

 

 

Коментарі
Залиште коментар
В
16.02.2017 01:11

Очки дополненной реальности Samsung Gear VR2 помогут практически отправиться в параллельные миры. При изготовлении использован пластик, который не будет поврежден при случайном падении. Белые вставки контрастируют с основным цветом, создавая дополнительный визуальный эффект. Шлем эргономичный, очки надежно фиксируются на голове. Есть регулировка диоптрий, вход micro-USB и зарядного устройства смартфона.