Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ігрове кермо Logitech G29 і G920 : рушійна сила

Дата публікації: 19.06.2015 00:00
Дата оновлення: 19.06.2015 00:00

Ігрові рулі G29 і G920 виконані в єдиному дизайнерському стилі і максимально схожі між собою. Перша модель призначена для використання з ігровими консолями PlayStation 3, PlayStation 4 і ПК при використанні додаткового ПЗ, а друга - для консолі Xbox One і комп'ютерів під управлінням Windows.

 g29-racing-wheel2

Ці рулі спеціально розроблені для задоволення навіть самих вимогливих фанатів гоночних симуляторів. В їх основі лежить міцна і якісна конструкція, здатна витримати будь-які ігрові навантаження і забезпечити багато років без поломок. Для цього в осі рульового колеса використовуються міцні сталеві підшипники, а коробки передач виконані з нержавіючої сталі. Сам кермо покритий шкірою, яка не тільки виглядає круто, але також забезпечує шикарні тактильні відчуття і максимальну ергономічність, щоб гонщик не втомлювався навіть після декількох годин гонок.

 g920-racing-whee4l

Моделі оснащені потужною системою зворотного зв'язку, що складається з двох вібромоторів, які імітують реальні силові ефекти. Тому користувач відчує кожен вибоїна, піднесеність і дрифт. Тут використовуються гвинтові зубчасті передачі як в реальних автомобілях, тому небажані шуми і вібрації зведені до мінімуму. У підсумку, керма забезпечують виключно гладке і тихе управління. До речі, рульове колесо повертається два з половиною рази вправо і вліво, все, як у реальному автомобілі. А спеціальна смуга допоможе завжди знайти напрямок.

 g920-racing-wheel

Рулі комплектуються покриттям блоком з педалями, на якому окремо розташовані педалі газу, гальма і зчеплення. Нелінійна педаль гальма імітує гальмівну систему автомобіля. При цьому вони мають ергономічну форму, а весь блок отримав нескользящие гумові ніжки, щоб педалі завжди залишалися на місці.

Відмінності між моделями G29 і G920 полягають в наборі елементів управління. Перша отримала розширений набір клавіш і регуляторів, які допоможуть більш точно налаштувати гру для найкращого управління.

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії