Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд розумного годиннникаSamsung Gear S: наручний смартфон

Дата публікації: 09.07.2015 00:00
Дата оновлення: 09.07.2015 00:00

Дизайн і ергономіка

Виробник взяв за основу і якісно поліпшив власну дизайнерську концепцію, яка використовувалася в попередніх моделях розумних годин Samsung. Gear S схожі на зменшений смартфон з витонченим зігнутим дисплеєм, завдяки чому модель виглядає елегантно, помітно й сучасно. Металева окантовка не тільки захищає екран, але також прикрашає пристрій.

 samsung-gear-11

Блок з неймовірним вигином втоплений в гумовий ремінець, тому здається, що пристрій повністю незбиране. Насправді основний блок легко витягається для зміни ремінця, наприклад.

Крім дисплея, на лицьовій панелі знаходяться апаратна кнопка з пружним ходом, щоб запобігти випадковому натисканню одягом.

 samsung-gear-19

Задня панель виготовлена ​​з матового пластика приємного на дотик. Там розміщений основний набір функціональних елементів, а також слот для установки SIM-карти.

Смарт-годинник вийшли досить громіздкими, але легкими і зручними в експлуатації. За рахунок серйозного вигину модель здається компактніше, ніж є насправді. Зате пристрій як-би обволікає руку, тому не ковзає і не натирає шкіру.

Ремінець виконаний з силікону з оксамитовим покриттям, тому теж не натирає і не подразнює шкіру.

дисплей

Тут використовується Super AMOLED екран з діагоналлю 2 дюйми і роздільною здатністю 360 х 480 крапок з щільністю 300 ppi, тому картинка дуже деталізований і чітка. Технологія забезпечує точні, яскраві і соковиті кольори, так що на екрані відмінно виглядає як інтерфейс і різноманітні шпалери з циферблатами, так і службова інформація і меню додатків.

інтерфейс

Годинники працюють не на сверхпопулярной операційній системі Android, а на власній розробці виробника - Tizen OS. За своїм оформленням система нагадує оболонку TouchWIZ, яку виробник використовує в своїх Android-смартфонах. Інтерфейс простий і зрозумілий, підтримує багатозадачність і віджети. Пристрій працює швидко, користувачу не доведеться миритися з затримками.

 samsung-gear-17

Основне меню являє собою два ряди ікон з додатками і функціями пристрою. Також доступні віджети календаря, погоди і персонального тренера S Health. Також є панель сповіщень і швидких налаштувань, які покликані спростити використання пристрою.

Серед налаштувань персоналізації присутні різні циферблати годинника, колірні схеми, шпалери, звук і оповіщення, жести і багато іншого. А набір встановлених додатків відповідає смартфонам виробника, так що проблем з використанням годин точно не виникне.

функціональність

Перше, на що варто звернути увагу - Gear S працюють тільки зі смартфонами Samsung на базі Android не нижче версії 4.3. Для сполучення знадобиться фірмове безкоштовний додаток. Для з'єднання з мобільним пристроєм і виведення повідомлень, повідомлень та іншої корисної інформації використовується протокол Bluetooth.

 smart_1

Головна фішка цих розумних годин - можливість роботи в якості самостійного смартфона. Досить встановити SIM-карту і можна писати СМС, здійснювати дзвінки, читати веб-сайти і виконувати безліч інших операцій. Крім підтримки 3G, також є модуль Wi-Fi для підключення до швидкого інтернету.

 samsung-gear-13

На тильній стороні, що прилягає до руки користувача, встановлені фірмові датчики виробника. Вони відповідають за вимірювання пульсу за допомогою додатка S Health. Крім цього, годинник вміють відстежувати активність користувача і нагадувати, якщо власник засидівся.

Час роботи

 monitor_0

Як виявилося, акумулятора ємністю 300 мАг більш ніж достатньо для забезпечення достатнього тривалого часу автономної роботи при досить активному використанні годин. Пристрій легко пропрацює повний день без підзарядки, навіть якщо використовувати бездротовий зв'язок, телефонію та функції відстеження активності користувача. У більш щадному режимі можна очікувати на два дні автономної роботи. Якщо ж заряд майже на межі, на допомогу прийдуть режими енергозбереження.

висновки:

Samsung Gear S являє собою одні з найцікавіших і продуманих смарт-годин на ринку. У них вдало поєднуються кращі розробки виробника - фірмовий дизайн з запаморочливим вигином, сучасні апаратні засоби з датчиками серцебиття і ультрафіолетового випромінювання, власна програмна оболонка на Tizen OS з безліччю додатків, а також 3G-модем і можливість установки SIM-карти, яка перетворює годинник в самостійний наручний смартфон. Новий погляд на функціональність розумних годин у вигляді Gear S точно варта вашої уваги.

 

Коментарі
Залиште коментар