Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Портативна акустика JBL і Harman/Kardon: шикарний звук без проводів

Дата публікації: 28.09.2015 00:00
Дата оновлення: 18.12.2023 14:10

JBL Xtreme

Найпотужніша і найпросунутіша портативна акустика JBL Xtreme виконана у зручній формі барила з прогумованими бічними гранями, а основна частина колонки покрита міцною тканиною. Так що модель захищена від будь-яких умов експлуатації та здатна витримати навіть падіння та удари. До всього іншого, колонка захищена від бризок та проточної води, головне не занурювати її та все буде гаразд. Для такого захисту всі порти ховаються за водонепроникною застібкою-блискавкою, тому колонку навіть можна промити під краном, якщо вона забруднилася.

xtreme-feature-2

JBL Xtreme дуже громіздка, зате чудово підійде для організації музики на дружній вечірці. У корпусі вагою трохи понад 2 кг, шириною 28 см та висотою 12 см помістилася потужна акустична система та величезний акумулятор. Є чотири динаміки – два високочастотних і два низькочастотні. Разом вони забезпечують до 40 Вт потужного та чистого звуку. А пасивні випромінювачі додадуть звучанню небаченої глибини – для будь-яких музичних жанрів.

Масивний акумулятор місткістю 10 000 мАг здатний забезпечити до 15 годин автономної роботи. До того ж він стане в нагоді для зарядки двох мобільних пристроїв одночасно, якщо вони розрядилися в дорозі. Для з`єднання без проводів є Bluetooth 4.1. А відмінний набір клавіш дозволить не тільки відрегулювати гучність, але й відповісти на дзвінок та влаштувати сеанс гучного зв`язку за допомогою колонки. Завдяки технології зменшення відлуння та навколишніх шумів, співрозмовник вас чудово чутиме.

Також є AUX для проводового підключення пристроїв та технологія JBL Connect, яка дозволить з`єднати дві колонки для ще більш потужного звучання або під`єднати до JBL Xtreme відразу три мобільні пристрої для обміну музикою.


JBL Charge 2+

Ця портативна колонка є спрощеною версією Xtreme з основними функціями головної моделі. Є яскравий захищений дизайн у вигляді циліндра та захист від бризок та ударів – колонка подолає будь-які умови експлуатації. До того ж завдяки 8 кольорам кожен зможе вибрати акустику до смаку.

charge2plustel_hero_dvhamaster

У корпус вагою помістилося два 45 мм динаміки, здатні видати 15 Вт звуку. А пасивні випромінювачі забезпечать глибокий бас без спотворень. Для підключення є Bluetooth для підключення без проводів та відповіді на дзвінок, а також AUX для передачі звуку з музичних плеєрів. Акумулятора місткістю 6000 мАг вистачить на 12 годин роботи. він також стане в нагоді для заряджання мобільних пристроїв.

JBL Flip 3

Цей симпатичний звуковий циліндр також відрізняється прогумованим корпусом із міцним тканим покриттям, які забезпечують захист від ударів, падінь та бризок – колонка не боїться дощу чи промивання під краном. Це компактна модель серед циліндричних колонок виробника. Проте пристрій відрізняється відмінним функціоналом.

flip_feature3

Насамперед варто відзначити наявність досить потужної акустичної системи, що складається з двох 40 мм динаміків та потужних пасивних випромінювачів, які відповідають за глибокий бас. JBL Flip 3 здатна забезпечити чистий та гучний звук, адже загальна потужність системи становить 16 Вт.

У корпус вагою 450 г також помістився модуль Bluetooth 4.1 для підключення мобільних пристроїв. гучною зв`язку та підключення двох колонок між собою за допомогою технології JBL Connect. А для підключення по дроту є AUX.

Крім цього, є акумулятор місткістю 3000 мАг, який забезпечить до 10 годин музики.

JBL GO

Якщо ви давно шукали продуктивну та універсальну бездротову колонку, то варто звернути увагу саме на цю модель. Ця квадратна гумова колонка здатна забезпечити гучний і насичений звук, навіть попри компактність. Також є вушко для кріплення ремінця. Таке рішення дозволить завжди носити колонку із собою, прикріпивши її до рюкзака чи велосипеда на прогулянці.

go-feature-1

Від вбудованого акумулятора місткістю 600 мАг колонка здатна пропрацювати 5 годин, відтворюючи улюблену музику. До того ж без проводів є модуль Bluetooth, Котрий також знадобиться для організації гучного зв`язку та легкої відповіді на дзвінок. До речі, технології шумопоглинання при розмові також присутні, тому звук буде максимально якісним.

JBL Clip+

На відміну від попередньої моделі, Clip+ не потрібен ніякий ремінець для кріплення на рюкзаку – вона виконана у формі великого карабіна з гачком, який дозволить мати колонку під рукою. А завдяки захищеному дизайну та металевим ґратам, що прикриває динамік, колонка не боїться ударів і бризок, так що будь-яка погода їй дарма.

clip-plus-feature-3_dv500x300

Один 40 мм динамік здатний забезпечити гучний та насичений звук для насолоди улюбленою музикою. При цьому заряду вбудованого акумулятора вистачить на 5 годин безперервного відтворення.

Звичайно ж, є Bluetooth для прослуховування музики без проводів та мікрофон для організації конференц-зв'язку. Крім цього, є вбудований кабель AUX, який ховається у спеціальний паз та не заважає під час транспортування.

Harman/Kardon Esquire

Виробник акустики Harman/Kardon, який володіє брендом JBL, відомий не лише за найвищу якість звуку, але також за продуманий преміальний дизайн. Тому Esquire не стала винятком. Колонка виконана у алюмінієвому корпусі зі шкіряними вставками – від неї складно відірвати погляд. Ця невелика акустика виглядає стильно та сучасно.

esquire_detail_001_flat_dvhamaster

Усередині ховається тільки найкраще від виробника – дві колонки потужністю 10 Вт, що забезпечують лише звук найвищої якості. Тож навіть у поїздках ви зможете насолодитися Hi-Fi звуком. Також є NFC для швидкого підключення пристроїв та Bluetooth, який дозволить передавати звук без проводів та організовувати конференц-зв`язок для спілкування з друзями, сім`єю та бізнес-партнерами.

Коментарі
Залиште коментар