Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Детальні умови Акції #ВІДЕОРОЗПАКУВАННЯMOYO

Дата публікації: 05.11.2019 13:10
Дата оновлення: 08.03.2024 15:52

Умови #відеорозпакуванняMOYO

Для участі необхідно:

1. Купити товар на сайті MOYO.ua дорожче за 500 грн.

2. Зробити відеоогляд із розпакуванням товару, купленого в MOYO. Детально продемонструвати упаковку, комплектацію та зовнішній вигляд товару без упаковки.

3. Поділитись досвідом купівлі товару. Розповісти про сервіс та доставку інтернет-магазину MOYO.ua.

4. Викласти ролик на свій канал у YouTube.

5. Бути зареєстрованим користувачем на сайті MOYO.ua. В обліковому записі мають бути заповнені поля з e-mail та контактним номером телефону, за якими ви оформляли своє замовлення.

6. Знайти товар, який ви купили та розпакували, на нашому сайті.

7. Обов`язково залишити відгук з тегом #відеоспаковкаMOYO. Прикріпити посилання на YouTube у спеціальну форму для відео.

8. Бонуси будуть зараховані на ваш бонусний рахунок протягом трьох тижнів після модерації відео.

Вимоги до відеоролика

1. В акції беруть участь товари дорожчі за 500 грн.

2. В одному відео – один товар.

3. Якість відео – не менше 480p.

4. На відео не повинно бути особистих даних.

5. Шаблон назви вашого відео: «Відеоогляд з MOYO – НАЗВА ТОВАРУ»

6. Тривалість відео – до 5 хвилин.

7. Активне та клікабельне посилання на товар в описі відео на YouTube.

Правила конкурсу

За відео – кожному автору 300 грн

Автору кожного відеоролика, який ми визнаємо якісним, буде нарахований бонус у розмірі 300 грн.

КРАщоМУ автору — бонуси на 1500 грн

Автора найкращого відеоролика ми нагородимо 1500 грн на його бонусний рахунок. Визначаємо переможців через кожні 4 тижні на протязі 10 днів наступного місяця.

Вибір найкращих відеороликів буде проводитись щомісяця шляхом рандомного визначення через сервіс https://www.randompicker.com/uk/. Анонс призів та результати буде опубліковано на сторінці акції на сайті MOYO.ua.

MOYO.ua залишає за собою право редагувати умови в односторонньому порядку.

Надсилання бонусних кодів або повідомлення про зарахування бонусу на рахунок лояльності здійснюється за допомогою електронної пошти MOYO.ua або повідомленням на номер мобільного телефону кожні 3 тижні.

Бонуси не діють на:

  • товари до 200 грн,
  • сертифікати
  • товари, куплені в кредит, розстрочку тощо.

Термін дії бонусів з моменту нарахування – 180 днів.

Ви повинні бути підписані на розсилки MOYO.ua, щоб отримати промокод поштою та/або мати зареєстрований номер мобільного телефону.

Результати публікації включають лише останнього переможця.

Якщо ви не виконали умови для відео, воно не буде розміщено на сайті, і грошової винагороди ви не отримаєте. Модерація відбувається протягом 2 ТИЖНІВ. Ви Не отримаєте лист-повідомлення. Щоб Отримати винагороду, будь ласка, перевірте всі вимоги, виправте ті, що не врахували, та перезалийте відгук із відео. Несумлінні учасники, які видаляють свої відео або якимось іншим чином порушують правила сайту та конкурсу, будуть внесені до чорного списку.

Участь в акції у разі повернення товару неможлива.

Зберігання та використання компанією «НРП» наданих користувачами особистих даних повністю відповідає чинному законодавству України щодо недоторканності особистої інформації.

Особисті дані користувачів не надаються третім особам, але зберігаються для надання послуг з продажу товарів, представлених на нашому сайті. Компанія залишає за собою право використовувати дану інформацію для маркетингових цілей.

Розміщуючи інформацію на сайті www.moyo.ua, ви погоджуєтесь зі справжніми умовами. Більш детальну інформацію про умови використання сайту та інші питання викладено у відповідних розділах:

Загальні правила користування сайтом: https://www.moyo.ua/useful.html
Програма лояльності:
Доставка і оплата: https://www.moyo.ua/consumers.html

Офіційні правила участі в рекламно-маркетинговій акції розіграш «Розпакування з MOYO»

1. Загальні положення

1.1 Організатор рекламно-маркетингової Акції з умовною назвою розіграш «Потрап у десятку» (далі за текстом Акція або рекламна Акція) Товариство з обмеженою відповідальністю «НРП», яке знаходиться за адресою: 01030, Україна, м. Київ, вул. Б.Хмельницького, 44 (далі за текстом Організатор).

1.2 Акція проводиться з 06.11.2019 року до повідомлення про її закінчення на сайті www.moyo.ua.

1.3 Акція проводиться на території України (за винятком Автономної Республіки Крим та територій ООС) у всіх магазинах «MOYO».

1.4 Акція не є лотерею чи послугою у сфері грального бізнесу. Фонд заохочень не формується із внесків Учасників Акції.

2. Порядок та спосіб інформування про Акцію.

2.1 Інформування про умови Акції проводиться шляхом розміщення тексту Правил Акції на сторінці www.moyo.ua, у соціальній мережі Facebook, Instagram та в магазинах мережі «MOYO» по всій Україні.

2.2 Правила Акції можуть бути змінені та/або доповнені Організатором рекламної Акції протягом усього періоду проведення рекламної Акції. Зміни та/або доповнення Правил рекламної акції можливі лише у разі їх оприлюднення у порядку, визначеному для інформування щодо умов рекламної Акції. Такі зміни та/або доповнення набирають чинності з моменту їх опублікування.

3. Вимоги до учасників Акції.

3.1 В Акції можуть брати участь дієздатні громадяни України, які досягли 18 років. Фактом участі в Акції кожен Учасник підтверджує свою повну згоду з усіма умовами цих Правил.

3.2 Учасником вважається особа, яка відповідає вимогам розділу 3.1 цих Правил та який належним чином виконала всі умови цих Правил.

3.3 Учасником акції не можуть бути такі особи, незалежно від виконання ними умов цих Правил:
- Співробітники Організатора/Партнера Акції та інші особи, які беруть участь у підготовці та проведенні Акції, їхні близькі родичі (чоловіки/жінки, діти, брати/сестри, батьки);

- неповнолітні, обмежено дієздатні та недієздатні особи.

3.4 Організатор акції не зобов`язаний перевіряти правоздатність та/або дієздатність Учасників Акції.

3.5 Учасники під час проведення акції зобов`язуються:
- дотримуватись вимог Правил та норм чинного законодавства України;
- усвідомлено не завдавати незручностей і не перешкоджати іншим Учасникам;
- не чинити дій, які ставлять під сумнів правомірність участі інших учасників Акції.

3.6 Беручи участь в Акції, Учасник розуміє та погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана їм інформація, у тому числі й персональні дані Учасника, може оброблятися Організатором з метою подальшого можливого розсилання йому інформації, у тому числі рекламного характеру, про наступні конкурси/акції Організатора , і навіть з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови цих Правил, Учасник тим самим погоджується з опрацюванням персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Акції особами.

3.7 Беручи участь в Акції, Учасник розуміє та погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана їм інформація, у тому числі й персональні дані Учасника, може оброблятися Організатором з метою подальшого можливого розсилання йому інформації, у тому числі рекламного характеру, про наступні заходи/конкурси/акції Організатора, а також з іншими цілями, визначеними Правилами. Приймаючи умови цих Правил, Учасник цим погоджується з обробкою персональних даних з метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організатором Акції особами.

3.8 Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим дає свою згоду на безкоштовне використання наданої їм інформації про себе Організатору Акції, з маркетинговою та/або будь-якою іншою метою, засобами, які не порушують чинного законодавства України (в т.ч. шляхом передачі) третім особам) та об`єму наданої згоди в тому числі його імені, прізвища, зображення Учасника, інтерв`ю, або інших матеріалів з рекламною/маркетинговою метою, у тому числі, але не обмежуючи, право публікації (в т.ч. його імені та зображення) у засобах масової інформації, будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, інтерв`ю у ЗМІ та надання інформації, повідомлень (в т.ч. рекламного характеру) без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовується Організатором Акції . Надання такої угоди розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного кодексу України та Закону України "Про Захист персональних даних".

3.9. Учасник, який не виконує/не виконує належним чином умови даних Правил, втрачає право на подальшу участь в Акції.

4. Фонд заохочень.

4.1 Фонд заохочень складається із бонусів, які будуть нараховані за Програмою лояльності на суму 300 грн та 1500 грн.

4.2 Заміни Заохочень грошовим еквівалентом чи будь-яким іншим благом не допускається. Заохочення обміну чи поверненню не підлягають, крім випадків, передбачених законодавством України.

4.3 Організатор Акції залишає за собою право вмикати до Акції додаткові заохочення, які не передбачені Цими Правилами. Якщо такі зміни мають місце, Організатор повідомляє про них у порядку, визначеному п. 2 цих Правил.

4.4 Організатор Акції не несе відповідальності щодо подальшого використання Учасниками Заохочень Акції після їх отримання, за неможливість Учасниками Акції використовувати отримані Заохочення Акції з будь-яких причин.

4.5 Фонд заохочень Акції – обмежений та склодає вище зазначені бонуси.

4.6 Відповідальність Організатора Акції обмежена і не виходить за межі вартості та кількості Заохочення Акції, передбачених п.4.1. цих Правил.

5. Умови участі у Акції.

5.1 Для того щоб взяти участь в Акції, особі, яка відповідає вимогам розділу 3 цих правил, необхідно в період проведення Акції (п. 1.2 Правил):
- придбати товар у магазинах мережі MOYO на суму чека від 500 гривень.
- зробити відеоогляд із розпакуванням товару, купленого у Організатора. Детально продемонструвати упаковку, комплектацію та зовнішній вигляд товару без упаковки.
- Поділитися досвідом купівлі товару. Розповісти про сервіс та доставці інтернет-магазину MOYO.ua.
- викласти ролик на свій канал у YouTube
БУТИ зареєстрованим користувачем на сайті Moyo.ua. В ОБЛІКОВОМУ записі мають бути заповнені поля з e-mail та контактним номером телефону, за якими ви оформляли своє замовлення.
- знайти товар, який ви купили та розпакували, на нашому сайті.
- обов`язково залишити відгук з тегом #відеоупаковка MOYO. Прикріпити посилання на YouTube у спеціальну форму для відео.

5.2 Вимоги до відео:
- В акції беруть участь товари дорожчі за 500 грн.
- Якість відео – не менше 480p.
- В одному відео – один товар.
- На відео не має бути ваших особистих даних.
- Шаблон назви вашого відео: «Відеоогляд з MOYO – НАЗВА ТОВАРУ»
- Тривалість відео – до 6 хвилин.
- Активна та клікабельна посилання на товар в описі відео на YouTube.

5.3 Участь в Акції Учасник підтверджує те, що він повністю відповідає умовам розділу 3 цих Правил, повністю погоджується з цими Правилами та зобов`язується їх виконувати.

6. Визначення Переможців Акції.

6.1 Переможець Акції – це учасник Акції, який отримав право на отримання Заохочення.

6.2 Визначення переможців Акції проходитиме рандомно серед тих, хто виконав усі умови Акції. Визначення переможців проводиться протягом 4 тижнів з моменту опублікування відеогляду на сайті www.moyo.ua. Усім, хто виконав умови Акції, нараховується на бонусний рахунок 300 грн. Автору найкращого відеоролика, який визначається щомісяця протягом 10 днів нового місяця, нараховується 1500 грн. на його бонусний рахунок.

6.3 Результати визначення Переможців Акції є остаточними та оскарженню не підлягають.

6.4 Інформування Переможців Акції буде здійснено за допомогою повідомлення на номер мобільного телефону про зарахування бонусів.

6.5 Результати розіграшу будуть опубліковані на сторінці www.moyo.ua.

7. Порядок та строки вручення Заохочень Акції.

7.1 Порядок Вручення Заохочень Акції:

7.2. Учасник Акції, який отримав право на отримання Заохочення, отримує відповідне Заохочення на свій бонусний рахунок.

7.3 Заохочення діє протягом 180 днів з моменту зарахування на бонусний рахунок Учасника Акції.

7.4 Вручення Заохочення допускається лише особі, яка його виграла, згідно з умовами цих Правил, та виключно у порядку, встановленому цими Правилами. У разі, якщо Переможець Акції з будь-яких причин не може отримати Заохочення, такий Переможець не має права змінити/поступитися своїми правами на отримання Заохочення будь-якій третій особі.

7.5 Переможець Акції автоматично втрачає право на отримання Заохочення Акції без будь-якої компенсації у таких випадках, незалежно від того, у який період стали відомі зазначені обставини:

- якщо Переможець Акції порушив Правила на момент вручення йому Заохочення;
- якщо Переможець Акції не виконує вимог, передбачених цими Правилами;
- якщо Переможець Акції належить до осіб, зазначених у п. 3.3 цих Правил;
- якщо Переможець Акції заявив про відмову від отримання Заохочення;
- у разі неможливості ідентифікації Переможця Акції;
- у разі неналежного виконання Учасником Акції цих Правил.

Беззаперечне виконання всіх умов цих Правил та надання всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання Заохочення Акції. Невиконання будь-яких умов, передбачених цими Правилами, позбавляє відповідного Переможця Акції права на отримання належного йому Заохочення Акції.

При цьому відповідний Переможець вважається таким, що відмовився від отримання відповідного Заохочення Акції, і не має права на отримання від Організатора Акції будь-якої компенсації, у тому числі й грошової.

7.6. Організатор Акції має право:

- відмовити в участі в Акції особі, яка не виконала/виконала неналежно всі умови участі в Акції, які відображені у цих Правилах.
- відмовити у видачі Заохоченню Акції, Переможцю Акції, який не виконав умови, необхідні для отримання Заохочення Акції, згідно з цими Правилами.

7.7 Організатор Акції не несе відповідальності за достовірність інформації, наданої Учасниками Акції, в т.ч. контактів.

7.8 Організатор Акції не несе відповідальності у разі настання форс-мажорних обставин, таких як: стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Акції, інші непідконтрольні Організатору обставини, що зробили неможливим виконання зобов`язань організатора відповідно до цих Правил.

8. Інші становища.

8.1 у разі виникнення ситуацій, які допускають неоднозначне трактування цих Правил та/або питань, які не врегульовані цими Правилами, залишкове рішення приймається Організатором Акції.

8.2 Організатор Акції має право залучати третіх осіб для повного чи часткового виконання своїх зобов`язань.

8.3 Ці Правила, єдині офіційні правила цієї Акції.

Коментарі
Залиште коментар