Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Philco: 5 сильних сторін бренду з бездоганною репутацією

Дата публікації: 22.02.2023 11:49
Дата оновлення: 22.02.2023 12:36

У «Philco» вікова історія, а продукція відома у всьому світі. Але однойменної компанії більше немає: права на торгову марку США викупив концерн Philips. Пізніше ліцензована продукція під цим брендом стала вироблятися у Південній Америці та Європі. А ось у чому феномен секрет успіху «Philco» — розберемо в цій статті.

Цікава стаття: Як в'ялити помідори в сушарці — 7 моментів

«Philco»: історія торгової марки

Наприкінці XIX століття стартувала компанія «Helios Electric Company». Вона спеціалізувалася на виробництві вугільно-дугових ламп. Тоді ці освітлювальні прилади повсюдно впроваджувалися для освітлення вулиць. Попит породжував пропозицію, тому компанія працювала стабільно та успішно. Однак до кінця століття потреба на лампи пішла на спад.

Щоб втриматись на плаву, довелося перепрофілювати виробництво. Підприємство зареєструвалося, як «Philadelphia Storage Battery Company» і в 1906 році розпочала випуск батарей для автомобілів. Асортимент елементів живлення зростав, до 1919-го фірма також стала виробляти батареї для радіоприймачів. Продукція випускалася під брендом Philco.

радіоприймач PHILCO

То був успіх! 1925 рік увійшов в історію компанії, як час грандіозного інноваційного прориву. У пристрої «Socket Power Battery Eliminator» був використаний ламповий випрямляч, який став кроком до вдосконалення використання радіоприймача. Протягом двох років фірма продала понад мільйон таких пристроїв. Подальше розширення асортименту продукції здавалося очевидним: радіоприймачі та радіостанції, що користувалися величезною популярністю, вивели компанію до лідерів за обсягом випуску продукції.

Крім суто технічних знахідок, компанія досягла успіху в організації виробництва. Складальний конвеєр, який раніше існував тільки в автомобілебудуванні, був впроваджений на підприємствах, які виробляли радіоприймачі Philco. Це дозволило знизити ціну та вивести організацію на третє місце по країні у своїй ніші. Продукція славилася економічністю, а дизайн вишуканістю. Він став пізнаваним.

Разом із відмінно налагодженим та прибутковим напрямком, компанія не лише нарощувала виробництво, а й шукала перспективи для бізнесу. Розширений асортимент товарів поповнювався кондиціонерами, холодильниками, морозильними камерами, пралками, сушильними машинами та телевізорами.

Підказки: Як вибрати електропіч: поради для економних покупців

Друга половина XX століття ознаменувалася контрактом із найбільшими держструктурами США на участь у наукових розробках. Транзисторні приймачі для автомобілів, програвачі та фонографи — все мало успіх!

  1. Наприкінці 50-х — на початку 60-х компанія Philco Transac займається комп'ютерними та космічними розробками. А ось комерційна доцільність спричинила поглинання бренду компанією Ford. Остання продовжила випуск побутової техніки, доповнивши її аудіо консолями та компонентними стереосистемами.
  2. На початку сімдесятих бренд представив системи очищення води зворотного осмосу. Асортимент радіотоварів поповнився кольоровими телевізорами.

Сьогодні правами на використання бренду володіють різні компанії у багатьох країнах світу, тому покупцям складно зрозуміти, чия ж, все-таки фірма Philco? 2003 року його придбали інвестори з Італії, налагодивши виробництво автоматичних пральних машин. В Аргентині випускають холодильники Helametal Catamarca S.A.

холодильник PHILCO

У Чилі права на торгову марку дісталися компанії, яка веде виробництво динаміків, навушників та інших аксесуарів.

Читайте: Чому гріється холодильник: 5 можливих факторів

Популярні товари від Philco

  • Пральні машини-автомати відрізняються економічністю у витрачанні води та електроенергії, надійністю та функціональністю у поєднанні з доступною ціною. Хітом продажів вважається модель Philco PL1062DCHIVA з фронтальним типом завантаження, розрахована на 6 кг білизни.

пральна машина PHILCO

  • Морозильники надовго зберігають свіжість продуктів, що швидко псуються. Один з лідерів продажу Philco PCF 142 F JOKER, класу енергоспоживання А+, оснащений системою швидкого заморожування.
  • Холодильники технологічні та невибагливі у догляді. Наприклад, однокамерна модель Philco PSB 401 X Cube — компактний однодверний варіант для невеликих приміщень.
  • Суперекономічні електроплити безпечні та надійні.

На замітку: Як правильно заморозити полуницю — 3 хитрики

Продукція торгової марки Philco: головні переваги

Якість продукції не викликає сумнівів. Незалежно від того, хто виробник (країна) та вибору категорії, покупці отримують у своє розпорядження зручний в управлінні пристрій.

У техніки та електроніки Philco п'ять очевидних переваг.

Якість

Бренд постійно вдосконалюється, щоб задовольнити потреби та очікування своїх клієнтів.

Продукція відрізняється якісними матеріалами та передовими технологіями у виробництві своїх товарів

Інновації

Працюючи над розробками, інженери йдуть у ногу з часом, розуміючи потреби споживачів.

Нові пристрої зручні та ефективні для споживачів

Ціна Philco пропонує розумні ціни на свою продукцію, що робить її доступнішою для широкого кола споживачів
Дизайн

«Зустрічають по одягу…» — це може бути важливим фактором при виборі продукту.

Компанія приділяє увагу зовнішньому вигляду своєї продукції, щоб виглядала сучасною та естетичною

Гарантія та сервіс

До року та довше. Гарантія поширюється на всю продукцію, а терміни відрізняються через особливості технології виготовлення товарів.

У будь-якому разі фірма забезпечує якісний сервіс своїх клієнтів.

Ця особливість виключає ризики при покупці дорогих електронних пристроїв

Для мільйонів споживачів ім'я торгової марки асоціюється з надійністю та зручністю у використанні. А різноманітність асортименту дозволяє кожному знайти саме той товар, який допоможе наблизити життя до ідеалу комфорту.

Пізнавальна стаття: Як очистити гумку в пральній машині: 5 хаків

Коментарі
Залиште коментар
Категорії