Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Огляд самого бюджетного планшета від Apple. Apple iPad 9,7 (2017)

Дата публікації: 13.09.2017 13:35
Дата оновлення: 13.09.2017 13:35

Техніка Apple це беззастережно високу якість, і так було завжди." Яблучні" девайси інноваційні та стильні, але дозволити собі таку розкіш може далеко не всі, незважаючи на те, що кожна нова модель стає плодом фантазії молоді та гиків. Дізнавшись про вихід нової моделі, вони вмить забувають про існування старих версій техніки, і шикуються в черги за новинкою. Низку таких подій зруйнував Apple iPad 9,7 (2017) – цікавий, багатофункціональний і головне доступний гаджет. У нового планшета є все, що потрібно для сучасного користувача, але без дорогих наворотів і фішок.

Виробники вирішили створити щось для середньостатистичної людини, а тому не роблять ставку на передові технології з високими цінниками. Це гідний перезапуск давньої моделі iPad Air 2 в сучасному і малобюджетном форматі. Оновлені процесор, операційна система, ємність батареї і стандартна комплектація роблять iPad 9,7 (2017) хорошим варіантом планшета для рядових завдань. Чим ще цікавим порадує новинка читайте в нашому огляді.

Новинка 2017 от Эппл

Комплект поставки


Відчуття радості від покупки гаджета настає відразу після того, як фірмова коробка з матовим покриттям потрапляє в руки. Тут все так само, як і в інших моделях планшетів Apple стандартні оформлення, набір комплектуючих і розміщення елементів.

Крім планшета в коробці є зарядний пристрій-хаб, документи, брошура з порадами щодо використання, дві наліпки з логотипом бренду, Lightning-кабель і скріпка в варіанті з сім-картою. Цього цілком вистачає для користування новим гаджетом. При бажанні можна доповнити комплект навушниками і більш потужною зарядкою Apple iPad Pro.

комплект поставки нового планшета iPad 9,7 (2017)

Читайте також: Як вибрати планшет: вичерпна покрокова інструкція з описом ключових критеріїв

Зовнішній вигляд


Виробники вирішили не вигадувати колесо і в iPad 9,7 (2017) повністю повторили дизайн Air 2. Щось подібне можна було спостерігати і в світі смартфонів бренду, коли випустили серію iPhone SE зі старим корпусом і нової" начинкою".

Недорогий, а цілком собі доступний планшет 2017 не виробляє ніякого враження революційності або статусності – це просто розумна" читалка" з іншими корисними функціями. Уже знайомий корпус з минулого iPad зроблений з міцного алюмінію, тому розбити його декількома падіннями практично неможливо. Цей матеріал гладкий і прохолодний, з ним приємно контактувати.

дизайн бюджетного планшета iPad 9,7 (2017)

Навушники підключити в роз'єм, розташований в верхньої частині корпусу. Там же, вгорі, розташовується кнопка вкл/викл, а ось на правій грані ми бачимо звичну гойдалку гучності. Внизу ж, в самому центрі, розташували, як втім, і завжди, можна зустріти кнопку" Додому". Тут же знаходиться отвір для зарядки. Управління виконано в стилі Apple – все акуратно, лаконічно і стильно.

Найчастіше нові версії смартфонів, телевізорів і планшетів стають тоншими, діагональ більше і інші апгрейди, але не в цьому випадку. Якщо порівняти нинішній флагман Pro 9,7 і Air 2 з новим Ipad 9,7 (2017), то виявиться, що у останнього трохи більше ширина і вага. Різниця невелика, а тому для оновленого робочого гаджета підійдуть чохли

Дизайн планшета не відходить від" яблучного" еталона – він як і раніше стильний і крутий, хоча і без нововведень. Такий елегантний гаджет за доступною ціною можна придбати в трьох варіаціях: срібний, золотий і" сірий космос". Кожен з цих кольорів виглядає гідно, логотип не затертого, а тому зовнішній вигляд залишиться в первозданному вигляді надовго. Це набагато більше, ніж варто було б очікувати від бюджетного планшета відомого бренду.

Читайте також: Чутки про нові планшетах Apple – чого чекати і коли?

Екран


Компанія Apple нагородила все три моделі iPad Pro, Air 2 і iPad 9,7 (2017) однаковим дисплеєм в 9,7 дюймів і роздільною здатністю 2048 х 1536. Далі характеристики розходяться і в бюджетній моделі немає дорогих функцій, наприклад, автоматичне підстроювання кольору під оточення або OGS (між матрицею і склом є повітряна подушка). Щодо відсутності останнього, то це навіть великий плюс, адже вартість ремонту такого екрану набагато нижче.

дисплей самого бюджетного планшета от Apple

З цікавого: останнє оновлення фірмової прошивки додало в стандартний функціонал автокорректіровку яскравості екрану. Працює вона адекватно і справно, тобто дисплей швидко реагує на зміну освітленості для безпеки зору.

Екран має спеціальне покриття, завдяки якому на ньому набагато довше не з'являються жирні відбитки, а після їх простіше і швидше видалити. Також присутній покриття антивідблиску для перегляду фото- і відео-матеріалів сонячним днем.

Читайте також: Як готуватися до навчання з Apple – 10 рад студентам-гікам

Продуктивність і функціонал


Оновлений планшет має процесор дворічної давності, який трохи гірше флагманської версії і на голову вище Air 2. Такого" заліза" вистачає для запуску всіх нових програм, а ОП на 2 ГБ спокійно витримує навантаження. Продається гаджет вже з новою прошивкою, тому продуктивності досить навіть для самих вимогливих додатків з магазину.

Особливості функціоналу:

  1. Є Wi-Fi з пропуском до 886 мб/с і Bluetooth.
  2. Компас і точна геолокація (визначення місцезнаходження).
  3. В варіації Wi-Fi + Cellular є LTE з діапазоном 1-41 і підтримка віртуальної сім карти.
  4. Бюджетна версія не має додаткових динаміків, хоча звук все-одно гучний і приємний.

Мінуси:

  • Немає підтримки розумної клавіатури і керування стилусом.
  • Ні слота для карти пам'яті, моделі випускають з вбудованою 32- або 128-гігабайтної пам'яттю. Новіші версії мають об'єм до 256 ГБ пам'яті.

Такі додаткові функції і відсутність багатьох фичей дорогих моделей говорять про те, що iPad 9,7 (2017) – це просто планшет і не більше.

производительность iPad 9,7 (2017)

Батарея і автономність


Ємність батареї – то, чим може похвалитися бюджетний гаджет. Цей показник перевершив навіть новий дорогий планшет і тим більше стару модель, від якої був узятий корпус. У iPad 9,7 (2017) батарея 32,9 Вт-ч, що на 5,3-5,4 одиниць вище, ніж у Pro і Air 2 версій. На практиці це означає, що планшет здатний продуктивно працювати більше 10 годин. Для повної зарядки потрібно не більше 4 годин, що дуже зручно. Економне споживання енергії стає можливим через меншу продуктивність і відсутність зайвих програм.

Лайфхак для тих, у кого немає часу: купите зарядку від планшета Pro і використовуйте для цього планшета – так батарея стане повною набагато швидше. Мандрівники можуть додати в особистий комплект PowerPlant.

Читайте також: Огляд планшетів Apple iPad Pro і iPad Mini 4: кращі з кращих

Камера


Новий iPad має дві камери для непрофесійних, посередніх зйомок. У бюджетній моделі планшета основна камера на 8 Мпікс робить фото і відео HD, а ось камера для Селфі дуже мізерна – всього 1,2 Мпікс. Результат зйомок виходить чітким і лише при детальному дослідженні знімків можна помітити невеликі дефекти: падіння різкості в далеких планах, невелика замиленість при наближенні і жовтий ефект на фото. Такий техніки досить для фото документів і випадкових знімків на швидку руку.

Через погану фронтальної камери селф-моноподи не доведеться. Зате для швидкого" клацання" підходять і кнопки регулювання гучності, що зручно. Такі ж параметри були і у Air 2, а ось флагман постав перед користувачами володарем 5 Мпікс Фронталки і 12 Мпікс основної камери з функцією зйомки відео в 4к форматі. За хорошу якість зображень доводиться неабияк переплачувати, а тому в недорогому планшеті це виключили.

камера на iPad 9,7 (2017)

iPad 9,7 (2017): не потрібно платити більше!


Читати електронні книги і журнали, дивитися відео, сидіти в соціальних мережах і грати в безліч додатків – все це можна робити з планшетом iPad 9,7 (2017). Тут стандартний набір дійсно потрібних інструментів для роботи і розваг без родзинок. Для кого-то це здасться мізерним, але не при такій низькій вартості гаджета. Адже якщо порівнювати китайські флагмани і моделі середнього класу, то їх надійність і працездатність не зможуть змагатися з відомим брендом. Тому якщо потрібен простий і зносостійкий планшет, то це модель iPad 9,7 (2017).

При виборі об'єму пам'яті потрібно враховувати індивідуальні потреби. Якщо ви не працюєте з важкими файлами, тоді краще зупинитися на 32-гігабайтний гаджет. Така покупка обійдеться дешевше, тим більше, що документи можна зберігати на зовнішні жорсткі диски переносити на ПК. Щоб планшет прослужив довше і був зручніше у використанні, придбайте аксесуари.

Стати членом клубу шанувальників" Яблук" разом з iPad 9,7 (2017): більше про моделі дивіться у відео

Коментарі
Залиште коментар
Категорії