Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові відеокамери Canon LEGRIA: відеоаматорів присвячується

Дата публікації: 29.01.2013 16:08
Дата оновлення: 29.01.2013 16:08

Доступні за ціною і прості у використанні, моделі початкового рівня підійдуть тим, хто готовий до більшого, ніж зйомка на мобільний телефон або малоформатную камеру. Ці відеокамери оснащені системою оптичної стабілізації, а також новою платформою обробки зображення Canon DIGIC DV 4, які забезпечують приголомшливе якість відео в форматі Full HD і найвищу якість звуку.
 hr_r48Моделі LEGRIA HF R48 і LEGRIA HF R46 випускаються з функціями Wi-Fi, що дозволяє їм викладати зняті матеріали безпосередньо в Мережу. При цьому нова функція Live Streaming дозволяє управляти камерою і записувати відео віддалено за допомогою смартфона або планшетного комп'ютера з додатком Canon CameraAccess. Ця функція також ідеально підійде для нагляду за дитиною: батьки можуть включити запис зі смартфона або планшетного комп'ютера з іншої кімнати і навіть віддалено збільшувати і зменшувати зображення, щоб не пропустити нічого важливого.
 hr_r46Збільшена потужність системи DIGIC DV 4 дозволяє одночасно вести запис у форматах AVCHD і MP4. Таким чином, користувач відразу може створювати запис для себе і високоякісну низкоскоростную версію для розміщення в Мережі.
На всіх моделях встановлений високоякісний відеооб'єктив Canon HD. Завдяки передовим технологіям стабілізації зображення все камери забезпечують відмінну якість зображення у всьому діапазоні масштабування (32-кратний оптичний зум і підтримка вдосконаленого 53-кратного зуму). CMOS-датчик Full HD забезпечує чіткість деталей і багатий тональний діапазон, щоб користувачі могли зберегти особливі моменти життя точно такими, якими запам'ятали їх самі.
 hr_r406На додаток до винятковій якості зображення моделі LEGRIA HF R оснащені технологією Audio Scene Select, яка покращує якість роботи вбудованого мікрофона, пропонуючи п'ять різних режимів настройки звукозапису, оптимізованих відповідно до сюжету зйомки, включаючи шумозаглушення і режими для запису музики й мови.
Всі моделі серії LEGRIA HF R мають 3-дюймовий ємнісний сенсорний РК-дисплей, який дозволяє з легкістю вибирати композицію, відтворювати записи і управляти настройками. Зйомка сюжетів здійснюється на 32 ГБ вбудованої пам'яті в моделі HF R48, 8 ГБ в моделі HF R46, а також на карти пам'яті SDXC в моделі HF R406, де для них передбачений слот.
Флагманська відеокамера Canon LEGRIA HF G25 пропонує чудовий набір функцій і характеристик, забезпечуючи чудові результати будуть відповідати професійним стандартам. Це ідеальне і недороге рішення для амбітних початківців операторів, які прагнуть розкрити свій творчий потенціал.
Вдосконалений датчик зображення Canon HD CMOS PRO дозволив збільшити світлочутливість камери на 20% в порівнянні з попередньою моделлю. У поєднанні з максимальною діафрагмою об'єктива f/1,8 цей датчик забезпечує чудову якість зйомки в умовах низької освітленості і розширений динамічний діапазон, чітко передаючи атмосферу сцени і деталі в тінях, не допускаючи перетримки світлих ділянок при зйомці висококонтрастних сюжетів.
Прецизійний ширококутний HD-об'єктив з фокусною відстанню 30,4 мм дозволяє захопити в кадр більшу ділянку сцени, а його антивідблиску конструкція запобігає появі віддзеркалень і відблисків при яскравому освітленні. 10-кратний оптичний зум доповнює визнана технологія інтелектуальної стабілізації зображення Canon, компенсує тремтіння камери на всьому діапазоні зумування.
Фокусування перстень об'єктива забезпечує точний контроль в процесі зйомки, а на настроюється диск управління можна вивести ручне регулювання важливих функцій, в тому числі діафрагми, витримки і посилення. Дві програмовані кнопки поруч з сенсорним екраном діагоналлю 3,5 дюйма забезпечують прямий доступ до вибору додаткових функцій, включаючи автофокусування тільки на осіб, компенсацію підсвітки та бажані режими балансу білого.
 legria_hf_g25На додаток до винятковій якості зображення, LEGRIA HF G25 оснащена вбудованим мікрофоном, еквалайзером і технологією Canon Audio Scene Select. Режим Zoom Mic направляє мікрофон на об'єкти, що знаходяться перед камерою, забезпечуючи покращена якість звуку при зйомці віддалених об'єктів. Сумісність вбудованого мікрофона з бездротовим мікрофоном WM-V1 забезпечує додаткові можливості запису голосу на відстані до 50 м від камери без втрати якості.
Два слота для карт пам'яті SDXC і підтримка естафетної записи дозволяють вести запис на обидві карти пам'яті одночасно або без пауз виконувати запис на 32 ГБ вбудованої пам'яті, а потім послідовно на першу і на другу карту. Для додаткової зручності відеокліпи після запису можна копіювати з однієї картки на іншу.
Гарне відео починається з хорошою камери. А допомогти її вибрати завжди допоможуть консультанти магазинів MOYO.

Коментарі
Залиште коментар