Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Планшет Samsung GALAXY Tab 7.7: повернення найкращого

Дата публікації: 28.01.2013 00:00
Дата оновлення: 28.01.2013 00:00

Хоч пристрій і не входить в число останніх новинок, проте до цих пір є одним з кращих планшетів корейського виробника. Оснащений самими інноваційними фірмовими технологіями і програмним забезпеченням, Samsung GALAXY Tab 7.7 - це планшет, який і по нині встановлює сучасні стандарти мобільності і зручності спілкування.
 p6800_3Головний козир Samsung Galaxy Tab 7.7 це ексклюзивний дисплей Super AMOLED Plus з роздільною здатністю 1280х800 пікселів. Як випливає з назви, його діагональ складає 7,7 дюймів. У порівнянні з Super AMOLED-дисплеєм, приставка Plus говорить про кращому енергозбереженні, відсутності зернистості, поліпшеною передачі кольору і насиченості. Такий дисплей змушує його поважати з перших же хвилин.
Новий планшет є найтоншим і легким в лінійці Samsung Galaxy Tab, що також робить його одним з найбільш портативних планшетів на ринку. Його елегантний цільний алюмінієвий корпус з плавно закругленими кутами має товщину всього 7,89 мм, і тим дивніше буде дізнатися, що при такій товщині планшет має акумулятор ємністю 5100 мАг. Розміри пристрою дозволяють легко тримати його однією рукою, обхопивши з боків долонею. Планшет легко поміщається в кишені куртки або навіть невеликий сумки, а тому його завжди можна тримати при собі.
Samsung GALAXY Tab 7.7 оснащений швидким двоядерним процесором ARM Cotex-A9 з частотою 1,4 ГГц, який забезпечує підтримку багатозадачності, прискорену завантаження веб-сторінок, плавний користувальницький інтерфейс і швидкий перехід в робочий режим після включення. За графіком відповідає потужний прискорювач Mali-400 MP.
Апарат має 1 ГБ оперативної пам'яті, якої достатньо для роботи з будь-якими додатками. Флеш-пам'ять, в залежності від конфігурації, може бути до 64 ГБ, яку можна збільшити картою пам'яті microSD. У пристрої також присутні акселерометр, гіроскоп, компас і, звичайно ж, GPS-приймач.
Новий планшет Samsung підтримує роботу в мережах стандарту HSPA+зі швидкістю передачі даних до 21 Мбіт/с, а також оснащується модулями бездротового зв'язку Bluetooth 3.0 і Wi-Fi 802,11n з підтримкою технології Channel Bonding.
 6800_phoneУ Galaxy Tab 7.7 встановлено дві камери: основна 3 Мп з автофокусом і LED-підсвіткою і фронтальна на 2 Мп для відеодзвінків. Запис відеороликів здійснюється в дозволі 720р при 30 кадрах в секунду. Крім використання звичних навушників або Bluetooth гарнітури, можна здійснювати і приймати дзвінки за допомогою вбудованих мікрофона і голосового динаміка.
Використовувана в планшеті платформа Android 4.0.4 надає повний набір мобільних сервісів Google: поштова служба Gmail, відчути Google Talk, Календар Google, YouTube, Карти Google, Google Локатор, Місця Google і Навігація на Картах Google. Також можна без проблем скористатися Android Market для того, щоб встановити ті програми, які заманеться.
Samsung GALAXY Tab 7.7 володіє фірмовим інтерфейсом Samsung TouchWiz c віджетом Live Panel і панеллю Mini Apps з багатим асортиментом додатків. Попередньо сервіс «Книги і преса» дозволить читати безліч електронних книг, газет і журналів на різних мовах, а сервіс «Соціальний портал» надасть інтегрований доступ до популярних соціальних мереж, пошти і сервісів миттєвих повідомлень.
Завдяки вбудованому універсального кодеку на планшеті можна переглядати відео найрізноманітніших форматів. Потужна апаратна начинка дозволяє дивитися відео високої якості у форматі Full HD. Планшет підтримує Adobe Flash Player, дозволяючи без обмежень переглядати контент тисяч популярних веб-сайтів, які використовують технологію Flash.
Ідеальне рішення для сучасних мобільних людей - ультратонкий планшет Samsung GALAXY Tab 7.7 в мережі MOYO.

 p6800_1

Коментарі
Залиште коментар