Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Epson M200: БФП для сверхэкономичной печати

Дата публікації: 04.02.2013 15:50
Дата оновлення: 04.02.2013 15:50

Головна особливість нового БФП - система безперервної подачі чорнила. У Epson M200 зовсім відсутні картриджі, чорнило до друкуючої голівці подаються через силіконовий шлейф з двох поповнюються резервуарів об'ємом 140 мл. Таке рішення значно знижує витрати на друк, при цьому користувач отримує економію, що вимірюється в тисячах відсотків.
За рахунок використання унікальних пігментного чорнила Epson, відбитки виходять з принтера вже сухими і не розмазуються при попаданні води або виділення маркером. Оригінальна технологія друку Epson Micro Piezo гарантує якість порівнянне з печаткою на лазерному принтері: неймовірно чіткий текст і графічні зображення на звичайному офісному папері. При цьому БФП має високу швидкість друку: до 34 стр./Хв. Це дозволяє заощадити час, який має велику роль в сучасному бізнесі.
Купуючи Epson M200 можна роздрукувати до 11 тисяч сторінок формату А4 вже зі стартового комплекту чорнила, що, безсумнівно, дозволить заощадити, і істотно знизити вартість володіння пристроєм. Особлива конструкція ємностей і контейнерів з чорнилом дозволяє навіть недосвідченому користувачу з легкістю впоратися із заправкою чорнила. Спеціальна система блокування чорнила в ємностях гарантує безпечне перевезення пристрої, виключаючи можливість протікання чорнил.
Пристрій також дозволяє сканувати багатосторінкові документи за допомогою автоподатчика на 30 аркушів, а дворядовий ЖК-дисплей значно спрощує управління цим процесом.
Незаперечним плюсом Epson M200 в умовах малого офісу є можливість підключення до нього декількох комп'ютерів по мережі Ethernet. Таким чином, будь-який із співробітників зможе відправляти завдання на друк або сканувати необхідні матеріали зі свого робочого місця. Крім цього, Epson M200 підтримує додаток Epson iPrint, що дозволяє друкувати і сканувати зображення з мобільних пристроїв на базі iOS або Android.
Підтвердженням високої надійності Фабрики друку Epson M200 є надання гарантії на 12 місяців або 50 000 відбитків залежно від того, що настане раніше.
Новий принтер-сканер-копір Epson M200 - це, безумовно, правильний вибір для тих, кому важлива висока продуктивність при значній економії. Купуйте новинку в магазинах MOYO.

Коментарі
Залиште коментар