Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нові флагманські смартфони Samsung GALAXY в MOYO

Дата публікації: 06.02.2013 17:55
Дата оновлення: 06.02.2013 17:55

Є продовженням смартфона GALAXY S II, його послідовник GALAXY S II Plus отримав новий дизайн і поліпшену начинку. У свою чергу, модель GALAXY Grand Duos є аналогом GALAXY Note II, проте без стилуса і з меншим екраном. Працюють обидві новинки під управлінням новітньої операційної системи Android 4.1.2 (Jelly Bean) з інтерфейсом Nature UX.

Дизайн смартфонів привертає мінімалізмом і органічністю плавних ліній. Зручні у використанні смартфони, дарують своїм власникам задоволення при роботі.

 galaxy_s_ii_plus_9105В основі GALAXY S II Plus лежить потужний двоядерний процесор Cortex-A9, що працює на частоті 1.2 ГГц, відеоприскорювач від Broadcom і 1 ГБ оперативної пам'яті. Смартфон має сенсорний 4.3-дюймовий екран Super Amoled Plus з роздільною здатністю 480x800 пікселів, фронтальну 2 Мп камеру і основну на 8 Мп з можливістю запису відео Full HD.

Інші характеристики не змінилися. Нова версія GALAXY S II має Wi-Fi, Bluetooth і підтримує технологію HSPA+зі швидкістю передачі даних до 21 Мбіт/с. Об'єм вбудованого накопичувача зменшився до 8 ГБ, однак можна використовувати карти пам'яті microSD. Ємність вбудованої батареї складає 1650 мАг.

 galaxy_grand_duosСуть смартфона GALAXY Grand Duos повністю відображена в його назві - DUOS означає підтримку двох SIM-карт, а Grand - незвичайну для такого класу пристроїв діагональ екрану 5 дюймів. Базується комунікатор на двоядерному процесорі з частотою 1,2 ГГц, 1 ГБ оперативної і 8 ГБ пам'яті користувача, що розширюється картами microSD.

Екран нового GALAXY Grand Duos має роздільну здатність 800х480 точок. З сенсорів присутній акселерометр, гіроскоп, цифровий компас, датчики освітленості і наближення. Підтримується робота в мережах GSM і 3G (тільки SIM1). Технологія Wi-Fi 802.11b/g/n гарантує високу швидкість роботи в Інтернеті, а для обміну даними з мобільними пристроями застосовується Bluetooth 4.0+LE. Для навігації використовуються приймачі A-GPS і ГЛОНАСС.

Головна камера смартфона має роздільну здатність 5 Мп, вбудований автофокус і світлодіодний спалах. Фронтальна камера хоч і скромніше - всього 2 Мп, але при цьому її більш ніж достатньо для відеодзвінків. Ємність літій-іонного акумулятора складає 2100 мАг.

Крім усього іншого, нові смартфони Samsung оснащені багатьма інтелектуальними функціями. Наприклад, «S Voice» дозволить спілкуватися зі своїм телефоном. Попросіть його розбудити вас або навпаки - відсунути сигнал будильника на кілька хвилин і дати можливість ще трохи поспати. Відповісти на виклик або відхилити його, зменшити гучність музики і навіть зробити знімок - все це можна зробити за допомогою голосу.

Функція «Social tag» дозволяє з'єднати особи в фотоальбомі з соціальними мережами. Виконавши цю процедуру один раз, досить буде просто поглянути на знімок, щоб побачити поточний статус друзів в мережі.

Смартфони Samsung знають навіть те, коли ви збираєтеся поговорити. Якщо ви пишете кому-небудь повідомлення і раптом вирішили подзвонити цьому абоненту, просто піднесіть телефон до вуха - функція «Direct call» сама набере потрібний номер. Забудьте про перегляд журналу дзвінків або списку контактів - смартфон зробить цю роботу за вас.

Завдяки інноваційній функції «Smart stay», розумний телефон автоматично зрозуміє, коли ви дивитеся на його дисплей, збираючись почитати книгу або побродити по Інтернету. Фронтальна камера вловить погляд і підтримає яскравість дисплея на комфортному рівні.

Нові смартфони Samsung стануть невід'ємною частиною вашого іміджу і дозволять завжди бути в курсі подій. Чекаємо вас в усіх магазинах мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар