Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

«Невбивані» мобільні телефони Sigma mobile X-treme IP 67 і IP 68

Дата публікації: 08.02.2013 00:00
Дата оновлення: 08.02.2013 00:00

Мобільні телефони Sigma mobile X-treme - це класичні моноблоки з базовими функціями для дзвінків і відправки повідомлень, календарем, будильником, калькулятором, FM-радіо, MP3-плеєром, відеоплеєром, диктофоном і найголовніше ліхтариком. 

Особливість новинок - колосальна міцність і надійний захист від пилу, піску, частинок бруду та інших подрібнених матеріалів і речовин. Таким особливостям телефони зобов'язані прогумованому «посиленому» корпусу і спеціальним накладок.

 ip67

Але і це не все: клас захисту моделі IP67 означає, що телефон здатний перебувати під водою протягом півгодини на глибині до одного метра, а модель IP 68 здатна занурюватися на глибину більше одного метра і більше, ніж на півгодини. З новими телефонами Sigma можна сміливо відправлятися в турпохід в ліс або в сплав по гірській річці, при цьому апарати органічно впишуться в будь-яку обстановку, від ділової до невимушеної.

 

Телефони Sigma mobile Х-treme IP 67 і IP 68 порадують не тільки витривалістю, але і вражаючою по потужності акумуляторною батареєю - 1700 і 3600 мАг відповідно. Їдучи надовго, можна не побоюватися за відсутність зарядного пристрою.

Sigma mobile Х-treme IP 67 обладнаний 2-дюймовим кольоровим екраном з роздільною здатністю 176х220 пікселів, камерою 1,3 Мп з захищеним склом і слотом для карт пам'яті microSD. При цьому телефон підтримує роботу з двома активними сім-картами (з одним радіомодулем), дозволяючи вибирати між різними операторами і вигідними тарифними планами.

 ip68

Модель Sigma mobile Х-treme IP 68 має 1,77-дюймовий екран з роздільною здатністю 128х160 пікселів, 0,3 Мп камеру і теж дозволяє використовувати карти пам'яті microSD.

Якщо вам потрібен справжній класичний телефон, який виживе в будь-яку погоду і переживе будь-які, навіть самі екстремальні пригоди - приходьте в магазини MOYO і купуйте Sigma mobile Х-treme.

Коментарі
Залиште коментар