Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Революційний смартфон Nokia Lumia 920

Дата публікації: 20.02.2013 13:38
Дата оновлення: 20.02.2013 13:38

Апарат яскравий, помітний та незвичайний, виконаний у фірмовому дизайні, який став візитною карткою лінійки пристроїв Lumia.

Смартфон представлений у широкій колірній гамі, в якій присутні як строгі класичні, так і яскраві насичені кольори.

Великий надчутливий дисплей, з діагоналлю 4.5 дюйма, виконаний за ексклюзивною технологією PureMotion HD+ і має високу роздільну здатність 1280x768. Щільність пікселів 332 PPI робить екран дуже чітким. IPS матриця дисплея в поєднанні з технологією Clear Black захищена склом Gorilla Glass 2. Pure Motion HD+ забезпечує якісне відтворення сучасного відео та складних динамічних ігор. Технологія сенсора Super Sensitive Touch – дозволяє керувати смартфоном навіть у рукавичках.
qi_n_lumiaКамера PureView з технологією оптичної стабілізації зображення дозволяє робити відмінні знімки навіть в сутінках без використання спалаху. Велика світлопропускна здатність (f 2.0) та особлива конструкція сенсора дозволяє створювати знімки з мінімумом шуму, зберігаючи при цьому їх реальні кольори.
Розмір матриці камери 8.7 Мп дозволяє зробити повноцінне фото 16:9. Запис відео здійснюється в найкращій на сьогодні якості FullHD.

З Nokia Lumia 920 можна повністю забути про роз'єми та дроти! Технологія Qi, вбудована у пристрої, дозволяє заряджати смартфон бездротовими аксесуарами.
monster_n_lumiaНа продовження бездротової теми до уваги власників Nokia Lumia 920 пропонується широкий вибір різноманітних та яскравих бездротових аксесуарів. Від зарядок до стильних навушників від Monster та колонок від JBL!
nokia_n_jblФункціонал WP8 доопрацьований та вдосконалений. Ну і, звичайно, пристрій підтримує роботу всіх сервісів Microsoft і Nokia, серед яких пакет MS Office 2010 з підтримкою корпоративних сервісів, які встановлені лише у пристрої на ОС Windows Phone. Також компанія Nokia безкоштовно надає доступ до сховища даних SkyDrive в обсязі 7 GВ. Крім цього, можна завантажити ще більше цікавих та корисних програм можна в магазині програм Marketplace, більша частина безкоштовні.
Для синхронізації файлів з ПК не потрібне встановлення додаткових програм, також можна передавати файли за допомогою технологій NFC та Bluetooth.
Ознайомитись з новинкою вам допоможуть наші консультанти в мережі магазинів MOYO.

 

Коментарі
Залиште коментар