Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинка Sony Alpha A7s II – ідеальне знімання практично в повній темряві

Дата публікації: 16.10.2015 13:33
Дата оновлення: 16.10.2015 13:33

Як і Sony Alpha 7 II, новинка отримала новітню систему стабілізації по 5 осях, ефект якої буде еквівалентний використанню коротшою витримки. Система компенсує зсув по горизонталі і вертикалі і мінімізує спотворення від тремтіння камери за допомогою нахилу і повороту матриці. Функція просто незамінна при макрозйомці, відеозйомці і зйомці в умовах недостатнього і низького освітлення без використання штатива.

 

Приклад такої зйомки:

На відміну від попереднього покоління, нова беззеркалка вміє знімати відео в форматі 4К на карту пам'яті, а не зовнішній рекордер. При цьому зчитується весь діапазон пікселів, а з огляду на відмінний баланс чутливості, контролю фокусування і найвищу якість зображення, новинка здатна стати потужним інструментом у руках відео оператора. 

Крім усього іншого, модель вміє записувати Full HD з частотою 120 кадрів/с у форматі повного кадру з можливістю подальшого перегляду на екрані камери або обробки в уповільнене відео на комп'ютері. Це дає можливість сповільнювати відео в 5 разів, що дозволить подивитися на звичайні сцени абсолютно під іншим кутом. 

Також дуже відмінною характеристикою Alpha 7S II є найширший діапазон светочуствітельності ISO від 50 до 409 600 на розширеному режимі, повнокадровий сенсор з дозволом 12.2 Мп і оновлений процесор Bionz X. 

Сенсор разом з процесором забезпечують оптимізацію динамічного діапазону по всьому діапазону ISO, підвищуючи кількість градацій світлого тону при яскравому освітленні і зменшуючи кількість шумів при зйомці в умовах недостатнього освітлення. А оновлений алгоритм роботи процесора підвищує деталізацію фото і відео зі зменшенням кількості артефактів і шумів. 

Для відео також доступні нові колірні профілі S-Gamut3.Cine/S-Log3 і S-Gamut3/S-Log3, які забезпечують широкий динамічний діапазон і простоту колірної корекції. Формат S-Log3 дозволяє отримати динамічний діапазон в 14,1 значень діафрагм за допомогою настройки гамма-кривої, дозволяючи збільшити динамічний діапазон камери і поліпшити роботу з кольором при подальшій роботі з відзнятим матеріалом.

Інші поліпшення включають поліпшену роботу системи автофокусу, підтримку нестислого формату RAW 14 bit, зміцнений корпус і велику кількість дрібних удосконалень. Гібридний автофокус став в 2 рази швидше, в порівнянні з Alpha 7S, до того ж, система фокусування працює аж до експозиції -4 EV, забезпечуючи чіткі і різкі знімки навіть в умовах недостатнього освітлення.

Що стосується зовнішнього вигляду, фотоапарат виконаний в міцному корпусі з магнієвого сплаву з габаритами 126,9 × 95,7 × 60,3 мм; вага становить 627 грамів.

Новинка очікується в продажу з 09 листопада і вже доступна до попереднім замовленням. 

Коментарі
Залиште коментар