Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Нова фотокамера Sony Cyber-shot DSC-RX1R II: компакт з повним кадром

Дата публікації: 23.10.2015 10:57
Дата оновлення: 23.10.2015 10:57

Лінійка RX1 покликана забезпечити максимальний функціонал в корпусі мінімальних розмірів, який зручно завжди мати під рукою. Тому в новій камері все реалізовано по вищому розряду. Тут використовується 42,4-мегапіксельний сенсор Full Frame, яким також оснащений Sony Alpha 7R II.

За обробку картинки відповідає процесор останнього покоління Bionz X, який також перекочував від головної беззеркалки виробника. До того ж, виробник оснастив компакт об'єктивом з фіксованою фокусною відстанню 35 мм ZEISS Sonnar T з апертурою F2.0. Оптика була спеціально допрацьована для забезпечення найвищої якості картинки.

На цьому сильні сторони камери не закінчуються. У настільки компактний корпус вдалося помістити видатну систему фокусування. Вона складається з 399 точок з визначенням фази, які покривають близько 45% площі кадру, так що RX1R II має найширше покриття автофокусування на сенсорі розміром 35 мм. Також присутній 25 точок з визначенням контрастності, так що система працює на 30% швидше, ніж в оригінальної моделі. При цьому швидкість серійної зйомки становить 5 кадрів/с, так що ви не пропустите важливий момент.

До всього іншого, новинка отримала перший в світі оптичний низькочастотний фільтр, який в парі з високою роздільною здатністю, забезпечує декілька режимів роботи для досягнення неймовірного якості картинки в будь-яких умовах зйомки. 

Що стосується дизайну, то RX1R II укладена в компактний металевий корпус з великою кількістю елементів управління для повного контролю за процесом зйомки. Крім того, є цифровий видошукач, який ховається в корпусі, коли камера не використовується, поворотний екран і бездротові модулі для підключення смартфона або планшета і швидкого доступу до створених матеріалів.

 

Коментарі
Залиште коментар