Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Гучна новинка осені 2017 року – надтонкий ноутбук-трансформер Google Pixelbook

Дата публікації: 27.10.2017 12:44
Дата оновлення: 27.10.2017 12:44

На продаж виставлено велику різноманітність ПК, які застосовуються для різних цілей: відтворення ігор, роботи в інтернеті, з документами та інших. Однак гігант в сфері інновацій Googlе зміг в черговий раз здивувати весь світ.

 Трансформер-хромбук Google Pixelbook

У жовтні компанія проводила презентацію продукції, а цвяхом програми став хромбук Pixelbook. Це свого роду «перевертень», який використовується як графічний планшет, так і в якості стандартного комп'ютера. Досягається це завдяки тому, що частина з клавіатурою знімна, а сам виріб ультратонкі.

Для зручності використання окремо рекомендується придбати стилус – спеціальну ручку, яка розроблена для гаджета.

Пропонуємо ознайомитися: « CES 2016: ультрапортативний ноутбук-трансформер Lenovo Yoga 900s ».

Корпус і зовнішній вигляд ноутбука



Новий девайс є трансформером. За допомогою спеціальних кріплень апарат застосовується наступним чином:

  • як планшет для малювання або ігор;
  • в якості повноцінного комп'ютера;
  • підставка мультимедійного призначення;
  • ставиться" наметом" для зручності використання.

Клавіатура не вплинула на тяжкість і товщину ноутбука. Корпус по ширині всього 10 мм, випередивши за цим показником APPLE A1466 MacBook Air . Вага всього 1,1 кг. Такий апарат можна брати з собою на роботу або в подорож, він не займає багато місця, є компактним і зручним.

Для оформлення використовували поєднання двох матеріалів – алюмінію і скла. Щоб захистити пристрій від ударів і подряпин, застосували Gorilla Glass. Екран повністю складається з сенсора, який має 12,3", якість картинки Quad HD LCD 2400 x 1440 пікс., Частота 235 ppi.

 Дисплей Google Pixelbook

Впроваджено технологію, за допомогою якої є можливість використовувати ручку Pixelbook Pen. Зовні воно повністю відповідає стилю, в якому виконаний сам хромбук. Ручка розпізнає понад дві тисячі натискань і реагує на нахили до 60 градусів, як і перо на моделі Wacom Intuos Art Blue PT M

Корпус кришки виконаний з міцного скла, щоб забезпечити високий прийом сигналу Wi-Fi. Така задумка не тільки практична, а й красива. За габаритами ноутбук має співвідношення сторін як 3: 2. 

До додаткових елементів відносять наступне:

  1. Наявність підсвічування на клавіатурі. У темний час доби це знижує напруги на очі. Схожої технологією володіє LENOVO Legion Y520 .
  2. Наявність двох портів USB-C, потужна начинка, яка порадує любителів швидкісних ноутбуків.
  3. Батарея тримає до 10 год при роботі без сильних навантажень, а підзарядка протягом 20 хв сприяє функціонуванню ще на кілька годин.

 Клавіатура Google Pixelbook

Зовнішній вигляд і корпус повністю відповідають сучасності, викликають захват і зацікавленість користувачів в різних країнах.

Читайте також: Огляд 10 топових ноутбуків – рейтинг 2017

Конфігурація і інтерфейси підключення



У Pixelbook все повинно бути ідеально: зовнішній вигляд, функціональні можливості, а також внутрішнє наповнення і підтримка драйверів. Пристрій об'єднало в собі краще від ноутбука, смартфона і планшета. Інженери Гугл змогли створити унікальний і неповторний апарат. Він тонкий і функціональний, простий у використанні.

Інженери створили ноутбук-трансформер в декількох різновидах. Характеризується комп'ютер таким чином:

  • Сучасний процесор Intel Core i5 або i7.
  • Оперативна пам'ять до 16 Гб.
  • Жорсткий диск, який вміщає до 512 Гб.
  • Без харчування функціонує близько половини доби.

Як зарядного механізму застосовується адаптер на 41 Вт або бездротова конструкція від смартфона. Це допоможе позбутися від зайвих проводів на столі. Схожий ноутбук DELL Inspiron 5378 був випущений раніше, але він поступається за технічними параметрами.

Якщо застосовувати пристрій для спілкування по мережі через Скайп, спеціально для цього вбудована камера з підтримкою HD 720. Є можливість під'єднувати гарнітуру (навушники або мікрофон) через спеціальний аудіо роз'єм 3,5 мм, наприклад Sony MDR-XB450 AP mic White . Наявність портів USB на увазі зарядку акумулятора не тільки бездротову, але і з використанням кабелю.

 Два варіанти використання хромбука 

Висока роздільна здатність, налаштування яскравості і різкості дають можливість працювати в сонячну погоду, а також в абсолютній темряві, при цьому не надаючи негативного впливу на очі.

Відсутня інженерна клавіатура, саме з цієї причини хромбук має такий мініатюрний розмір. Тачпад покритий спеціальним склом, щоб забезпечити легкість ковзання. Він підтримує велику кількість мульти-жестів, виконуваних на його поверхні.

Цікаво буде дізнатися: « Чим відрізняється ноутбук від ультрабука – 5 головних параметрів ».

Програмне забезпечення



Використовуючи ОС Linux, приклад якої встановлено також на  DELL Latitude 3350, як базу, компанія створила Chrome OS для функціонування виключно з додатками. Вона зберігає в собі велику кількість фичей Андроїд . Є доступ до таких програм:

  • Асистент Google;
  • Google Play;
  • Хмара Google Drive.

Інтерфейс застосовує мінімалістський підхід. Операційка була створена для людей, які проводять більшість свого часу за комп'ютером, підключеному до Інтернету. Єдине вкладення, яке встановлюється в Chrome OS, – це спеціальний браузер з інтегрованим плеєром для медіа і менеджером, де зберігаються файли.

 Операційна система Chrome

Користуватися іншими програмами можна шляхом додавання їх з інтернет-магазину. Оскільки ОС Гугл повністю залежить від веб-додатків і доступу до сервісів Google, настійно рекомендується підключитися до Мережі, щоб оптимізувати процес роботи.  

Для керування Асистентом інженери вбудували 4 мікрофона по всьому периметру корпусу комп'ютера. Щоб полегшити доступ, була виділена гаряча клавіша. Крім того, активує проводиться голосом, озвучуючи фразу «Окей, Google».

Зустріти таку функцію можна на девайсе LG G6 H870 White. Асистент потрібен для того, щоб допомогти відповісти на питання, отримати необхідну інформацію, управляти своїм днем ​​і багато іншого.

У Pixelbook пропонується завантажити і встановити потрібні для роботи та ігор програми і програми:

  • «Диск»;
  • «Документи»;
  • «Таблиці» та інші.

Функціонувати безперебійно Pixelbook може близько 10 годин завдяки потужному акумулятору . Пристрій для зарядки спроектовано таким чином, щоб швидко відновити працездатність і не змушувати користувача чекати.  

 Розмір трансформера Pixelbook

Короткий опис технічних параметрів:

1. Габарити – 290,4х220,8х10,3 мм.
2. Вага – 1,1 кг.
3. Платформа – Chrome OS.
4. Дисплей – 12,3 дюйма.
5. Процесор – сьоме покоління Intel Core i5 або i7.
6. Пам'ять – 8 Гб або 16 Гб.

Іншими додатковими програмами є: редактори і месенджери, які пропонується встановити з Гугл Плей, календар, часові пояси, пошта та інші необхідні для роботи програми.

Читайте також: Як вибрати ноутбук – 12 корисних порад

вартість


Інженери випустили кілька різних конфігурацій. Встановлена ціна значно відрізняється від очікувань користувачів, які звикли до доступним моделям від різних брендів, наприклад, гаджет ACER One 10 S1002-1186 .

Вартість хромбука залежить від начинки і розподіляється таким чином:

  • Апарат молодшої серії: інстальований Intel Core i5, вміщає до 8, а на ССД 128 Гб – близько 1000 $.
  • Схожа збірка, тільки з 256 Gb – приблизно 1200 доларів.
  • Популярна конструкція включає в себе Intel Core i7, ОЗУ на 16 Гб і 512 на SSD – ціна його 1650 доларів.

 PixelBook Pen для хромбука

Для простоти експлуатації, створення малюнків і швидкого виконання дій застосовується ручка PixelBook Pen. Купити її пропонується за 100 $. 

Компанія Гугл створила пристрій, який відрізняється стилем, красою і оригінальністю. Головними перевагами виступають:

  • компактність;
  • функціональність;
  • продуктивність;
  • потужність.

До недоліків відносять вартість і деякі незручності при використанні. Однак такі відчуття можливі через те, що це нововведення і раніше подібні технології не застосовувалися.

 Зовнішній вигляд Google Pixelbook

Корпус захищений від ударів і подряпин, ПК може використовуватися як планшет або ноутбук, при цьому функціонувати без мережі може до 10 годин. Розрахований апарат на користувачів, які цілодобово під'єднані до всесвітньої павутини, а також на тих, хто готовий перейти на продукцію від відомої компанії Гугл і викласти за інноваційний і стильний девайс круглу суму.

Дивіться відео: «Cверхтонкій ноутбук-трансформер Google Pixelbook і Chrome OS».

Коментарі
Залиште коментар
Категорії