Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Вбудована пральна машина: 5 переваг

Дата публікації: 30.10.2017 15:00
Дата оновлення: 30.10.2017 15:00

Вбудована техніка часто використовується в житлових будинках, офісах, на дачі. Вона хороша для негабаритних приміщень, гармоніюють з усіма кольорами і обстановки, будучи їх частиною. Такі апарати не відволікають від стилю кімнати, відповідаючи йому і доповнюючи. Але чи обов'язковий вибір на користь вбудованої пральної машини ?

Вбудовані пральні машини – за і проти



Дізнатися, чим відрізняється вбудована пральна машина від звичайних, ми зуміємо, проаналізувавши її позитивні і негативні сторони.

Читайте також: Як вибрати пральну машину

Що таке вбудована пральна машина? Це агрегат, в якому передбачити пристрої для монтування в меблі. Його приховують за дверима або зовнішніми фасадами.

Пральна машина в інтер'єрі кухні

Чим відрізняються вбудовувані пральні машини від звичайних? Розберемося в цьому питанні, проаналізувавши провідні гідності вбудованих приладів:

  • Економія простору. Важлива якість, яке зацікавить власників невеликих приміщень з малогабаритними кухнями і ванними.
  • Можливість установки агрегату з високими показниками завантаження. Наприклад, модель Bosch WIS28141EU .
  • Легке підключення до каналізації і водогону. Шланги залишаються непомітними з лицьового боку, ховаючись біля задньої стіни меблів.
  • Акуратно вбудовується в фон гарнітура.
  • Можливість вибрати шафа для такої машинки. У підсумку, приміщення стає функціональним, роботи по дому спрощуються – тепер можна не думати про прання, займаючись приготуванням.

Але вартість вбудованих моделей вище, в порівнянні зі стаціонарними пральними машинами. Асортимент таких моделей сильно обмежений. Хімічні пари від миючих засобів для пральки поширюються по кухні. Це шкідливо для здоров'я господарів, тому слід добре зважити «за» і «проти» перед покупкою моделей для вбудовування.

Вбудована пральна машина, як частина меблевого гарнітура

Чи можна вбудувати звичайну пральну-автомат?



Ми розібралися, що означає «вбудована пральна машина». Але чи обов'язково купувати саме таку? Може, швидше і легше монтувати простий пристрій?

Чому вбудовувані пральні машини дорожче? Це пов'язано з їх конструкцією, в якій передбачені петлі для навісних дверей шаф. Стаціонарні пральки можна вбудувати, але для цього доведеться витратити багато часу і сил:

  • Компактна модель добре стане в порожню шафу – але врахуйте, що через маленького ваги вона може вібрувати під час роботи;
  • Пристрій-автомат можна встановити під стільницею. Для цього потрібно зняти кришку – вона є не у всіх моделей. Наприклад, не оснащені нею деякі машинки Samsung .
  • Встановити вглиб гарнітура і змонтувати дверцята в передній частині.
  • Виготовити на замовлення клієнта.

Останній варіант не дешевше, тому не завжди раціональний.

Буде цікаво дізнатися: Підключення пральної машини – інструкція по самостійній установці з 7 пунктів

Тепер зрозумілі відмінності між вбудованими та звичайними машинами. Перші дорожче, але ідеально підходять для монтажу всередину, тому не створюють складнощів. Стаціонарний пристрій може не підійти для таких цілей по габаритності.

Вбудована пральна машина у ванній

Як вибрати вбудовану пральну машину?



Перед покупкою агрегату потрібно ґрунтуватися на інформації про:

  • параметрах (висота, ширина);
  • граничному рівні завантаження;
  • класи витрачання енергії, віджимання і прання;
  • додаткові опції.

Типова висота вбудованої техніки такого типу – 82 см. Спочатку купується машинка, а потім організовується місце для неї. Габарити прописуються в інструкції. Велике значення має глибина агрегату. Зазвичай цей показник – в діапазоні від 53 до 60 см.

Вбудовувані машинки місткі, тому про великому завантаженні можна не турбуватися – мінімальний показник становить 5 кг, в середньому – 7 кг. У таких моделях завантаження фронтальна.

Щодо класів – тут варто грунтуватися на тих же цифрах, на які ви звертаєте увагу при покупці стандартної пральки. Практично всі сучасні мають клас А, і клас енергоспоживання А +++.

Вбудовувані пральні машини з кріпленнями і дверцятами

Кількість додаткових опцій важливо. Такі машинки мультифункціонального – в них передбачена можливість відкласти старт, вибрати швидку, попереднє прання, встановлений захист від протікань. Але звертатися з такою пралка потрібно акуратно, адже в разі від'єднання шланга від пристрою, захованого в шафі, помітити це складно.

Буде цікаво дізнатися: Xiaomi MiniJ – розумну пральну замовляли?

Важливий і виробник. Поширені машинки, випущені під брендами Electrolux, Bosch, Zanussi, Siemens, Hotpoint Ariston . На них різні розцінки – наприклад, Bosch набагато дорожче, ніж інші. Продукція Electrolux зацікавить бюджетного покупця.

Вбудована пральна машина добре вписується в інтер'єр

Вбудована пралка підходить для невеликих кухонь і ванних. Вона дозволяє вберегти площа і місце, створюючи загальну картину з обстановкою. Але її покупка і експлуатація пов'язані з рядом труднощів. Через високу вартість і декількох незручних моментів в експлуатації добре зважте свою готовність монтувати такий прилад.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії