Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Моноблок ASUS V161GAT-BD004D: 4 плюси для легковажних і цілеспрямованих

Дата публікації: 24.11.2020 09:15
Дата оновлення: 24.11.2020 09:15

У смартфона можливості обмежені, а комп'ютер займає багато місця, щоб розташуватися в затишному містечку. Моноблок ASUS V161GAT-BD004D в цьому плані тримає золоту середину, оскільки поєднує в собі монітор, процесор і інші елементи, притаманні об'ємним ПК.

 Комплектация устройства

Це компактний планшетний комп'ютер. Його доля – працювати і розважати. Подивимося, на що він здатний.

ДО слова: Що таке комп'ютер-моноблок: огляд 6 характеристик

Характеристики

У моноблока мультисенсорний екран високої якості зображення і діаметром 15,6 дюймів. Що дозволяє бачити яскраву, якісну і чітку картинку.

Характеристики пристрою:

  • здатність – 1366х768 – транслює виразну картинку не найкращої якості, але відмінною продуктивності, яка не вимагає навантаження графічного процесора;
  • процесор – Intel Celeron (1,1-2,6 ГГц) з двома ядрами без «зависань» працює з офісними програмами. Можна дивитися відео високої роздільної здатності, швидко знаходити інформацію в інтернеті;
  • оперативна пам'ять – 8 ГБ – оптимальна для перегляду відео, одночасної роботи з десятками вкладок і паралельного використання декількох програм;
  • жорсткий диск – 256 ГБ – вміщає по максимуму необхідні дані;
  • роз'єми розташовані на бічній і задній панелі монітора, в цілому – 4хUSB 3.1, 1 x HDMI, 2xCOM-порту, 1 х LAN, 1 x VGA – для підключення різних периферичної пристроїв;
  • картрідер 6 в 1 – для зчитування інформації з карт пам'яті.
  • веб-камера 1 Мп.

У комплектації до двокілограмова пристрою йдуть адаптер живлення, провідні клавіатура і миша. Виграє моноблок за рахунок «Начинки» звичайного комп'ютера і практичності планшета.

Стаття-інструкція: Як підключити до моноблоку телевізор або монітор: 4 простих способи

Корисні функції

Кожен зможе розібратися, як користуватися моноблоком ASUS V161GAT-BD004D, адже він не складніше смартфона.

У ASUS V161GAT тонкий корпус і невеликі розміри. Завдяки цій особливості, його можна розмістити де завгодно, не займаючи багато місця – на робочому столі або на поличці. Кут огляду і нахил можна регулювати вбудованої підставкою, розташованої на задній частині корпусу. Це позитивно впливає на збереження правильної постави та зору у користувача.

Отличный вариант для обучения ребенка

Комплектуючі комп'ютера дозволяють зберігати до 256 ГБ інформації і забезпечують хорошу продуктивність при багатозадачності. Працюючи одночасно з декількома додатками, відгук буде займати не більше кількох секунд.

Моноблок простий в експлуатації. Щоб працювати з ним, потрібно:

  1. дістати планшетний комп'ютер з упаковки;
  2. підключити до мережі через адаптер живлення, при необхідності підключіть мишу і клавіатуру або інші пристрої;
  3. приступити до роботи.

З наявними веб-камерою і мікрофоном є можливість спілкуватися з друзями, рідними або колегами по відеозв'язку.

Кількість інтерфейсів дозволяє підключати різні пристрої. Мультисенсорний дисплей можна вивести із сплячого режиму одним дотиком, а під час роботи 10-пальцевий інтерфейс забезпечує максимально ефективну взаємодію з додатками. Мультісенсор сприймає одночасне натискання всіх пальців в різних областях екрану. Це прискорює і полегшує роботу.

 Расположение интерфейсов на боковой и задней панели

Використовувати комп'ютер можна як в домашніх умовах, так і в продовольстві. Наприклад, в магазинах, підключивши сканер для штрих-кодів або висвятив необхідну інформацію на екран.

Можна не хвилюватися за збереження даних, адже моноблок оснащений вбудованими захисними засобами, які присутні і в інших моделях ASUS. В даному варіанті представлений Кенсінгтонський замок – залізний трос вставляється в порт COM або VGA і з'єднується з будь-яким великим предметом. Це захищає пристрій від «спонтанної» крадіжки.

Читайте: вибрати блок живлення для ПК: 6 параметрів + 5 ТОП брендів

Ціна

ASUS пропонує не тільки якісні гаджети, але і різноманітність цін на них. Кожен зможе знайти собі девайс по кишені.

 У гаджета простая комплектация

Вартість планшетного комп'ютера V161GAT-BD004D варіюється від 13 000 грн до 17 000 грн. Вона виправдана перевагами і якістю.

На замітку: Моноблок або комп'ютер: вибір з 2 варіантів

Плюси і мінуси девайса

Будь-яка техніка має як переваги, так і недоліки. Моноблок ASUS – не виняток.

Плюси
Мінуси
1. Компактний і практичний, простий у використанні 1. Вартість вище середньої
2. Багато роз'ємів для підключення різних пристроїв 2. Двоядерного процесора буде недостатньо завзятим ігроманам для додатків з високими вимогами
3. Достатній об'єм пам'яті для роботи і розваг: оперативна – 8 ГБ, вбудована – 256 ГБ -
4. Низька енергопотребляемость (45 Вт) -
5. Наявність камери, мікрофона і динаміків, клавіатури і миші -

Такий гаджет може стати відмінною ідеєю для подарунка як дорослим, так і дітям. Компактність і простота якраз будуть до речі для останніх. З моноблоком ASUS навчання і робота будуть ефективними, легкими і в задоволення за рахунок потужного процесора і високої якості зображення.

 Диапазон использования неограничен

Переважна кількість плюсів пристрою говорить сама за себе. Варто купити планшетний комп'ютер ASUS V161GAT-BD004D для комфортного навчання, роботи і відпочинку. З його компактністю ви можете дозволити собі не сидіти довгий час за столом, а працювати в будь-якому зручному місці, де є розетка. «Начинка» гаджета не примушує чекати завантаження сторінок, всі завдання виконуються швидко.

Пізнавальна стаття: Лайфхак для гаджетів: 8 кращих, що перевірені в справі

Коментарі
Залиште коментар
Категорії