Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Кращі газові варильні поверхні у 2023: ТОП 10 моделей

Дата публікації: 24.07.2017 12:22
Дата оновлення: 06.01.2023 12:40
Сьогодні нам надано широкий вибір газових плит різноманітних фірм, форм та рівня "навороченості". Клієнту важливо придбати невід'ємний кухонний атрибут під себе: бюджет і потреби. Не губіться в різноманітті сучасних технологій. Цього разу тримайте топ-10 найкращих газових варильних панелей, які були визначені за підсумками відгуків та продажів 2017 року. У статті – особливості та нюанси кожної з них.

Bosch PCP611B90E


Відкриває топ німецький пристрій. Акуратний і стильний зовнішній вигляд вселяє довіру. І справді – виробник обіцяє безперебійну роботу техніки, який впишеться в інтер'єр будь-якої кухні. Покриття газової плити – емаль – недорога речовина, до якої приємно торкатися і легко очищати – потрібно лише зняти чавунну підставку. Плюс плити в конфорках різного призначення, а саме:
  • Конфорка підвищеної потужності
  • Конфорка звичайна
  • Конфорка економічна
  • Контурна конфорка
Завдяки калібру конфорок, приготування будь-яких страв нескладним. Регулювання інтенсивності вогню на конфорках відбувається за рахунок чотирьох перемикачів, простих та зрозумілих. Ці ручки розташовані знизу поверхні та не заважають розміщенню посуду. Ще одна зручність – вбудоване електрозапалювання, що здійснюється пыд час повороту ручок регулювання.
 
Порада: вибирати плити Bosch варто через швидке нагрівання, але також безперечну перевагу цієї газової панелі, як і її аналогів, – швидке вимикання, адже посуд з готовою їжею не обов'язково відразу прибирати з конфорки.
 
Вартість такої плити демократична, порівнюючи з аналогами. Впливає на невисоку ціну емальове покриття, що також плюс цього кухонного помічника.
 
gazovaya panel’ bosch
 

Pyramida PFG 450 BLACK


Наступна в списку газова поверхня великого постачальника побутової техніки. Ця висока технологія славиться якісністю та розкішним дизайном: глянцева, виконана із загартованого скла. Матеріал панелі міцний, але через його особливості чистити пристрій доведеться ретельно та часто.
 
Цей компактний помічник підійде для маленької кухні, ширина поверхні всього лише 45 сантиметрів! На агрегаті три конфорки різного розміру та продуктивності. Серед них:
 
1. Турбо конфорка – 3,8 кВт, виробляє потрійний ряд полум'я.
 
2. Стандартна конфорка потужністю 175 кВт.
 
3. Маленька конфорка.
 
Зручність пристосування в тому, що під час варіння обіду на великих конфорках, ви легко зварите собі каву на маленькій та економічній. Тримачі тут зі сталі, легко знімаються і чистяться навіть у посудомийній машині. Ще з плюсів комплектації цієї варильної панелі – підставка на турбо конфорку для сковорідок WOK.
 
Цінова категорія газової поверхні нижче попередньої, вона дійсно економічна, компактна, сильно не вдарить по гаманцю.
 
Порада: для маленької сім'ї або приміщення з невеликою площею, Pyramida PFG 450 BLACK – оптимальний вибір.
 
varochnaya poverhnost pyramida
 

Gorenje G 6N40 IB


Далі в топі – газова панель словенського виробника. За зовнішніми даними варильна панель впишеться в дизайн будь-якої кухні, оскільки вкрита чорною емаллю. Завдяки емалі, цінова планка кухонного інвентарю невисока, однак якість та міцність пристрою на рівні.
 
Плюс і особливість панелі в автоматичному відключенні, якщо полум'я на конфорці горить більше допустимого часу. Таким чином, використання цього пристрою – з підвищеною безпекою, що так важливо на кухні. Тепер, виходячи з дому, можна не перейматися тим, що ненароком забули вимкнути плиту.
 
Поверхня оснащена автозапалюванням стильними на вигляд перемикачами для регулювання вогню. Розташування конфорок та важелів керування плитою практичне – ніщо нічого не заважає. Щодо кількості конфорок, їх 4: велика з подвійним вогнем, стандартна, маленька і дуже економічна.
 
Сталеві решітки на панелі легко знімаються і очищаються, виконані зі сталі. За всіма характеристиками це підтверджує: щоб купити якісну техніку, не обов'язково витрачати великі гроші.
 
gazovaya poverhnost gorenje
 

Hansa BHKS 63038


Четверта в списку надійна, як і все німецьке, панель фірми Hansa – модель з симпатичним дизайном та чудовою збіркою. Матеріал основи панелі представлений загартованим склом. На плиті 4 конфорки: велика, дві середні та допоміжна, накриті чавунними тримачами. Найоб'ємніша конфорка оснащена швидким розігріванням.
 
Порада: Використовуйте великі конфорки зі швидким розігріванням для приготування складних страв. Дно посуду буде рівномірно нагріватися і їжа вийде чудовою.
 
Нижче на газовій плиті панель регулювання з чотирьох поворотних перемикачів. У цю варильну поверхню не вбудований таймер і дисплей, але є інші особливості. Плита має систему газового контролю: витоки газу тепер не страшні, адже вони автоматично блокуються. Також, щоб не витрачати час на пошук сірників, тут є автозапалювання.
 
Відноситься модель до вищої цінової категорії, однак це повністю виправдано комплектацією, якістю, і приємним зовнішнім виглядом, який тягне навіть на вищу ціну.
 
gazovaya varochaya panel hansa
 

PYRAMIDA PSE 641


Посередині нашого топу розташувалася ще одна варильна поверхня фірми Pyramida. Це модель зі стильним дизайном та металевою основою з емалевим покриттям – найекономічніша та невибаглива у догляді.
 
Колір панелі – чорний, на тлі якого перекручувачі сріблястого кольору, що прокручуються, виглядають контрастно і симпатично. Розташовані вони праворуч на поверхні. Сама плита покрита сталевою стійкою емальованою решіткою, яка вдало вписується в загальний вигляд плити і не виділяється на тлі основної поверхні. Крім того, решітки щільні і довговічні – під важкими каструлями не просяде.
 
Газова панель має 4 колонки різної потужності з автозапалюванням. Теплова потужність і якість пристрою на високому рівні, враховуючи вкрай невисоку ціну.
 
panel gazovaya piramida
 

Ventolux HG640 B2


Китайська компанія Ventolux на шостому місці топу прославилася випуском якісної зносостійкої побутової техніки. Представлений пристрій безумовно підкуповує ціною, тому що є найдешевшим серед попередніх опонентів., однак не поспішайте думати, що це відбивається на варильній панелі.
 
Насамперед, панель відмінно підійде для кухні зі світлим дизайном, адже її поверхня покрита білою емаллю і накрита зверху контрастними сталевими решітками чорного кольору, стійкою до механічних пошкоджень. Та й сама панель легка та міцна, адже основою служить нержавіюча сталь.
Тут є 4 колонки різних габаритів і потужності, але всі вони досить швидко нагріваються. Одна з них – турбоконфорка, що виробляє потрійний ряд полум'я.
 
Автозапалювання та прості механічні перемикачі роблять роботу швидкою та приємною. Гарантія цього бюджетного кухонного помічника 3 роки.
 
ventolux varochnaya poverhnost
 

Gorenje GW 66 CLI


Ще одна топова продукція фірми Gorenje на сьомому місці топу. Стильний вигляд цієї варильної поверхні припаде до смаку цінителю незвичайних дизайнів. Конфорки мають ромбоподібне розташування, а поворотні перемикачі золотистого кольору зроблені у витонченому ретро стилі. Сама плита покрита білою емаллю, зверху накривається чавунною решіткою, яка витримає будь-який тягар посуду, температуру і не деформується. Також решітки нескладно знімаються, тому очищення варильної панелі не стане проблематичним, тим більше, що матеріал – емаль, дуже легкий у чищенні.
 
Порада: Щоб забути про сірники і запальнички, обирайте плити з електрозапалюванням.
 
Gorenje GW 66 CLI оснащена електрозапалюванням, а також системою газ-контроль: як вогонь гасне – газ вимикається і не витрачається.
 
У плити середні габарити, тому розмістити її в маленькому приміщенні складно, проте вона вкрай практична для приготування з великим посудом. Фірма славиться надійною технікою, проте надає гарантію на влаштування 2 роки. Ціна цієї розкішної варильної технології вища за середню, але воно того варте, адже пристрій служитиме вашій кухні і радуватиме око довгі продуктивні роки.
 
gazovaya plita gorenje
 

Zanussi ZGO568434B


Стиль і простота – це про італійську газову панель фірми. Zanussi газова панель із середньої цінової категорії, яка забезпечить якнайшвидше нагрівання всіх чотирьох колонок, одна з яких з потрійним рядом полум'я. Стильний дизайн базується на загартованому склі чорного кольору, який є красивим і легким в очищенні. Чавунні підставки на плиті лаконічно вписуються у дизайн.
 
З плюсів, за які варто платити ціну цієї варильної поверхні:
  • Безпечна система газ-контроль.
  • Достатньо довгий мережевий шнур – 1,1 метр.
  • Зручні ручки панелі керування автоматично запалять полум'я за лічені секунди.
  • Незважаючи на високу якість, гарантія становить 1 рік.
  • Великі розміри зручні для маневрів під час готування, підійдуть для кухонь середніх розмірів та великого посуду.
Крім того, продуктивність конфорок сягає 8,6 кВт, що дуже непоганий показник для газових панелей. Zanussi ZGO568434B функціональна безпечна, за це їй і адресовано безліч позитивних відгуків покупців.
 
plita zanussi gazovaya
 

Ventolux HSF640-K3G


За дійсно привабливу низьку ціну, цей незамінний кухонний пристрій пропонує все, що потрібно для комфортного користування.
 
Головна особливість – дизайн. Поверхня виготовлена із витонченого та міцного загартованого скла білого кольору, що нетипово для газових варильних панелей. До того ж, товщина його 8 мм, і незважаючи на це матеріал дуже міцний. Поворотні перемикачі, кожен з яких оснащений автоматичним електропідпалом, пофарбовані в сріблястий відтінок. Це не просто плита, – це дизайнерське рішення для кухні у світлих тонах, адже вона чудово доповнить такого плану інтер'єр.
 
"Корони" під кожну з конфорок створені з міцного чавуну. Самі конфорки виготовлені з якісних матеріалів на італійському заводі фірми SABAF, хоча сам бренд Ventolux китайський. Для впевненого користування компанія надає відмінну гарантію тривалістю 3 роки.
 
Можливо, потужність колонок цієї панелі програє за показниками багатьом попереднім, але її все одно вистачає для швидкого якісного приготування. Цінова планка плити безперечно виправдовує себе, і навіть більше.
 
panel varochnaya ventolux
 

Whirlpool AKR 311/IX


Завершує топ-10 кращих газових варильних панелей компанія Whirlpool, яка славиться виробництвом побутових приладів у багатьох державах світу. Тим не менш, газові панелі виробника збираються в Італії.
 
Робоча основа цієї поверхні виготовлена з нержавіючої сталі. Крім того, що цей матеріал виглядає елегантно, він стійкий до подряпин та механічних пошкоджень. Плита не покриється іржею чи сколами на поверхні. Проте за красу потрібно платити частим протиранням поверхні.
 
Порада: Щоб колір газової панелі з нержавіючої сталі не тьмянів, уникайте грубих мочалок і порошків при чищенні.
 
Дві чавунні решітки легко знімаються і дозволяють легко очищати панель. Набір конфорок: велика, 2 стандартні та маленька. Причому велика конфорка видає потужність аж 1750 Вт! А маленька та економічна дозволить вам зручно зварити каву, поки на інших готується обід, адже відстань між конфорками найоптимальніша.
 
Також компактне розміщення поворотних перемикачів внизу плити. Ці регулювальні пристрої, до речі, мають усіма улюблене електрозапалювання. У плиті є система газ-контроль, яка додасть безпеки процесу використання.
 
Підсумовуючи плюси цієї газової панелі, помітно, що вона має у своєму розпорядженні все найважливіше. А ціна її є абсолютно середньою. Як відзначають покупці у відгуках, ця варильна плита варта і набагато вищої ціни за високоякісні характеристики та довговічність.
 
varochnaya gazovaya panel whirlpool
 
Орієнтуйтеся на характеристики газових варильних панелей, вказаних у цьому топі, і ви легко порівняєте найкращі моделі та оберете щось для себе. Врахуйте габарити приміщення, що як саме ви хочете готувати на кухонному приладі, визначте бюджет, який готовий витратити на нього. На нашу думку, найоптимальніші за співвідношенням ціни та якості – модель Hansa BHKS 63038, оскільки комплектація та зносостійкість відповідають набагато вищій ціні. Також не раз була відзначена покупцями як високоякісна продукція плита Bosch PCP611B90E, адже бренд давно зарекомендував себе як виробник максимально якісної техніки. Але щоб ви не обрали, нехай ваш новий цінний кухонний помічник радує вас довгі роки!
 
Дивіться відео на тему: Огляд газової поверхні VENTOLUX HG640 T2G

Коментарі
Залиште коментар
Категорії