Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Lenovo Vibe X3 Lite - стильний бюджетник меломанів

Дата публікації: 17.06.2016 15:50
Дата оновлення: 17.06.2016 15:50

Дизайн

Вже одного погляду на Lenovo Vibe X3 Lite досить, щоб зрозуміти, що над його створенням попрацювали фахівці Motorola Mobility. Стильний, вишуканий і стриманий, він зовні дуже схожий на лінійку Moto. Ті ж закруглені кути, вигнута задня панель і та ж характерна зігнутість верхнього і нижнього торців. 

Ніякого перламутру і кричущого логотипу Lenovo, лише скромне нагадування про виробника на задній кришці. При погляді на неї більше впадає в очі металева вставка навколо камери і сканера відбитків пальців.

До слова, останній тут виконує відразу дві функції: захисну і дозволяє швидко розблокувати гаджет одним натисканням пальця. Швидкість і правильність спрацьовування він демонструє краще, ніж iPhone 5S, де виникають проблеми з включенням вологими руками. 

При своїх значних габаритах: 153,6 × 76,5 × 9,2 мм і вазі в 160 грамів, Lenovo Vibe X3 Lite добре лежить в руці і не виглядає таким вже громіздким, скоріше солідним. 

Позиціонуючи свій смартфон, як мультимедійний, розробники доповнили великий дисплей двома стереодинаміками з технологією Dolby Atmos по 1,5 Вт кожен. Звук вони видають досить чистий і збалансований, щоб дивитися фільми зі стереоефектом. 

дисплей

Великий 5,5-дюймовий Full HD дисплей з IPS-матрицею - одна з переваг цієї моделі. Екран з такою ж діагоналлю і роздільною здатністю 1920 × 1080 пікселів як і у Apple iPhone 6s, а це про щось та говорить. Дисплей дуже якісний з максимальними кутами огляду демонструє чітку картинку з соковитими і насиченими кольорами. Такий же чіткої і контрастною вона залишається і при зміні кутів огляду. Крім того є нічний режим і можливість відкоригувати баланс кольорів під себе. 

Сенсор чутливий і швидко реагує належним чином. При необхідності рівень чутливості можна підвищити для управління смартфоном в рукавичках. Поки літо - це не особливо важливо, але пам'ятайте - зима близько!

продуктивність

Усередині Lenovo Vibe X3 Lite цілком відповідає своєму статусу «середнячка». Процесор тут восьміядерний MediaTek 1.3 ГГц, оперативної пам'яті 2 Гб. Об'єм вбудованої пам'яті, а це 32 Гб, цілком задовольнить звичайного користувача. Цього достатньо, щоб завантажити улюблені ігри, фільми і музику, але для любителів фотографії такого об'єму мало. Вирішити проблему допоможе microSD на 128 Гб. 

З повсякденними завданнями Lenovo Vibe X3 Lite справляється добре. Він практично «літає» на Android 5.1, довантажуючи додатки і легко перемикаючись між ними. Відмінно тягне і щодо «важкі» ігри, правда на середніх налаштуваннях графіки.  

камери 

Оскільки одним з основних напрямків Lenovo Vibe X3 Lite є створення фото, саме цим можливостям розробник приділив увагу, встановивши відразу дві хороші камери. Основна 13-мегапикселной з автофокусом і подвійним LED-спалахом. Досить потужна камера, що забезпечує відмінну якість фотографії, як при денному освітленні, так і зі спалахом. А ось вночі гарне фото швидше за все не вийде. 

Любителі фотозйомки оцінять функцію швидкого запуску, що дозволяє робити фото в русі. Активувати камеру можна подвійним натисканням на клавішу гучності. Чи включається вона протягом двох секунд і тут же робить знімок. 

Стандартний набір налаштувань дозволяє записувати відео в форматі Full HD. П'ятимегапіксельна фронтальна камера отримала функцію підсвічування, що дозволяє робити якісні кадри в темряві. 

автономність

Роботу пристрою забезпечує акумулятор ємністю в 3300мАг. В режимі активного використання він здатний протриматися один повний день, а в звичайному - до двох. При безперервному перегляді відео одного заряду вистачає 8,5 годин і це дуже хороший показник. 

підсумки

Vibe X3 Lite - відмінний у всіх відносинах бюджетник з якісним дисплеєм, двома sim-картами, ємним акумулятором і сканером відбитків пальців. Якщо додати до цього гучні динаміки і технологію Dolby Atmos, виходить дуже непоганий смартфон в своїй ціновій категорії. 

 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії