Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Новинки Philips для спортивних і активних

Дата публікації: 21.06.2016 13:03
Дата оновлення: 21.06.2016 13:03

ActionFit SHQ1400CL/00 із захисним покриттям призначена для занять на відкритому повітрі. Дуже легкі, вагою менше 5 грам, навушники забезпечують потужний високоякісний звук і в той же час дозволяють чути навколишній світ. Навушники Philips ActionFit SHQ1405CL/00 відкритого типу з кріпленням за вухо теж призначені для ранкових пробіжок в парку або вечірнього тренування на відкритому майданчику. Комплект змінних миються насадок і можливість регулювання вушного гака забезпечують максимально комфортне положення навушника навіть під час інтенсивних тренувань. 

Навушники ActionFit SHQ3400CL/00 призначені для приміщень. Вони щільно сідають у вушний канал, забезпечуючи повну ізоляцію і неймовірно глибокий соковитий звук, що задає темп тренування. Для любителів внутріканальних навушників Philips пропонує модель ActionFit SHQ2400CL/00 з прогумованим стабілізуючим перстеньм для максимального прилягання. Підібравши зручний розмір накладок, ви зможете відмінно потренуватися в спортивному залі, відгородившись від сторонніх звуків підбіркою улюблених музичних треків. 

Є цікава пропозиція і в категорії Bluetooth-гарнітур – ActionFit SHQ6500CL/00 з С-подібним гумовими ковпачками і вбудованим мікрофоном. Ця модель відкритого типу, так що ідеально підходить для занять на відкритому повітрі. При всій потужності звуку, що забезпечується 13,6-мм динаміками, ви зможете чути навколишні звук. Для тих, хто хоче і бездротові навушники, і гарне шумозаглушення – є ActionFit SHQ7900CL/00 Bluetooth. Обидві моделі працюють на літій-полімерних акумуляторах і забезпечують дальність дії до 10 м. 

Всі ці моделі скоро можна буде купити на сайті Moyo.ua і в роздрібних магазинах мережі MOYO. 
 

Коментарі
Залиште коментар
Категорії