Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Карта пам'яті SanDisk Eye-Fi: дроти більше не потрібні

Дата публікації: 05.06.2012 14:42
Дата оновлення: 05.06.2012 14:42

Карта пам'яті SanDisk Eye-Fi працює як звичайні карти формату SD, однак її унікальність полягає в взможності моментально передавати файли прямо в настільний комп'ютер, планшет або смартфон без проводів, як тільки фотоапарат або відеокамера, в яких знаходиться карта Eye-Fi, виявляється в зоні дії мережі Wi-Fi. При цьому карту Eye-Fi не обов'язково діставати з пристрою.
Карта гранично проста у використанні, а для початку її експлуатації необхідно лише зробити деякі налаштування. Слід вставити SanDisk Eye-Fi в слот SD вашого ноутбука або кардридера настільного комп'ютера і встановити наявні на карті програмне забезпечення. Утиліта Eye-Fi Center є зручною панель для налаштування бездротового пристрою і сумісна з усіма комп'ютерами на базі Windows і Mac OS.
Після налаштування карта готова до використання. Залишається лише встановити її в фотоапарат або відеокамеру і забути про неї: далі SanDisk Eye-Fi зробить всю роботу сама.
Примітно, що бездротового перенесення файлів з камери може здійснюватися не тільки на комп'ютер, але і на мобільні пристрої на Android, а також з iPhone і iPad. Таким чином, вам не доведеться турбуватися про вільний простір на карті пам'яті і ви в будь-який момент зможете скопіювати відзняті матеріали.
Карта SanDisk Eye-Fi доступна в об'ємах 4 ГБ і 8 ГБ, проте вільне місце на ній буде автоматично звільнятися для нових файлів, як тільки готові фотографії та відео будуть безпечно переправлені на постійне місце зберігання. У режимі «необмеженої пам'яті» будь-якої кількості фотографій і відео завжди знайдеться місце на карті.
Ми все частіше віддаємо перевагу зберігати дані на віддалених серверах і в «хмарних» сховищах, тому користувачі карт SanDisk Eye-Fi можуть також скористатися хмарним сервісом Eye-Fi View для зберігання своїх файлів до семи днів. Передавати можна не тільки все підряд, а й окремо вибрані файли, а решта збережеться на карті. Інформація потрапить на сайт, минаючи комп'ютер, тому для передачі він навіть не буде потрібно. Посилання на колекції фотографій і відео можна відіслати друзям і близьким, щоб вони теж змогли їх подивитися.
А для тих, хто вважає за краще без зволікань викладати нові знімки в соціальних мережах або фотохостингах, SanDisk Eye-Fi може допомогти і в цьому. Достатньо лише ввести налаштування для Facebook, Flickr або Picasa, і всі знімки будуть автоматично завантажуватися на обраний заздалегідь сайт, знадобиться лише точка доступу Wi-Fi.
Придбання такий флешки цілком виправдано як для професійних фото- і відеооператорів, так і для любителів. Флешка SanDisk Eye-Fi вже в мережі магазинів MOYO.

Коментарі
Залиште коментар