Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

MOYO - перша в Україні мережа магазинів-експертів Smart TV

Дата публікації: 11.06.2012 15:46
Дата оновлення: 11.06.2012 15:46

Простіше кажучи, телевізор з технологією Smart TV значно примножити можливості будь-якого сучасного телевізора. Користувачам Smart TV доступні відеозаписи, музика, фотографії і інший контент в Інтернеті, на кабельних і супутникових телеканалах або на жорстких дисках будь-якого з пристроїв домашньої комп'ютерної мережі.

Розумний телевізор дозволяє зануритися в захоплюючий світ домашніх мультимедійних розваг: грати в ігри, переглядати фотографії або відео з комп'ютера, смартфона, планшета або домашнього файлового сервера. Одночасно можна перевіряти електронну пошту, заходити на веб-сайти, спілкуватися в соціальних мережах, переглядати новини і прогноз погоди. При цьому, зовсім не обов'язково використовувати дроти - в Smart TV використовується технологія Wi-Fi.

Пристрої Smart TV мають свою власну операційну сістемус зручним призначеним для користувача інтерфейсом, що дозволяє встановлювати додаткові додатки і послуги. Більшість користувачів напевно віддадуть перевагу Skype, Picasa, Tvigle і YouTube on TV. До речі, щодо останнього. Це не просто YouTube, а додаток саме для телевізора, яке за замовчуванням веде пошук відео високої роздільної здатності. Істинний комфорт забезпечує широкий вибір пристроїв, за допомогою яких можна управляти Smart TV. Від вже звичного TV-пульта, бездротової клавіатури і мишки, до планшета або телефону на базі iOS або Android. Щоб скористатися наявними можливостями Smart TV в повній мірі необхідне підключення до Інтернету за допомогою Wi-Fi або мережевого кабелю і обліковий запис на сайті проізводітеля.Іменно до цього облікового запису прив'язуються додаткові сервіси, які вимагають реєстрації. Управління дуже просте і продумане, а інструкція вже знаходиться в самому телевізорі і в будь-який момент підкаже по необхідному розділу. MOYO перша в Україні мережа магазинів-експертів Smart TV. На сьогоднішній день в MOYO представлено понад 30 моделей пристроїв Smart TV по найкращим умовам. Тільки в MOYO, набуваючи пристрої Smart TV, покупці отримують в подарунок бездротову клавіатуру і безкоштовний пакет послуг з налаштування Smart TV. Кваліфіковані фахівці нададуть змістовну і корисну допомогу по установці програмного забезпечення, ігор, настройки пошти та профілів соціальних мереж. У пакет послуг з налаштування Smart TV також входить технічна підтримка протягом 30 днів.

У магазинах мережі MOYO проводяться майстер-класи, в ході яких консультанти діляться зі споживачами своїми знаннями і практичним досвідом в галузі використання Smart TV і іншої цифрової та ІТ-техніки. Відвідування семінарів безкоштовно, а з їх розкладом можна ознайомитися за телефоном гарячої лінії 0 800 507 800 (дзвінки зі стаціонарних телефонів в межах України безкоштовні).

MOYO №1 в Smart TV рішеннях!

До кінця літа у всіх магазинах мережі MOYO діє безвідсоткова розстрочка на всі ТВ!

Телевізор 3D LCD 32"LG 32LM660T (Cinema 3D + Smart TV) - будь-який сучасний телевізор з технологією Smart TV дасть вам можливість не тільки дивитися YouTube або новини Facebook, але і повноцінно серфить в інтернеті на великому екрані телевізора. Істинний комфорт вам забезпечить широкий вибір пристроїв, за допомогою яких можна управляти Smart TV. Від уже звичного TV-пульта, бездротової клавіатури і мишки до планшета або телефону на базі iOS або Android. Відчути всі переваги Smart TV ви зможете всього лише за 333 грн. на місяць. Оформити безпроцентну розстрочку ви можете в кожному магазині ети MOYO!

Ще більше Smart TV - каталог

До зустрічі в MOYO!

Під «розстрочка 0%», «безвідсоткова розстрочка» мається на увазі споживче кредитування за ставкою 0,01% річних, що надається ВАТ «Альфа-Банк», ліцензія НБУ № 61 від 05.10.2011р. Перелік товарів, на які поширюється дане кредитна пропозиція, уточнюйте в магазинах MOYO. Зазначений платіж є округленим в більшу сторону до найближчого цілого числа, є приблизним і не враховує обов'язкову мінімальну процентну ставку 0,01%. Умови покупки товару в кредит запитуйте у спеціаліста по кредитуванню (в магазині MOYO). Під «подарунком» мається на увазі покупка за 1 грн.

Коментарі
Залиште коментар
К
16.02.2017 01:11

В наши дни просто телевизор – скучно и не интересно. Многое теряется, особенно, если нужно отвлекаться на проверку почты. Да и выбор каналов от компаний, которые ретранслируют сигнал, оставляет желать лучшего. Благодаря кредитной программе и приемлемым ценам купил плазму с возможностями Smart TV. Теперь можно полностью воспользоваться всеми преимуществами телевидения и найти в информационном поле все, что угодно.