Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung S5300 GALAXY Pocket: мультимедійний смартфон для сучасних людей

Дата публікації: 01.06.2012 10:05
Дата оновлення: 01.06.2012 10:05

Смартфон зробить ваше життя насиченим і динамічним. Він буде поруч з вами і на роботі, і на відпочинку. Завдяки функції AllShare і широкому доступу до мультимедійного контенту вам не доведеться нудьгувати. Де б ви не були, ви завжди будете в курсі подій.

Гладкий обтічний корпус комунікатора комфортно лежить в руці, а також міститься в невеликій сумочці або кишені, адже його товщина 11,98 мм, а вага всього 97 г. Смартфон працює під управлінням ОС Android 2.3 і оснащений 2,8-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 320х240, на якому дуже зручно переглядати контент і зображення.

GALAXY Pocket має оновлений призначений для користувача інтерфейс, в якому реалізована більш зручна навігація по меню, простий доступ до віджетів і можливість робити закладки на часто використовувані функції. Покращені можливості для набору тексту забезпечують більш точний введення слів в пошукові системи і швидку відправку текстових повідомлень.

Швидко впоратися з будь-якими завданнями допоможе процесор з частотою 832 МГц. Смартфон має на борту 3 ГБ пам'яті з можливістю збільшення за рахунок карт пам'яті microSD. Розважатися і бродити по просторах Інтернету можливо завдяки підтримці Wi-Fi і 3G. Для підключення гарнітури і передачі файлів на інші мобільні пристрої можна скористатися Bluetooth. І звичайно, зберігати в пам'яті смартфона неповторні моменти життя можливо завдяки фотокамері з роздільною здатністю 2 Мп.

Власникам GALAXY Pocket також доступні додатки для перегляду офісних документів і електронної пошти. Не забуте і про подорожі - приймач GPS не дасть заблукати. Крім того, смартфон має вбудований FM-тюнер, який дозволяє слухати улюблені радіостанції в будь-якій точці їх прийому.

Завдяки підтримці соціальних мереж і комунікаційних функцій, модель GALAXY Pocket стане зручним інструментом для спілкування. Через онлайн-магазин Samsung Apps користувач може завантажити додаток для доступу Samsung ChatON, яке дозволяє спілкуватися в чатах і обмінюватися різним контентом. Щоб користуватися сервісом, не потрібно ім'я користувача та пароль - їх замінює номер мобільного телефону. Крім того, сервіс Social Hub дає можливість використовувати єдиний інтерфейс для обміну миттєвими повідомленнями, записами в соціальних мережах і електронними листами.

Відмінне дизайнерське рішення і величезний функціональний набір ставлять смартфон Samsung GALAXY Pocket в ряд найбільш зручних і стильних моделей лінійки GALAXY. У магазинах MOYO новинка доступна в класичному чорному кольорі.

Коментарі
Залиште коментар