Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як ввести спорт в своє життя? ТОП-5 порад від експерта

Дата публікації: 14.03.2017 10:12
Дата оновлення: 14.03.2017 10:12

Життя має бути насиченою, гармонійної! Цінність життя ми створюємо самі, своїми думками, вкладенням в себе, в свій власний ресурс. І головний ресурс - це здоров'я, так що головний інструмент, що дозволяє його зберегти і примножити - правильний спосіб життя.

Як ми можемо собі допомогти в цьому? Звичайно ж за допомогою спорту! 

Для того, щоб він не просто прийшов, а оселився в нашому житті, потрібно докласти чимало зусиль, а головне знайти час, для занять, за часту його не вистачає! І ... бажання

1. Головне - усвідомити бажання змінити своє життя і бути здоровим. Є бажання - з'явиться час, гантелі біля дивана і абонемент в спортзал.
2. Розвивати звичку поступово. Змушуючи себе робити вправи щодня, психологічно наш мозок за 21 день виробляє звичку, а за 40 днів регулярних виконань вкорінює її на 100 відсотків.
3. Змінюйте не тільки рівень навантажень, але і систему харчування. Звикайте снідати щодня, носіть обіди на роботу або подбайте про здорову альтернативу піці або кави з печивом. 
4. Вибирайте ті фізичні навантаження, які Вам найбільш до душі. Це буде результативніше і простіше, а ускладнити тренування зможете пізніше.
5. Не забувайте про те, що хоча фізично ви втомитеся на тренуванні, але морально відпочинете і отримаєте заряд енергії на наступний день.

Рецепт простий - відвідуйте тренажерні зали і не бійтеся тренажерів, вони тільки сприяють правильному виконанню вправ, підбирайте правильно тренувальні (зведені) ваги виконуйте від 3 до 5 підходів по 15-25 повторень. Приділіть час свого дорогоцінного часу, відвідавши тренажерний зал 2-4 рази в тиждень. Побачите результат вже на протязі місяця.

Полюбіть себе і отримуйте задоволення від життя! Продуктивних тренувань!

Сергій Павлишин

експерт MOYO

Тренер категорії" Майстер-тренер"

Коментарі
Залиште коментар
С
21.06.2017 14:11

Приучить свое тело к спорту не просто, особенно, если им никогда не занимался. Главное выдержать первый месяц. Дальше будешь себя чувствовать так хорошо, как никогда прежде. Появится энергия, хорошее настроение, амбициозность. После всего пережитого без спорта жить не сможете.