Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як накачати ідеальний прес?

Дата публікації: 21.07.2017 10:19
Дата оновлення: 21.07.2017 10:19

Черевний прес одна з найважливіших груп м'язів, що утворює передню черевну стінку, яка утримує органи черевної порожнини в правильному анатомічному положенні і тим самим забезпечуючи нормальну функцію. Також виконує підтримуючу функцію для хребта.

Звичайно ж, красиво коли кубики преса прикрашають ваше тіло. Такий результат виходить поступово. Щоб досягнуть такого результату, вам доведеться попрацювати, результат залежить тільки від вас.

Вправи на гімнастичному колесі

Без підготовки цю вправу дається досить важко. Починаємо з малого кількості підходів, 10-12 разів по 3 підходи. При виконанні вправи, спина повинна знаходиться паралельно підлозі.

Спочатку виконуємо вправи в положенні з колін. Коли ваша м'язова система зміцниться, переходимо до більш просунутому варіанту з положення стоячи.

Вправи на ТRX

Початкове положення - планка, ноги в петлях, упор припадає на кисть і передпліччя. Ноги зігнуті в колінах підтягуємо до живота і витягуємося. Робимо 3-4 підходи по 15-20 разів. Для початківців - можна просто стояти по 30 секунд в планці.

Скручування з м'ячем

Початкове положення лежачи, м'яч затискаємо між гомілковостопними суглобами, руки можна покласти під сідниці. Ноги опускаємо і піднімаємо, 20 підходів по 3 рази.

вакуум

Цю вправу можна виконувати і стоячи, і сидячи, і лежачи. Вам не потрібен зал і спеціальне обладнання, потрібно тільки бажання.

Робимо вдих, на видиху скорочуємо м'язи преса і тримаємо 3-4 секунди, повторюємо 15 раз, 3-4 підходи. Також можна робити протягом дня.

Викидання Медбол вагою 3-5кг

Початкове положення лежачи, ноги злегка стиснуті в колінах, м'яч за головою. У цій вправі вам потрібно напарник, піднімаючись ви кидаєте медбол. Якщо ж робота самостійна, то при піднятті кладемо перед собою, і тоді Ваш прес зробить промальовування у вигляді кубиків. Так 20 разів, 3-4 підходи.

Запорука успіху - це регулярні тренування. Вдалих тренувань і досягнення результатів!

Сергій Павлишин

експерт MOYO

Тренер категорії" Майстер-тренер"


 

Коментарі
Залиште коментар