Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Як вибрати домофон?

Дата публікації: 15.09.2015 00:00
Дата оновлення: 15.09.2015 00:00

Як вибрати домофон для власних потреб або загального користування? Які різновиди даного обладнання зустрічаються на ринку? Якому пристрою віддати перевагу в тому чи іншому випадку? Відповіді в нашій статті.

 ___1_16

Види домофонів

У наш час існує безліч різновидів домофонів:

  • індивідуальні та розраховані на багато користувачів;
  • координатно-матричні і цифрові;
  • аудіо і відео.

У багатоквартирних будинках найчастіше встановлюються на багато користувачів аудіо домофони зі зручним і простим кнопковим пристроєм. Вони дозволяють скоротити витрати на їх експлуатацію і установку і забезпечують аудіо зв'язок відвідувачів з власниками кожної окремої квартири.

У приватних особняках часто використовуються індивідуальні системи з відеозв'язком. Вони покликані надати максимально повну картину про ситуацію за межами дільниці і убезпечити житло від несанкціонованого вторгнення.

  ___2_28

Будова і характеристики

Якщо ви хочете правильно вирішити задачу, як вибрати домофон, то слід ознайомитися з будовою цього виду техніки. Загальним принципом дії є передача сигналу від вхідних дверей до внутрішнього блоку системи.

Аудіодомофони діють за принципом переговорного апарату. Вони передають аудіосигнал від панелі виклику за допомогою комутатора на слухову трубку абонента. Домофон влаштований складніше. Крім мікрофона в його комплект входить камера для спостереження за певною областю простору поза вашого будинку.

Камера може бути одна або кілька, що знімають з різних ракурсів. Найчастіше вони забезпечуються інфрачервоним датчиком для визначення особи відвідувача в темряві. Всередині приміщення знаходиться кольоровий або чорно-білий монітор, на якому відображається те, що відбувається зовні. 

  ___3_31

Поради щодо вибору для безпечного використання

Якщо ви хочете розібратися, як вибрати домофон для забезпечення найвищого рівня безпеки житла, то приділіть увагу наступним аспектам:

  1. Вибирайте виключно якісне обладнання відомих фірм, яке підлягає гарантійному обслуговуванню і заміні в разі виникнення будь-яких неполадок.
  2. З'ясуйте кількість можливих каналів і особливості їх підключення.
  3. При покупці відеодомофона ознайомтеся з якістю зображення і переданого звуку, поцікавтеся можливістю запису того, що відбувається за стінами будинку, необхідністю встановлення додаткового освітлення для поліпшення видимості на екрані.
  4. Визначтеся з системою управління. Електромагнітний замок коштує дешевше, але залишає будинок незахищеним при відключенні електрики. Електромеханічний пристрій обійдеться дорожче, але значно підвищить захищеність дверних замків. 

  ___4_18

На сайті компанії MOYO ви зможете придбати домофон відповідного типу з гарантією виробника.

Коментарі
Залиште коментар