Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Інструкція щодо вибору розумного годинника з вимірюванням тиску і пульсу із 4 пунктів

Дата публікації: 11.01.2020 09:44
Дата оновлення: 11.01.2020 09:44

Смарт-годинник з опціями вимірювання тиску і пульсу стали самими «народними» серед всіх розумних гаджетів завдяки різнобічності: їх носять як важкоатлети, так і офісні працівники. Більш того, в 2019 році МОЗ США рекомендував їх придбати кожному, хто піклується про здоров'я. Нижче – докладний розбір розумних годин, їх функцій та рекомендації щодо вибору.

выбор умных часов с давлением и пульсом

Що представляють собою годинник з функцією вимірювання артеріального тиску

Такі гаджети – мікс фітнес-браслета тонометра/пульсометра. Всі результати прораховуються через складну цифрову систему.

Важливо: правильно вибрати розумні годинник – 9 корисних порад

Особливості приладу

 что такое умные часы с давлением и пульсом

Гаджети позиціонуються як спортивні годинник, які створені для контролю над показниками здоров'я. Вони також рекомендовані для відстеження біологічних показників та змін самопочуття.

Компактні смарт годинник випускають з акуратним екраном і датчиками для збору інформації про вимірі тиску, пульсу і т.д .. Всі дані можуть насматфонів через Bluetooth або додатки, які прописані в інструкції.

Важливо: Щоб передавати інформацію з розумних годин на смартфон, необхідно провести синхронізацію гаджетів.

Читайте також: Оплата покупок смарт-годинами з NFC – 4 пояснюючих розділу

Як смарт-годинник заміряють тиск

В основі обчислень лежить правильна робота акселерометра, який повинен щільно обжимати зап'ясті. Саме від точності його вимірів залежить правильність показників пульсометра і тонометра.

Щоб отримати достовірні дані, користувачеві доведеться розповісти про своє:

  • зростанні;
  • вазі;
  • віці.

Важливо: Смарт-годинник можуть запросити додаткові параметри для коректної роботи. Все залежить від торгової марки пристрою і алгоритму, який використовується для обчислень.

Так смарт годинник вірно виміряти тиск, прорахувати оптимальну активність для свого господаря і навіть допомогти побудувати графік сну. Дізнавшись показники, можна почати коригувати спосіб життя, змінювати кількість фізичних навантажень, графік прийому їжі і навіть подолати безсоння.

Корисно дізнатися: Як правильно заряджати смарт-годинник: 3 способи для збереження акумулятора

Наскільки точні тонометри в годиннику?

можно ли доверять часам с давлением и пульсом

Точність вимірювання дорівнює автоматичному тонометр.

Для отримання найбільш коректних значень слід:

  1. Носити пристрій на лівій руці Так пристрій, таке як GOGPS М02, більш точно вважає необхідні дані.
  2. Затягнути ремінець годин так, щоб його тильна сторона щільно охоплювала кисть.
  3. На коректність роботи можуть вплинути татуювання. Чорнило і насичені контури здатні блокувати світлові сигнали, які надходять до датчика, і спотворювати показники. Фіксувати гаджет краще на тій ділянці шкіри, де немає татуювань.
  4. Більш точні результати під час занять спортом забезпечують ритмічні рухи. Наприклад, під час бігу або їзди на велосипеді. Бокс і схожі види спорту можуть спотворювати результати.

Додаткові функції

Годинники також вміють розрізняти глибокий і поверхневий сон, дублювати листи, що прийшли на електронну пошту, і багато іншого. Повний список функцій залежить від того, які вимоги ставляться перед гаджетом: одним важливо бути завжди на зв'язку, другі хочуть відстежувати максимальну кількість показників, треті шукають золоту середину.

Годинники з вимірюванням тиску і пульсу

Гаджети як SAMSUNG Galaxy Watch Active, б'ють рекорди продажів. Ключова відмінність від інших годин – в акселерометрі. Він вимірює пульс і тиск, передаючи результати на дисплей. Датчик може знаходитися на внутрішній частині або закріплюватися на грудях і коннектіться з годинником «по повітрю».

В тему: Як підключити смарт-годинник до телефону: способи для 2-х операційних систем смартфона

Годинники з функцією вимірювання артеріального тиску

 умные часы с пульсометром

Перед тим надіти фітнес- пристрій, потрібно ввести інформацію про себе. Як було написано вище, вік є одним з найважливіших показників. Причина цього в тому, що з часом стінки судин товщають. Смарт годинник враховують це, коли вони міряють тиск. Виробники рекомендують вказувати коректний вік, завдяки чому показники будуть вірними навіть у літніх людей.

Годинники з функцією тонометра і пульсометра

Такі гаджети допоможуть не перевантажувати свій організм на тренуваннях – якщо пульс підніметься вище заданого значення, то пристрій покаже Це. Для виміру деяких смарт годин, таких ЯКApple Watch Series 4, не потрібно спеціально готуватися – вони відображають інформацію в режимі реального часу навіть при активних навантаженнях.

Буде корисно: відрізнити оригінальні Apple Watch від підробки: порівняння по 10 параметрам

Як вибрати годинник з вимірюванням тиску

 умные часы с измерением активности

Розумний годинник мають ряд сайд-функцій: підключення до інтернету, NFC-чіп для оплати покупок, відображення пульсу і давленія.Прі підборі пристрою і прочитанні оглядів слід звернути увагу на 3 характеристики, описаних нижче

Параметр
У чому його важливість Рада при виборі
Час роботи Чим більше функцій, тим швидше буде сідати батарея При відсутності доп. функцій час автономної роботи буде більше, ніж у моделей з ними.
Знаходження датчиків Правильне положення акселерометра дозволяє отримати найбільш точні результати Слід підбирати припасовані до руки пристрою. Ідеально, якщо це модель зі знімним ремінцем, таким як Ремінець Belkin - їх можна знайти на будь-яку кисть.
Метод передачі сигналу Прилади з механізмами захисту від перешкод і кодуванням даних працюють точніше Слід пам'ятати, що чим більше акуратні і точні показники видає гаджет, тим він буде дорожче.

Переваги і недоліки пристрою

Як у будь-якої техніки, у подібних розумних годин є свої позитивні і негативні сторони. Основні аспекти гаджета зібрані в таблиці нижче

Переваги
Недоліки
Дозволяє відстежувати стан здоров'я в реальному часі У деяких моделях потрібно сидіти нерухомо, як при вимірюванні тонометром
Універсальність – потрібен як спортсменам, так і звичайним людям Варто дорожче звичайних смарт-годин
Може прорахувати кількість втрачених калорій і показники артеріального тиску Батарея сідає швидше, ніж у смарт- годин без цих функцій
Поєднує в собі більше одного пристрою відразу
Нагадує про фізичну активність, якщо людина довго сидить на одному місці

Безсумнівним плюсом подібних гаджетів є те, що з їх допомогою можна не турбуватися про здоров'я близьких, навіть будучи від них на великій відстані. Деякі годинник може стати тим самим захисником, який самостійно викличе швидку користувачеві. При цьому вартість такого фітнес-обладнання доступна, і кожен може знайти гаджет в тій ціновій категорії, в якій побажає.

Коментарі
Залиште коментар