Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Ігри для Asus Rog Ally — 15 найпопулярніших

Дата публікації: 08.03.2024 12:54
Дата оновлення: 08.03.2024 13:17
Зміст

З розвитком ігрової промисловості геймери розділилися на кілька таборів. Одні віддають перевагу великому екрану ПК і потужній начинці системника, інші зробили вибір у бік портативних консолей, серед яких виділяється Asus Rog Ally. Що чудово в ній, так це операційна система Віндоус 11, завдяки чому на невеликому екрані можна запускати всі популярні ігри та свіжі релізи.

У цій статті зібрано рейтинг 15 ігор для Асус Рог Елай, які дарують емоції на маленькому екрані ігрової приставки не гірше, ніж на повноцінному комп'ютері.

Call of Duty: Modern Warfare 2 — шутер з оновленим стилем бою та різноманітністю зброї

Ігри серії Call of Duty — це завжди про динаміку, швидкість та постійне прагнення до перемоги. Всім цим цілям екран Asus Rog Ally більш ніж відповідає, адже від приставки варто чекати стабільних 70 кадрів і чіткої картинки.

У частині Modern Warfare 2 розробники добре попрацювали над видами бою, системою прокачування та налаштування зброї. Кожна з них відчувається по-різному. Створюється ілюзія ваги та керованості, які є унікальними не тільки від класу до класу, а й від зброї до зброї всередині кожного класу.

найкращий мережевий бойовик

Наявність багатокористувацького режиму — додатковий плюс, який дозволяє глибше поринути в атмосферу гри та виявити ворогів на деталізованій карті.

Pac-Man Museum+ — багаторівневе казино з цікавими місіями

Напевно, ця аркада знайома багатьом геймерам ще з 2014 року. До нової збірки увійшли деякі ігри з попередньої збірки, тож буде можливість поностальгувати. Коли гра починається, головний герой Пак опиняється в залі з автоматами, де може вибирати той, що сподобався. Кожна бойова одиниця має свою навчальну систему, історію та спеціальні завдання.

14 легендарних ігор про Пакмана

Виграні монети витрачаються на апгрейд ігрового залу, де персонаж може вибирати шпалери та автомати. Багато хто скаржився, що на ПК гра страждає через частоту кадрів, але на невеликому екрані консолі такі просідання малопомітні, що дозволяє гейміти з великим комфортом.

Diablo 4 — екшен, РПГ і неймовірні емоції від страшного підземелля

Продовження серії відеоігор Діабло 4 частини буквально підірвали інтернет на початку 2023 року. Відточена бойовка, широкі можливості для створення кожного класу, зіркова графіка, найсильніша основа для лайв-сервісу — те, що впадає у вічі в даному жанрі.

Найпопулярніша екшн-RPG гра

Доведеться проходити гру близько 80 годин. Кожна хвилина цієї захопливої подорожі відкриває нові таємниці незвіданого Санктуарію. Залежно від обраного героя, кожен клас має свою унікальність:

  1. Посилення рангу мерців у некроманта,
  2. зв'язок з духами тварин для отримання звіриних поліпшень друїда.

По суті, геймер сам створює персонажа і розвиває на власний розсуд.

Трапляються затягнуті сцени та дрібні баги, але вони настільки незначні, що не можуть зупинити гравця на шляху до головних цілей — подолати підземелля, позбутися ворогів і покінчити з босами.

До слова: 10 найкращих РПГ ігор, які поглинають із головою

Sonic Origins та Sonic Mania — класика, яка буде вічною

Новий Sonic Origins — скоріше не емуляція давньої гри, а сучасний рімейк зі своїми перевагами. Оригінальний код пішов у минуле, а на його місці з'явилися версії, створені на ретро-движку компанією Head Cannon за невеликої допомоги Крістіана Уайтхеда. Це та сама команда, яка кілька років тому допомагала робити Sonic Mania. Обидві ігри завоювали увагу користувачів усіх платформ: від Xbox до PlayStation, Nintendo Switch та Asus Rog Ally.

Нові версії класичних ігор

Все ж таки, коли мова заходить про співвідношення ціни та якості, у Sonic Mania і Sonic Origins є свої сильні та слабкі сторони:

Sonic Origins
Sonic Mania

Вважається збіркою ремайстрів Sonic 1, 2, 3 & Knuckles та CD.

Наявність у збірнику Sonic 3 та Knuckles — велика рідкість, і це робить його цікавим для затятих шанувальників Соніка

Гра 2017 року вартістю, в середньому, 20 доларів за цифрову версію
Оновлена графіка та звук, однак велика ціна, порівняно з версією Маніа Відрізняється вдалим поєднанням оригінального контенту з класичними рівнями

Зрештою вибір між Sonic Mania та Sonic Origins зводиться до особистих уподобань. На портативній консолі доступні обидва варіанти. Спробувати варто кожен із них.

Буде коннект: Підключення Nintendo Switch до телевізора в 3 кроки

Persona 5 Royal — незвичайне РПГ, яке познайомить з найвіддаленішими куточками Токіо

Persona 5 вважається однією з найкращих РПГ ігор останнього десятиліття. Загальний геймплей проєкту налічує понад 100 годин. При всьому тому, що гра не схожа на своїх «колег». В ній можна потонути й на пару сотень годин, з цікавістю вивчаючи кожен куточок міста, репліки, і знаходити нових персон.

рольова гра в японському стилі

Persona 5 Royal — це скоріше доповнення до оригінальної п'ятірки, де до сюжету додали третій семестр життя героя та кілька нових персонажів. На думку гравців-фанатів, найбільших змін РПГ отримала в області бою. Крім точного ребалансування здібностей та ворогів, роль зброї в арсеналі повністю переосмислена. Кулі тепер оновлюються після кожної битви, що дає значно більше шансів на перемогу. Зброя стала більш важливим та універсальним інструментом, а не лише способом боротися з босами.

Розробники врахували кожну деталь і зробили її лише краще, що дарує воістину нові емоції від битв та всього ігрового процесу.

Rocket League — фантастичний футбол за участю ракетних автомобілів

На папері ця гра мала безглуздий вигляд, але розробнику вдалося вловити головну концепцію і запустити захопливу спортивну гру в аркадному стилі. З моменту виходу у 2015 році виробник продовжує підтримувати свій проєкт, випускаючи оновлення, доповнення, а також відкриваючи доступ до монтажу на різних пристроях: від PC, PlayStation, Xbox різних поколінь, портативних консолей.

Rocket League новий підхід до гри в м'яч

За структурою Rocket League — напрочуд проста гра. Геймер керує автомобілем, розганяючись, даючи задній хід, стрибаючи, прискорюючись і ковзаючи. Мета — обігнати команду суперників, загнавши гігантський футбольний м'яч у ворота. Є кілька видів матчів:

  • 1 проти 1,
  • 2 проти 2,
  • 3 проти 3,
  • 4 проти 4.

Суперники — штучний інтелект чи реальні люди. Дуже крутий хід! Psyonix запрограмувала локальний багатокористувацький режим на чотирьох гравців з розділеним екраном для тих, хто хоче помірятися силами з друзями в одній кімнаті.

Якщо хочеться більше: ТОП 15 ігор на Nintendo Switch

Spelunky 2 — оновлений сиквел зі складними завданнями та сотнями секретів

Spelunky 2 — сиквел в олдскульному дизайні, де в ролі дослідника гравцеві доведеться вивчати руїни та знаходити давні секрети. Сюжет Spelunky 2 багато в чому схожий на першу гру, але тут ви берете на себе роль Анни — дочки дослідника з оригіналу. Через деякий час після того, як її батьки-авантюристи зникли під час подорожі на Місяць, Анна теж вирушає туди та просувається в глибину, не боячись того, що може зустрітися на дорозі.

Друга частина Спілки краще за першу

Головна мета — пройти трохи більше десятка рівнів, зібравши якомога більше цінних предметів. Але якщо затягнути з дослідженням, головного героя почне переслідувати привид. Він може будь-якої миті закінчити захопливу подорож Анни. Порівнювати ризик і вигоду доведеться на кожному кроці. Одна маленька помилка чи прорахунок може призвести до миттєвої смерті персонажа. Доведеться поміркувати про свої невдачі, спостерігаючи, як 30 хвилин зусиль миттєво зникають.

Forza Horizon 5 — гарячі перегони мексиканськими дорогами

З кожною новою частиною серії розробник Playground Games пропонує невпинно розважальні перегони у відкритому світі із яскравою візуалізацією. П'ята частина франшизи Forza Horizon стала однією з найкращих, перенісши головного героя до Мексики, де на нього чекають незабутні пригоди.

 Захопливі перегони гарантує Фонза Горізон 5

Основна структура гри залишилася незмінною, на карті чекають десятки завдань різного напряму. Гори контенту можна досліджувати поступово, вибираючи найбільш зручний формат для себе, чи то шосейні гоніння, чи ралі по перетнутій місцевості.

Elden Ring — екшн-РПГ з відкритим світом

Дослідження пам'яток та таємних куточків міста таке ж захопливе на портативній консолі, як на комп'ютері. Розробники постаралися просочити кожен сантиметр локації цікавими загадками та підказками, які легко проґавити навіть після десятків годин проходження Елден Рінг.

У Єлден Рінг нудьгувати не доведеться

Подорож героя починається з маленьких печер, шахт та інших підземель. У міру проходження грати стає важче. Двокімнатні приміщення з часом перетворюються на хитромудрі головоломки з телепортацією або лабіринти. У грі звичайними вважаються незвичайні методи взаємодії з довкіллям. Наприклад, використання пасток для пересування чи вивчення секретних стін. Боси в кінці кожного розділу — окреме задоволення, яке точно не варто упускати власникам багатофункціональної консолі.

Grand Theft Auto 5 — приємна ностальгія за колишніми часами

Легендарна ГТА сьогодні доступна на смартфоні, планшеті, повноцінних консолях та їх портативних молодших братах.

Погуляти Лос Сантос вийде з величезним задоволенням, особливо, знаючи, що на шляху може статися все що завгодно. Grand Theft Auto 5 одночасно дає героєві повну свободу дій у дослідженні добре реалізованого світу. І розповідає історію — захопливу, бентежливу та похмуро-комічну.

Для тих хто любить стрілялки

Система укриттів стала надійнішою, а автоприціл — менш чутливим. Машини управляються краще і добре тримаються на дорозі, хоча їх перебільшена керованість все ще залишає місце для ефектних обвалів. І, нарешті, Rockstar розправилася з одним зі своїх постійних демонів — чекпоінтами в місіях. Тепер не доведеться проходити довгий та стомливий шлях по 10 разів, якщо місія провалилася.

У тему: ТОП 10 ігор, схожих на GTA

Fortnite — фантастичне поєднання стрілянини та будівництва в режимі змагання

Fortnite чудово вписується в жанр battle royale. До 100 гравців висаджуються на велику, але постійно зменшувальну карту з метою зібрати зброю і спорядження, щоб стати останньою людиною або командою, що залишилася живою.

емоції завжди різні

Гру неможливо сплутати ні з якою іншою, тому що навіть транспортний засіб, з якого походить стрибок з парашутом, незрозумілим чином виявляється летючим автобусом для вечірок. Це набагато веселіше, ніж похмурий військовий літак. Що вже казати про місце приземлення, де замість реалістичного пейзажу представлений гігантський, красиво розфарбований острів, оточений бурхливим штормом.

Doom — цікавий шутер в поодинокому форматі

Дум — однокористувацька кампанія, в якій є тільки ви, ваш супердробовик і навряд чи необхідна кількість боєприпасів, щоб убити всіх демонів на Марсі.

фрагмент з Doom

Дослідницький центр корпорації Union Aerospace на Марсі забарвився кров'ю співробітників, які дізнались про нове значення фрази «несправедливе звільнення». Але це не має значення для німого Doomguy, який стріляє у все, що рухається.

Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection та Shredder's Revenge

Набір із 13 захопливих ігор про Черепашок Ніндзя, де кожен знайде найкращу версію для себе. Кожна гра має свої особливості, набори поліпшень, хоча оновлення для них виходять нерівномірно, що дивно.

Колекція з 13 популярних ігор про черепашки ніндзя

Оригінальна аркадна гра TMNT дозволить вибрати початковий рівень, включити режим бога, прибрати штрафні бомби, які кидатимуть піхотинці та миттєво вбиватимуть персонажа, якщо надто довго не діяти. Режим кошмару — окремий вид геймплею, де герою доведеться докласти багато зусиль, щоб перемогти ворогів.

Звичайно, цінність кожної гри залежатиме від того, наскільки ностальгуєте по ній. Але навіть якщо ніколи не грали у них раніше, знайомство залишить приємні враження.

Baldur's Gate 3 — CRPG з разючими боями та відмінним сценарієм

У світі Baldur's Gate 3 гравців чекає величезна свобода вибору та сотні годин цікавої подорожі. При запуску гри відразу впадає у вічі режим створення персонажів. На вибір 29 рас із різними здібностями. Кожна має 12 класів, по 3 спеціалізації в кожному.

Брама Балдура 3

Увага Larian до деталей поширюється також на дизайн та написання локацій. Приклад тому саме місто Baldur's Gate — центр, повний життя і пригод. Кожному жителю, якого там зустрінете, є що сказати про події, що розгортаються. А цікаве дослідження незмінно винагороджується новою історією та новими квестами. Десятки випадкових пліткарів на вулицях озвучені з таким же ентузіазмом та професіоналізмом, як і основний акторський склад. Вони не схожі один на одного.

Cyberpunk 2077 — історія про майбутнє з непередбачуваною кінцівкою

Гра про антиутопію та світ майбутнього все ще не перестає залишати ТОП чарти різних платформ, у тому числі й портативних приставок. Герою доведеться зіткнутися з новим світом, яким правлять корпорації, а цифрові імпланти вже давно вважаються нормою.

Кіберпанк 2077

Джоні Сільверхенд, він же Кіану Рівз, покаже секрети Найт Сіті у всій красі та допоможе докопатися до істини. Розглядати неонові фарби міста майбутнього на невеликому екрані так само приємно, як на моніторі.

Враховуючи, що приставка працює на операційній системі Windows, користувачам відкрито останнє доповнення Кіберпанку 2077 — Phantom Liberty, де є пристойна кількість додаткових завдань і персонажів.

Різноманітність ігор на портативну консоль просто вражає, що дає волю вибору геймерам різного формату. Asus Rog Ally точно варто купити, якщо хочеться скуштувати новий вид геймінгу та подивитися на улюблені розваги з іншого ракурсу.

Читайте: Asus ROG Ally: огляд консолі за 8 ключовими параметрами

Коментарі
Залиште коментар
Категорії