Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Click and Grow: природа ближче, ніж здається

Дата публікації: 30.08.2013 00:00
Дата оновлення: 30.08.2013 00:00

Набір Click and Grow включає в себе горщик, датчики, добрива, інструкцію, картридж з програмним забезпеченням і насінням. Для того, щоб почати вирощувати рослину, потрібно просто додати води.

2_07 1_08


and Grow застосовується принцип аеропоніки – вирощування без ґрунту. Всі необхідні речовини рослина отримує в результаті систематичного обприскування коренів живильним розчином. Click and Grow чітко дозує кількість вологи, мінералів і повітря, а його програмне забезпечення точно знає, чого потребує кожна рослина. Необхідно лише раз на місяць наповнювати ємність для води. Коли вода в бачку закінчується, світловий індикатор інформує про необхідність її поповнення. Система Click and Grow спроектована з урахуванням повторного використання: коли життєвий цикл рослини закінчений, потрібно всього лише змінити картридж і нове рослина почне відразу рости.


cl_and_grow_01

and Grow існує велика кількість картриджів з насінням рослин. Особливо популярні серед них Базилік, Целозія, Французькі Чорнобривці, Коріандр, Гіацинт, Помідори Чері, Перець Чилі, Шавлія і багато інших. Як відомо, рослинам потрібне світло для фотосинтезу, який влітку, навесні і восени надходить в достатній кількості. У зимові місяці світла значно менше. В цьому випадку потужна лампа, створена спеціально для Click and Grow, допоможе рослинам вирости сильними і міцними. Потужність лампи більше 1000 LUX, що цілком достатньо для заміни рослинам сонячного світла в темну пору року.

flower_01 flower2_01



Grow має низьке енергоспоживання і працює від 4 батарейок АА, заряду яких вистачить приблизно на 8 місяців. Розміри квіткового горщика 20х20х7см. Поєднуючи в собі інноваційний підхід і стильний дизайн, Click and Grow стане чудовим подарунком коханій людині. За більш детальною інформацією про новинку звертайтеся до консультантів MOYO.

електронні горщики Click and Grow ви можете придбати в нашому каталозі!

Коментарі
Залиште коментар