Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

HTC One dual sim: занадто крутий, щоб бути з однієї

Дата публікації: 04.09.2013 00:00
Дата оновлення: 04.09.2013 00:00

Головна особливість смартфона - наявність двох незалежних радіомодулів, завдяки яким обидві SIM-карти завжди активні. Таке рішення дозволяє не пропустити жодного важливого дзвінка і зручно поєднувати можливості особистого і ділового спілкування. При правильному підборі тарифу друга активна SIM-карта допоможе зі швидкою передачею даних або дасть економію при розмовах в роумінгу. 

 htc-one-dual-sim__02

Зовнішня відмінність від базової моделі полягає в невеликій клямці на лівому торці смартфона, яка відкриває задню кришку, виконану повністю з металу. Під нею знаходяться два слоти для SIM-карт стандарту microSIM. Перший слот для GSM/3G карти, другий - для GSM. Поруч розташований слот для додаткової карти пам'яті формату microSD з підтримкою ємності до 64 ГБ. Смартфон також трохи збільшився в товщині, але різницю між двома моделями на практиці відчути дуже непросто. Нова модель лише на 1,1 мм почала товщі і на 13 г додала у вазі.
В іншому характеристики одно- і двосімний моделей практично ідентичні. Це стосується і стійкого до подряпин 4,7-дюймового Full HD (1080p) екрана з високою щільністю пікселів 468ppi, і 4-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 600 з частотою 1,7 ГГц і 2 ГБ оперативної пам'яті.

Іноді хочеться, щоб фото передавало більше емоцій, і було більш яскравим. HTC Zoe підходить для цього, як не можна краще. Ця технологія дозволяє знімати «живі фото» з високою роздільною здатністю, і потім перетворювати статичну галерею з нерухомими зображеннями в живу колекцію спогадів і вражень.

За допомогою технології HTC BlinkFeed можна отримувати новини, фото, повідомлення соціальних мереж, розважальну і ділову інформацію прямо на домашньому екрані, без використання сторонніх додатків. Щоб забезпечити реалізацію динамічного підбору інформації, HTC акумулює текст більш як 1 400 глобальних і локальних ресурсів з 10 000 щоденних новин та статей.

Краща в своєму класі UltraPixel камера з максимальною діафрагмою f/2.0 вловлює на 300% більше світла, ніж традиційні датчики. Це забезпечує чудову якість фотографій і відео в умовах поганої освітленості. Функція оптичної стабілізації компенсує тремтіння зображення і забезпечує плавну відеозйомку навіть в русі. А ультраширокий кут захоплення фронтальної камери і відео у форматі 1080р допоможе зробити прекрасні автопортрети або провести Відеовстречу.

Новий HTC One dual sim пропонує краще на сьогоднішній день мобільний звучання. Цьому сприяють фронтальні стереодинаміки з окремим підсилювачем, які занурюють користувача в світ улюбленої музики і відео. Для забезпечення відеозапису якісним звуком використовуються два мікрофони і передові системи обробки звуку.

Завдяки дизайну і функціональності, успадкованої від HTC One, dual sim, безперечно, стане кращим вибором для найбільш вимогливих користувачів. Запитуйте новинку в магазинах MOYO, а також у консультантів Інтернет-магазину!

Коментарі
Залиште коментар