Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Samsung GALAXY S4 Active: на зв'язку в будь-яких умовах

Дата публікації: 19.08.2013 00:00
Дата оновлення: 19.08.2013 00:00

Смартфон має всі інноваційними функціями флагманської моделі GALAXY S4, при цьому він поміщений в міцний герметичний корпус, що надійно захищає від пилу, піску і вологи (сертифікат IP67). Клас захисту пристрою дозволяє йому до півгодини перебувати на глибині 1 м під водою. При цьому Змінна батарея ємністю 2600 мАг дає більше свободи, щоб ви могли подорожувати де завгодно і не залежати від джерела електроенергії.

 s4_activeGALAXY S4 Active оснащений чотирьохядерним процесором з тактовою частотою 1,9 ГГц, який з легкістю справляється навіть з самими ресурсоємними додатками. Завдяки насичених кольорів і дозволом високої чіткості, якими володіє 5-дюймовий Full HD TFT LCD екран пристрою, очі менше втомлюються навіть при багатогодинному перегляді відео. А технологія Glove Touch дозволяє працювати зі смартфоном навіть в рукавичках.

Робіть фотознімки під час дайвінгу, і нехай ваші спогади збережуться надовго. Адже основна 8 Мп камера GALAXY S4 Active може робити фото і записувати відео навіть під водою. А унікальний режим зйомки Aqua Mode дозволяє запам'ятовувати всі чудові фотоісторії підводного світу набагато чіткіше.

Інноваційний інтерфейс камери полегшує і удосконалює процес зйомки. Режим Drama Shot дозволяє робити серію послідовних знімків рухомого об'єкту, а Sound & Shot одночасно зі зйомкою фото записує звук і голос. Завдяки функції Story Album, всі ці значущі моменти можуть бути автоматично збережені в спеціальний фотоальбом.

У новий захищений смартфон GALAXY S4 Active інтегровано безліч інтелектуальних функцій. Одна з таких - Samsung Smart Pause, яка дозволяє управляти контентом на екрані за допомогою погляду. Наприклад, коли користувач відводить погляд убік, відтворення відео автоматично призупиняється. Програвання відновиться, коли користувач знову подивиться на екран смартфона.

 sams_s4_actiive_01

З функцією Air View можна переглядати вміст файлу електронної пошти не відкриваючи, а просто навівши на нього палець. За допомогою функції Air Gesture можна переключатися між музичними треками, прокручувати веб-сторінки вгору-вниз або приймати дзвінки одним помахом руки. Програмне забезпечення SHealth допомагає користувачеві стежити за показниками стану здоров'я, а при використанні сумісних з додатком аксесуарів можна контролювати пульс, вага і проводити моніторинг сну, щоб завжди бути в формі і залишатися здоровим.

Також в смартфоні представлений ряд інноваційні технологій і сервісів для спілкування та розваг. Наприклад, за допомогою функції Samsung WatchON смартфон перетвориться на пульт дистанційного керування домашньою системою розваг, що включає телевізори, телеприставки і DVD-плеєри. Комунікаційний сервіс ChatON об'єднує користувачів в величезне співтовариство, дозволяючи ділитися мультимедійним контентом з будь-яких мобільних пристроїв.

Завдяки захисним властивостям Samsung GALAXY S4 Active ви зможете робити те, чого не можуть інші.

Новинка вже чекає вас в усіх магазинах мережі MOYO!

Коментарі
Залиште коментар