Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

HTC Desire 200: доступний смартфон без надмірностей

Дата публікації: 29.07.2013 00:00
Дата оновлення: 29.07.2013 00:00

Нічого зайвого – тільки елегантність. Дизайн смартфонів HTC – завжди яскравий і впізнаваний, і HTC Desire 200 зайняв гідне місце в ряду дизайнерських знахідок компанії. Плавні лінії, вишукана форма і лаконічність – це не лише ультрасучасний гаджет, але і по-справжньому стильний аксесуар.

htc_200-2Апарат не женеться за великим розміром дисплея. Діагональ його екрану складає 3,5 дюйма, а роздільна здатність 320х480 пікселів. Цього цілком достатньо для більшості операцій зі смартфоном, будь то написання повідомлень, ігри або Інтернет серфінг.

В HTC Desire 200 встановлено сучасний процесор Qualcomm Snapdragon S1, що працює на частоті 1 ГГц. Об'єм оперативної пам'яті складає 512 МБ, а для зберігання призначених для користувача даних можна використовувати як 4 ГБ вбудованої пам'яті, так і карту micro SD.

Операційна система Android 4.0 дозволяє встановити безліч програм, ігор і додатків на будь-який смак. Вбудована камера смартфона здатна зберігати фотографії з дозволом 5 Мп, а також знімати відео з роздільною здатністю 640х480 пікселів.

Якість звучання вбудованого музичного програвача покращує технологія Beats Audio, дозволяючи слухати музику такої, як її задумав виконавець.


Як практично будь-який смартфон, HTC Desire 200 має можливість виходити в Інтернет, використовуючи Wi-Fi з'єднання, визначати координати і розраховувати маршрут завдяки GPS приймача, а також обмінюватися даними через Bluetooth 4.0.

Завдяки компактним розмірам і доступною ціною, смартфон HTC Desire 200 стане відмінним придбанням. За більш детальною інформацією звертайтесь до консультантів мережі MOYO.

Коментарі
Залиште коментар