Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Чохли Odoyo для iPhone 5/5s: новий стиль для улюбленого смартфона

Дата публікації: 19.02.2015 00:00
Дата оновлення: 19.02.2015 00:00

ODOYO Cuben Oberon for iPhone 5/5S

159078odoyo-newborn_cheerfull5224
Для тих, кому подобаються яскраві фарби і незвичайні дизайнерські рішення, компанія ODOYO бампер Cuben Oberon. На тлі конкурентів ця модель виглядає так само оригінально і незвично, як роботи авангардистів на виставці середньовічних портретів. Пластиковий чохол Cuben щільно охоплює iPhone, дозволяючи легко витягти його з кишені. Також кейс залишає вільний доступ до камери, роз'ємів і кнопок, а в комплект поставки входить плівка для захисту екрану від подряпин.

ODOYO New Born for iPhone 5/5s

odoyo_animal_leopard_1-800x1100
Купуючи красивий смартфон, нікому не хочеться ховати його в нудний сірий чохол зі шкірозамінника. Виділитися із загальної маси вам допоможуть дизайнерські бампери ODOYO NewBorn (мова йде про моделі Blue and White Porcelain і Cheerful Style). Ці яскраві кейси виконані в різних кольорах і відрізняються унікальними малюнками, тому кожен користувач зможе підібрати щось для себе. Всі кейси об'єднує глянсове покриття і неймовірна міцність. Вони легкі і тонкі, щільно охоплюють смартфон, відкриваючи вільний доступ до вбудовану камеру, роз'ємів і апаратних кнопок.

ODOYO Wild Animal Leopard for iPhone 5/5s

odoyo_cuben_oberon_1-800x1100
Приголомшливо красивий бампер з покриттям, стилізованим під шкуру леопарда. Кейс виконаний з якісного пластика з прогумованої поверхнею, яка дуже приємна на дотик. Фактура бампера збігається з малюнком узору, щоб пластик якомога більше скидався на реальну шерсть. Бути власником такого чохла, тримати його в руці дуже приємно – і візерунок дуже красивий, і звірів вбивати не потрібно. Кейс дуже продуманий і ергономічний – все поглиблення і отвори відповідають інтерфейсів і роз'ємів iPhone 5/5S. Також в комплект поставки чохла входить захисна плівка і мікрофібра.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії