Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

У мережі MOYO з'явилися японські акумулятори Eneloop

Дата публікації: 20.02.2015 00:00
Дата оновлення: 20.02.2015 00:00

По-перше, ці акумулятори продаються вже зарядженими. По-друге, вони не розряджаються в тому випадку, якщо ними рідко користуються. Не Дивно, що акумулятори Eneloop визнання більш ніж в 60 країнах по всьому світу.

Важливою перевагою Panasonic Eneloop високий опір і стійкість до саморазряду. Заряджений Panasonic Eneloop зберігати до 70% заряду і готовий до використання протягом п'яти років без додаткової підзарядки. А так же у всіх акумуляторів Eneloop ефекту пам'яті – їх можна заряджати в будь-який час незалежно заряджений Ваш акумулятор чи ні. При цьому Panasonic Eneloop поступаються звичайним батарейками – їх можна використовувати відразу ж після покупки або тривалого зберігання.

Акумулятори EneloopПІДТРИМУЮТЬ низький рівень саморазряда навіть при температурі нижче -20° С. Також Компанія Panasonic піклується про охорону навколишнього середовища: АКУМУЛЯТОРИEneloop перезаряджається джерело енергії і можуть бути перезаряджені до 2 100 разів. Первісна зарядка проводиться від сонячних батарей у відповідності з системою «зелених» сертифікатів (Green Power Certification System).

Модельний ряд Panasonic Eneloop на три серії – Standart, Light і Pro.

eneloop_1Стандартні моделі відрізняються низьким рівнем саморозряду, великим кількість циклів перезарядження і може бути використана в широкому діапазоні пристроїв для забезпечення тривалого і надійного електроживлення.
Моделі серії Standart назвати оптимальним поєднанням високої ємності (мінімум 1900 мАг для акумуляторів типу АА і 750 мАг для ААА) і великою кількістю циклів заряду/розряду – до 2 100 разів. Вони призначені для застосування в компактних фотокамерах, ігрових приставів, електробритвах, електронному годиннику і т.д.





eneloop_2_01

Акумулятори Eneloop Lite для щоденного використання з низьким і середнім енергоспоживанням (DECT-телефони, пульти дистанційного керування) і забезпечать їм максимально тривалий термін служби. Перевагою цих акумуляторів є збільшений життєвий ресурс, до 3000 циклів заряд/розряд.










eneloop_3


І, нарешті, елементи живлення серії Pro підходять для використання в пристроях з великим енергоспоживанням фотоспалахів, маніпуляторах, радіокерованих іграшках та інших гаджетах, які споживають велику кількість енергії. Мінімальна ємність акумуляторів АА становить 2450 мАг, а елементів живлення типу AAA – 900 мАг.

Коментарі
Залиште коментар
Категорії