Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Аудіосистеми JBL: музичні циліндри

Дата публікації: 18.02.2015 00:00
Дата оновлення: 18.02.2015 00:00

JBL Charge 2

 charge_2-2_01

У цій моделі є кілька переваг, які повинні привернути увагу покупця. По-перше, вібрація динаміків змушує вібрувати і гумову мембрану з логотипом виробника, і таке рішення виглядає не менш ефектно, ніж руху пітона Каа в мультфільмі «Мауглі». По-друге, апарат поставляється відразу в п'яти колірних рішеннях - синьому, червоному, бузковому, білому і чорному. По-третє, до цієї моделі можна підключити три різних мобільних пристрої і влаштувати справжній music battle, чергуючи Simon & Garfinkel з піснями Тома Вейтса і Горана Бреговича.

 charge_2_01.

Підключається колонка за допомогою Bluetooth-модуля або через кабель AUX, а вбудований акумулятор забезпечує близько 12 годин автономної роботи. Два вбудовані динаміки потужністю по 7,5 Вт видають добротний звук, з чіткими басами і бездоганною перкусією. Втім, ця теза справедлива для всіх без винятку колонок і нашого огляду.

 charge_2-1_01

JBL Flip 2

 flip_2-1_01

Від JBL Charge 2 ця модель відрізняється дизайном (тут все елементи управлінні розташовані у верхній частині колонки, в той час як у Charge 2 вони знаходяться на боці), потужністю двох вбудованих динаміків (в нашому випадку вона становить 6 Вт для кожного) і менш тривалим часом автономної роботи - близько п'яти годин при повній зарядці. Залишається Flip 2 в п'яти колірних рішеннях - чорному, білому, жовтому, червоному і синьому.

JBL Pulse

 pulse2_01

 full_ddceda4dbbbf4e9c6d16d2391d023a0e_01.

Ця модель дуже схожа на JBL Flip 2, а її головною фішкою стала LED-підсвітка, яка пульсує в такт музиці і стане відмінним рішенням як для солідного будинку в передмісті, так і для студентських вечірок в гуртожитку.

 jbl_pulse_hallway_dance_w3_1860_01

Можна вибрати один колір підсвічування, змішати їх, визначити тип підсвічування (еквалайзер, веселка, куб і т.д.), а спеціальний додаток для iOS допоможе виконати се необхідні операції за допомогою iPad або iPhone.

Коментарі
Залиште коментар