Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Bluesmart: розумна валіза до пари Джеймсу Бонду

Дата публікації: 24.12.2015 17:06
Дата оновлення: 24.12.2015 17:06

Зовні Bluesmart практично нічим не відрізняється від звичайних дорожніх валіз на колесах. У той же час в новинці застосовуються якісні матеріали, надійні ручки і замки. Виріб може похвалитися міцним каркасом з полікарбонату, який має тришарову структуру, висувний надійною ручкою з анодованого алюмінію, чотирма обертовими на 360 градусів колесами, покриттям з поліуретану і герметичними блискавками, які запобігають потраплянню вологи на вміст валізи.

До всього іншого розробники ретельно скомпонували сумки, додавши зручні відділення для зберігання планшета і ноутбука. Але найбільший інтерес викликає технічна складова новинки. Пристрій оснащується вбудованим акумулятором, якого повинно вистачити на шість повних зарядок смартфона, тут все залежить від технічних характеристик використовуваної в пристрої батареї.

В оснащенні «розумного» валізи також присутній цифровий замок з функцією TSA і можливістю розблокування за допомогою смартфона і супутнього додатка Bluesmart доступного для iOS і Android. Крім цього в ручку інтегрований датчик визначення маси самої сумки і її вмісту.

З'єднання зі смартфоном відбувається по Bluetooth. Додаток в реальному часі виводить різні нагадування (наприклад, номер рейсу і час вильоту), а також збирає дані про поїздки, час від часу демонструючи користувачеві цікаву статистику: кількість відвіданих аеропортів, тривалість перебування в тій чи іншій країни, а також кількість налітаних кілометрів. Соціальна складова програми дозволяє ділитися своїми досягненнями з друзями.

Головна завдання Bluesmart - не дати речам загубитися. Якщо відстань між користувачем і його багажем перевищить встановлену межу, на смартфоні тут же пролунає сигнал тривоги. Користувач також може відзначати місце Розташування Bluesmart на спеціальній ТЕПЛОКАРТА. У разі втрати валізи з поля зору додаток виведе на дисплей останнім розташування сумки і вкаже шлях до Неї. Якщо ж користувач все-таки втратить чемодан, СЕРВІСBluesmart Network дозволить відстежити його поточне місце розташування.

Коментарі
Залиште коментар