Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

Система Fibaro: більше, ніж розумний будинок

Дата публікації: 22.12.2015 16:11
Дата оновлення: 22.12.2015 16:11

Система здатна контролювати світлодіодне або люмінесцентне освітлення, і, до того ж, встановлюється не назавжди, так що для ремонту, перепланування приміщень і зміни всього дизайну потрібно всього лише зняти модулі і встановити їх на новому місці.

В першу чергу система перевіряє і контролює стан окремих пристроїв, при необхідності, інформуючи користувача про подію. Вона точно знає положення піднятих ролет або навісу, автоматично оновлюючи дані і створюючи резервні копії налаштувань. Компоненти з автономним живленням навіть вміють вчасно інформувати про заміну джерела енергії. Fibaro знає про ваш будинок все.

Система турбується про безпеку мешканців, тому не тільки інформує про події, але також може бути з'єднана з будь-якою системою безпеки. ДО того ж, кожен компонент пристрою може працювати незалежно від центру керування, так що якщо він пошкоджений і система виявляє, наприклад, вогонь, кожен компонент буде самостійно вирішувати, підняти чи ролети, відкрити чи вікна, двері, активувати чи систему вентиляції диму, і т.д.

Fibaro надає повну свободу керування і взаємодії, так як сумісна з більшістю смартфонів, планшетів, ноутбуків і комп'ютерів, доступних на ринку. Вона дозволяє змінювати залежність між пристроями, сценами і всієї інформаційної системи з будь-якого комп'ютера в будь-який час, без спеціалізованого програмного забезпечення або необхідності звертатися в технічну службу, а також вона сумісна з усіма IP камерами – після виявлення аварії, система відправить фото або відео на мобільний пристрій.

Але все це тільки початок. Управління Fibaro зможе відбуватися з будь-якого Smart TV, система може управляти персональної медіатекою, програвати музику. В майбутньому вона отримає доступ до великої бази даних постачальників послуг, що дозволить оперативно реагувати на будь-яку несправність в будинку. Наприклад, в разі протікання пральної машини, система автоматично надасть список сантехніків в потрібному районі, разом з їхніми контактними даними. А об'єднання з найбільшими інтернет-магазинами спростить процес покупки, оплати і доставки. Адже майбутнє починається сьогодні.

Коментарі
Залиште коментар