Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

АнтиЧорний смокі або 5 ідей для ненудного smoky eyes

Дата публікації: 24.03.2016 16:17
Дата оновлення: 24.03.2016 16:17

Такий діалог – звична справа в моїй практиці. І знаєте, чому? Жінки відкрито бояться насиченого макіяжу, вважаючи його викликають, дуже темним і головне – виключно чорним. І мало хто знає, що варіацій кольорової гами може бути дуже багато. Про це і поговоримо далі. 

золотий серпанок


   

Золотий, бронзовий, мідний, коричневий. Це одні з найбільш трендових відтінків цього сезону. Іноді коричневий смоки називають навіть денним макіяжем через його легкості і м'якою глибини кольору. Для створення такого модного образу можете сміливо поєднувати всього пару відтінків. Наприклад, золотистий і коричневий – для романтичного лука. І чорний з бронзовим – для рокерского, впевненого погляду. Пам'ятайте, що такий макіяж вимагає ледве помітного нюдового відтінку на губах. 

рожевий шик


    

Дуже часто жінки побоюються рожевих відтінків на очах. Такий колір дійсно може додати погляду заплаканий вид, тому існує ряд простих правил. Перше – вибирайте відтінок для свого кольоротипу – теплий або холодний. Друге – не наносите колір на нижню повіку або ж використовуйте мінімум пігменту. І третє найважливіше – завжди підкреслюйте лінію росту вій, щоб зробити макіяж закінченим, а очі – виразними. Перевага такого кольору в тому, що для стильного образу вам досить нанести основний колір на все рухоме віко. Далі світлим відтінком тіней (або хайлайтер) виділити внутрішній куточок ока. Промальовувати лінію росту вій олівцем або тінями і нанести туш. Готово!

Синій-синій океан


   

Думаю, синій рідко вибирають жінки, вважаючи його занадто складним. І мало хто знає, що саме такі відтінки прекрасно підкреслюють темні карі очі. Один з варіантів використання синього кольору – нанесення його тільки на яблучко очі, тобто центр рухомого століття. В іншому виконайте макіяж в звичній техніці смоки. Дуже стильно виглядають і глибокі сині палітри, і мерехтливі ніжні. Вибирайте і експериментуйте!

Помаранчева манія


 

Помаранчевий тільки на перший погляд здається виключно річним відтінком. Насправді такий колір чудово доповнює будь-денний та вечірній макіяж очей. Зверніть увагу на відтінки, наближені до цегельного або навіть червоного. У поєднанні з коричневими тінями і олівцем всі цитрусові палітри виглядають яскраво, трендово і освіжають погляд. 

Зелена глибина


   

Оливковий, зелений, темно-зелений ... Ці відтінки виглядають по-справжньому привабливо. Сміливо звертайте увагу на палетки тіней, в яких присутній такий колір. Адже зелений – один з тих варіантів, який підходить дуже багатьом типам зовнішності – від гарячих брюнеток до пристрасних рудоволосих дівчат. Але пам'ятайте, що якою б відтінок ви не вибрали в якості домінуючого, опрацювання лінії росту вій обов'язкове. 

Бажаю шукати і знаходити нові варіації для цікавих макіяжів. Але при цьому завжди зберігати свою унікальність і неповторність! 

Юлія Ятель

експерт MOYO

Дипломований фахівець

в області візажу

Коментарі
Залиште коментар