Київ
Серце всієї України!
0 800 507 800
Вам передзвонити?
  • Блог
  • Акції
  • Магазини
  • Оплата і доставка
  • Що з моїм замовленням?
  • MOYO обмін
  • MOYO club
Рус Укр
Каталог товарів
Порівняння
Бажання
Кошик
Сума

DJI Phantom 4 - розумний і самостійний квадрокоптер

Дата публікації: 23.03.2016 16:23
Дата оновлення: 23.03.2016 16:23

Лідерами ринку безперечно виступає компанія DJI, яка робить професійні та аматорські квадрокоптера на будь-який смак. Їх серія Phantom - ідеальний вибір для тих, хто хоче отримати задоволення від управління безпілотником і зняти відео з кращою на ринку системою стабілізації.

Новий DJI Phantom 4 - квадрокоптер, який сам облітає перешкоди, стежить за обраним об'єктом і виглядає дуже стильно. Кращий квадрокоптер, який зараз можна купити.

Корпус квадрокоптера став більш обтічним, аеродинамічним і трохи гламурним. У Phantom 4 оновили мотори і кріплення лопатей, а також поліпшили кріплення камери.

Phantom 4 доповнили системою розпізнавання перешкод, яка визначає відстань до об'єкта з точністю до півметра і зупиняє квадрокоптер або коригує траєкторію польоту. Це незамінна функція для тих, хто вперше береться за пілотування дронів - більше ніяких" страшно розбити таку дорогу іграшку" .

Phantom 4 навчився літати в обрану точку з функцією Tap fly. Натискаєте на дисплеї підключеного пристрою на цікаву для точку - і дрон сам летить туди. За рахунок автоматичної корекції траєкторії політ виходить набагато плавніше, ніж при ручному пілотуванні, що приємно покращує плавність знятих роликів.

Квадрокоптер отримав функцію проходження за об'єктом Active Track. Виділяєте об'єкт на екрані, дрон його запам'ятовує і слід за ним. Квадрокоптер не прив'язаний до сигналу пульта управління або точці зльоту - він зніме репортаж з акцентом на те, що ви самі вважаєте за цікавим.

Дронь DJI відрізняються продуманою системою стабілізації зображення і відмінними камерами. Камера в Phantom 4 записує відео до якості 4K при 30 кадрах в секунду. Є варіант зйомки в Full HD 1080p при 120 кадрах в секунду, так що на постобробці виходить плавний ефект slow motion.

Phantom 4 підключається до смартфону або планшету за допомогою кабелю microUSB. Встановлюєте на мобільному пристрої додаток DJI GO і отримуєте повний доступ до налаштувань, миттєвого редагування відзнятого матеріалу і багато чому іншому. DJI Academy з симуляторами польоту і докладними текстовими і відео-інструкціями навчить вас майстерно управляти дроном.

Phantom 4 створювали з урахуванням різних запитів користувачів, тому передбачили багато режимів. Спортивний режим, в якому дрон розганяється до 72 км/ч, сподобається любителям повітряних гонок, а режим Atti з повністю ручним пілотуванні ідеальний для зйомок відеороликів і фільмів.

Батарею Phantom 4 зробили більше, ніж у попередника. Ємності 5350 мАг тепер вистачає на 28 хвилин польоту. З огляду на, що кожна хвилина в повітрі - на вагу золота - приріст у порівнянні з попередньою версією в цілих 8 хвилин вражає. Правда, батарея абсолютно нова, тому акумулятори з попередніх моделей Phantom в новий не підійдуть.

Попередні замовлення на покупку DJI Phantom 4 стартують з 23 березня. Замовляйте квадрокоптер заздалегідь - і гарантовано отримуйте товар першим. З огляду на популярність дронів DJI - всю першу партію розхапають на льоту!

Вже з 7 квітня ви зможете купити Phantom 4 тільки в Moyo - встигніть купити цей улетний квадрокоптер на 5 днів раніше, ніж в будь-якому іншому магазині в Україні.

Користуйтеся ексклюзивною пропозицією - станьте першим володарем DJI Phantom 4 в Україні!

Коментарі
Залиште коментар